הפינה לשומר השבת!

גוטשה

New member
../images/Emo166.gifהפינה לשומר השבת!../images/Emo166.gif

שיר השבוע של רם:
שיר השבוע בכללי:
אלבום השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
הגיג השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: |זבל| משהו שהרס את השבוע: תמונת השבוע: (נו! תעזרו לי כבר למצוא אייקון!)
הזהרו מהקללה! מי שלא יענה על השאלון יסבול מכאבים באצבע הקטנה הזאת ברגל ביום העצמאות!
(ותענו, יבשים!)

dsol

New member
אמממ_../images/Emo189.gif

שיר השבוע של רם: חיוך קטן שיר השבוע בכללי: אסף אמדורסקי - אהבה חדשה אלבום השבוע: Ashley Parker Angel - Soundtrack To Your Life דבר שהשגתם השבוע: מצאתי מה לעשות בעצמאות הגיג השבוע: המה ? עדיין לא הבנתי את זה... משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה בבארבי |זבל| משהו שהרס את השבוע: אממ עזבו
תמונת השבוע: (נו! תעזרו לי כבר למצוא אייקון!)

גוטשה

New member
קוקי

שיר השבוע של רם: חיוך קטן שיר השבוע בכללי: לא יודעת, אבל זה כנראה יהיה משהו של songs: ohia אלבום השבוע: KING COLE TRIO- Hit That Jive Jack דבר שהשגתם השבוע: ציפורניים 0: הגיג השבוע: "אימאלה, יש לך ציפורניים!" משהו שעשה לכם את השבוע: ההכנות לערב שירי לוחמים והתוצאה המקסימה שיצאה לנו. משהו שהרס את השבוע: חום אימים תמונת השבוע: (נו! תעזרו לי כבר למצוא אייקון!) חרא של יונים בסמינר נוער מרצ

mulon1984

New member
?

נוער מר"צ עושים את הסמינרים שלהם ברחבת הסינמטק? ככה סתם באמצע הרחוב? ואת שם?

גוטשה

New member
נוער מרצ

לא מר"צ. ולא, בד"כ לא, אבל זה סמינר ששנפתח לציבור הרחב מה גם שקיבלנו אישור מהעירייה. וכן, אני שם :>

mulon1984

New member
מה ז"א "מרצ לא מר"צ"?

למפלגה הפוליטית קוראים מר"צ, לא? אגב, את זאת עם המשקפיים בטח, לא?

גוטשה

New member
לא וכן

מרצ זה לא ראשי תיבות, זה פשוט מרצ. ואני אכן המשקפופרית שלא יודעת להצטלם (לא חשבתי שמצלמים אותי!)

mulon1984

New member
כן וכן

פע היו שתי מפלגת: מפ"ם ורצ. יום אחד הם הלכו, נפלו לבור והתבל-ב-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו, התבל-ב-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו, התבל-ב-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו-לו כל היום! וכן נולדה מפלגת מר"צ! אגב, זה לא קצת עצוב שאתם הfanboys של המפלגה הכי מסכנה ביקום?

L i l o s h

New member
מוזר איך השרשור טרם נמחק?

ואני חשבתי שכל נושא הופך לשרשור שלי ושל מולי.. כנראה שלא..

mulon1984

New member
הו! אז העניין הוא

בעיקרון, שירשור סופ"ש הוא שירושר אוף במהותו, ועל כן מותר להתפלפל ולקשקש גם בנושאים שלא קשורים.

dsol

New member
לילוש אני ממש אבל ממש לא מעריך את מה _../images/Emo189.gif

שרשמת בתגובה שלך
ושירשורי אוף אין לי בעיה, אבל בשירשור של השאלות לאירוח מאוד יש לי בעיה ובגלל זה ההודעות שלכם שם נמחקות

גוטשה

New member
לא ולא

אין כזאת מפלגה מר"צ, ותאמין לי אני יודעת. יש מפלגה קצת פחות מסכנה בארץ?

גוטשה

New member
אז מולי

אם מצאת רק מפלגה אחת שפחות מסכנה ממרצ (תהרוג אותי, אני לא מבינה למה אתה ממשיך לכתוב מר"צ), איך הגעת למסקנה שמרצ זו המפלגה הכי מסכנה ביקום?

mulon1984

New member
עוד מפלגות פחות מסכנות ממר"צ:

לא זוכר כרגע. אבל יש לי הרגשת בטן שזאת אכן המפלגה הכי מסכנה ביקום.

גוטשה

New member
אז כנראה שאכלת משהו מקולקל

או שאתה ממש לא עוקב אחרי מצב הפוליטיקה הישראלית.

dsol

New member
פו פו פו-לי-טי-קה לא פה בבקשה !_../images/Emo189.gif

זה מהדברים האלו שנשכים עוד ועוד ועוד... כל אחד ודעתו הפוליטית שיהנה ממנה

mulon1984

New member
רגע,

מר"צ זאת לא המפלגה שיש לה רק איזה חמש מנדטים ושחשבה שלהתאחד עם שחר של יוסי ביילין יביא לה מנדטים? זאת לא המפלגה שבבחירות האחרונות חשבה שלשלוח את יוסי ביילין לפאבים יביא לה את הקולות הצעירים? האם זאת לא המפלגה שאחרי שיו"ר שלה (יוסי שריד) התפטר אז היא אמרה "היי! בואו נשים את ביילין במקומו! ביילין הוא אחלה גבר! הוא יוציא אותנו מהבוץ!"? תראי, אני מכיר את המפלגה, ויש בה כמה חברי מפלגה נהדרים. יש שם חבר'ה שראויים לתפוס את כיסא ראש הממשלה. אבל הניהול שלה הוא כושל כרונית. באופן קבוע הם מתעקשים לבצע כל החלטה לא נכונה, מרחיקים את כל האנשים האמיתיים ונכונים ממוקדי כוח ושמים במקומם כל מיני פוליטיקאים סוג ב'. אם הייתי צריך להרכיב ממשלה, רובה היו מהמפלגה הזאת (אגב, הם בכלל קוראים לעצמם "מרצ-יחד"). אבל כמפלגה, הם פשוט מעוררי רחמים.

למעלה