הצביעו ל:

נעה 124

New member
תצביעו לקרן פלס../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

תצביעו לקרן פלס
רוצים סיבה
רדו למטה
עוד... ועוד קצת למטה..... אתם כבר די קרובים לסוף
אתם ממש קרובים לסוף
אתם עוד פה
למה ירדתם הכל יא משועממים
חחח טוב, אז תצביעו לקרן כי.......... ................... כי ככה בא לי וכי... כי ירדתם את כל זה, וזה אומר שאתם משועממים, אז אם כל כך משעמם לכם, יש לי רעיון מה אתם יכולים לעשות... להצביע לקרן
|

נעה 124

New member
חחחח../images/Emo6.gif

היית מתה
איך הגעת לזה שרוני מלכה
למה מה היא כבר עשתה
שרה שיר אידיוטי
תקשיבי פעם למילים- "רוקד וזז כאילו אין לך מחר..." או שיש פה איזושהי משמעות שאני לא מבינה, או שזאת שורה ממש טיפשית בלי משמעות

Henush Duani

New member
../images/Emo46.gif

לדעתי היא מלכה!!!!
ואיך הגעתי לזה שהיא מלכה?! היא מקסימה וחמודה ומתוקה ומדהימה ואין עלייה
ואני לא מגזימה!!,היא משמחת אותי כל פעם שאני שומעת עלייה/אותה..אני לא יכולה להסביר את זה. אם היית מכירה אותה היית יודעת כ=מ=ה שהיא מדהימה באמת!!!

איך הגענו לזה שהיא מלכה?!../images/Emo46.gif

אני יודעת שאני לא אמורה להתרגז מזה, אבל משום מה זה כן מעצבן אותי. יודעים מה? אז אתם לא אוהבים את השירה שלה. אז עזבו את זה. מה עם המשחק שלה? מה עם התכונות שלה? היא בנאדם מדהים. ואני הכי אבל הכי שונאת בעולם שמישהו שלא מכיר אותה כותב "איזה סנובית!איזה פקאצה!". רבאק, אתם לא מכירים אותה. ואנחנו, בתור כאלה שכן מכירים אותה, יכולים להגיד לכם שאם תשבו איתה בחדר תבינו כמה היא בנאדם מדהים וטוב. וזהו. אני לא דנה בזה יותר

נעה 124

New member
נכון|!../images/Emo45.gif

ועוד משהו לזאת עם הניר רוני סופרסטאר המלכה ולשנייה, שנראה לי שקוראים לה חן- מאיפה אתן יודעות שאני לא מכירה אותה? מאיפה לכן שלא פגשתי אותה ברחוב מלא פעמים כי היא גרה ממש קרוב אליי ואני יודעת את הכתובת שלה? אז אל תגידו עליי שאני לא מכירה אותה לפני שאתן יודעות אם זה נכון

למעלה