השבוע שעבר

../images/Emo166.gif השבוע שעבר ../images/Emo166.gif ../images/Emo101.gif

הפינה שבה כולם "זוכרים" את הכל
ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - שבת - שבוע נעים לכולם

Mori C

New member
../images/Emo41.gifשלי../images/Emo9.gif

ראשון - שיעור גיטרה
שני - מיצב במורשת. שלישי - חברה שלי באה אלי ואז יצאנו עם עוד כמה ילדים והיה ממש כיף ומצחיק ואז בערב הלכנו לטקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל. רביעי - יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל
ישנתי בצהריים ובערב רוק עצמאות!!
חמישי - יום העצמאות ה-60 למדינת ישראל
D: עשיתי על-האש עם המשפחה שלי ובערב היה ערב יום העצמאות בקן. שישי - חברה שלי באה אלי והיה ממש כיף D: שבת - למדתי לפיזיקה, ונפגשתי עם חברה שלי והיה ממש מצחיק XDD

השבוע ה"מעניין שלי"

זאת הפעם הראשונה שלי.. וכנראה גם האחרונה. כ"כ משעמם לי שלא אכפת לי כבר מה לעשות.. ראשון - שום דבר מעניין. היה לי פיתוח קול בביה"ס ונהייתי מצוננת. אה כן! וגם חפרתי להורים שלי שאני רוצה להתחיל ללמוד תווים ותאוריה ונגינה בפסנתר XD שני - אותו דבר >< פיתוח קול במקהלה. אה! ואחרי זה באו אלינו אורחים וניסיתי לנגן באקורדיאון! די הצליח לי! D: שלישי - כמעט מתתי. אבל שום דבר מרגש חוצמזה. רביעי -פספסתי ביה"ס@#%@ אאעאאעא#$%@# הייתה לי הופעה. חמישי -לא זוכרת כבר XD שישי -סיימתי נייר טישו תוך 6 שעות! והייתה הופעה.. הופעתי לנורבגים=.= שבת - שכבתי כל היום וקראתי את הספר "שומרת אחותי" ספר מדהים.

DontWakeMeUp

New member
אני זוכרת D:

אמ כן כל השבוע לא עשיתי כלום. ראשון - כלום שני - כלום שלישי - כלום רביעי - יום עצמאות ירדתי לחוף. חמישי - כלום שישי - נסעתי לסבתא שבת - כלום חהחה.

chen010189

New member
היית מוכרת ארטיקים ולימונדה בחוף../images/Emo6.gif

מכסה לך כבר צד אחד נסיעה במונית לשדה תעופה
צריך למצוא עבודה אבל אין לי כח
חחח אני כבר 3 חודשים מובטלת ומעסיקה את עצמי באפיות, סרטים וספורט דווקא כשהייתי בטירונות התקשרו אליי איזה 4 אנשים, 3 לבייביסיטר ו1 לדוגיסיטר[אותו דבר רק עם כלבים] ודווקא כשאני הכי צריכה ויכולה איןןןןן ביקוש. זונות.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהיום מקס ברנר לחגוג לי ולחברה יומולדת=)

ראשון- גיחה יום I
שני- גיחה יום II + שיעור גיטרה עם המורה המטומטם
שלישי- מחזור
רביעי- יום הזיכרון + ערב עצמאות, כול היום בבית [כולל ביתספר וערב
]
חמישי- עצמאות - נשארתי בבית והכנתי מאפינס
שישי- מבחן באנגלית + הכנתי עוגיות לסבתא לקידוש
שבת- לא זוכרת
שבוע נעים לכולם

chen010189

New member
יאא ס'כיף לכם, עד היום התלהבתי רק מהג'ולים

שלהם אבל עדיין כיף
אם קוראים לזה ג'ולים חחח שכחתי..כמו פרלינים כאלה שמתי לב שכל מי שהולך לשם מזמין

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחחח איזה ג'ולים ואיזה פרלינים../images/Emo6.gif

אני וחברה שלי 2 דובות אכלנו שניצל, וחברה אחרת אכלה סופלה ולקחה לנו צ'יפסים ובצליםXDDD חבורה של שמנות

chen010189

New member
חח אני רק לפני שבוע גיליתי שמוכרים שם אוכל

רגיל XD חשבתי שזה מקום רק לדברים משוקולד

3has3

New member
../images/Emo153.gif אני D:

ראשון - היה יום רגיל כזה XD שעתיים גיאוגרפיה, מיצב בלשון, שעתיים תנך והביתה! כי המורה למתמטיקה לא באה D: ובצהריים עבדנו על העבודת חקר D: שני - ושוב עבדנו על העבודת חקר D: וסיימנו!! שלישי - נסעתי ישר אחרי בית ספר לעשות כריכה לעבודה ואז אחרי זה חברה באה אליי לאיזה חצי שעה X: רביעי - אממ יום הזיכרון ובערב הלכתי עם חברתי לזה של מזכרת בתיה והיה ממש כיף!!!D: חמישי - אממ נראה לי שישנתי ולא עשיתי משהו מיוחד^^ שישי - אממ בית ספר וזהו XD שבת - הווו ארזתי... טוב אמא שלי ארזה אני הייתי במחשב וניסיתי להוריד יחד עם אבא שלי משחק אחד XD הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה