חג עצמאות שמח

חג שמח!!

אל תשאלו מה היה לי אחרי ההופעה של יוסייי עברתי לתומי במעבר חצייה פתאום 2 מכוניות התנגשו ואני כמובן טיפלתי בהם..
רואים שאני מתנדבת מד"א ירקון ולא ירושלים..

sarit lang

New member
איך זה תמיד קורה לך?

מאמי שלי אני מקווה שלא היית שתויה או משהו ואל עשית להם בטעות הנשמה במקום אחר.....!!! סתם כפרה עלייך... מזה תספרי איך היה בהופעה...איך יוסי.... לא על מכוניות שהתנגשו ... !!!!!!!!!!!!!!! תפרגני קצת אודליה....

לגבי ההופעה..

טוב חח נו... זה ברור שהיה מדהים.. רק שהיה קצת בעיה עם הסאונד הדפוק.. טוב נו מה אתם מצפים.. (פארק דניה) אבל יוסי כרגיל היה מדהים.. למרות שהוא שר 3 שירים שלו וכמה שאלוהים יודע מאיפה הם באו... והיה שם נציגות חשובה.. מאיה,אוריאן,שרית'וש,שני,יעל ואממ ניראה לי שגם גל..

orianush

New member
ההופעה..

היה ממש כייף, אני והילה באנו ביחד, פספסנו שיר אחד חח אבל שמענו מרחוק.. יוסי שר את "אמא", "שבחי ירושלים", "אני אקטוף לך", שיר של שלומי שבת לא זוכרת איזה חח היה כייף מאוד, יוסי היה מדהיים כמו תמיד =] היה כייף לפגוש אתכן בנות :) אחרי ההופעה חזרנו לעיר, הלכנו למסיבה ורק עכשיו הגעתי.. היה נחמד מאוד

חג שמח!!!

אתמול הייתי ברחבה שלנו, והיה ממש כיף!!! בהתחלה הייתה מירי מסיקה המדהימה היא שרה בערך חצי שעה, שרה המון שירים יפים, איזה חמודה היא!!אחרי זה עלתה חנה לסלאו(שהיא גם הנחתה את הערב) היא עשתה איזה קטע על הבמה... אאחרי בערך שעה היו הגיים בויז שרו חצי שעה ורקדו ממש יפה, גם הם היו חמודים!!! אחרי זה הייתה מאיה בוסקילה גם חצי שעה שרה, גם היא חמודה!! ואחריה היה הראל סקעת!! איזה חמוד הוא!!(וגם חתיך!)הוא שר המון שירים ודיבר קצת.(הוא בא באחד וחצי) בקיצור היה ממש כיףף, חזרתי ברבע לשלוש,כל הזמרים שהיו נתנו הופעה ממש טובה@!! כולם שרו מחאו מחיאות כפיים, היה ממש כיף!! אוהבת!!

ניר86

New member
וואייי איזה כיףףף לך !!! השקיעווו

חיפה השקיעו המון כסף יפההההה!!! גם מירי גם מאיה גם הראל פשששש סחתן...את חנה לסלאו אני שונא ! אני לא הלכתי לראות כי לא היה לי כח להיכנס לכל הצפיפות והבלאגן הזה...אבל שמעתי את זה כי חבר שלי גר ליד הבמה והיינו אצלו כל החברים וכל החברות וזה עשינו על האש ושתינו אז שמענו את ההופעות מהגג .. אצלנו היו אייל גולן(רחובותי גם ככה) חחחח ,ג'קו אייזנברג, מורן אהרוני התותחית ! ,דנה אינטרנשיונל ורונה לי הנחתה..זהו

yaelala14

New member
חג עצמאות שמחח !! יומולדת שמח למדינה

אני לא אוכלת על האש יותר בחיים =\\

כנ"ל!

חוץ מהמסעדה הדרום אמריקאית שלי שבאשדוד...
אני בקושי יכולה לזוז ועבר שעתיים אחרי האוכל.. טחנתי כמו פרה

היה כיףףףף

בהתחלה הייתי בטוחה שאפחד לא בא חח עד שראיתי את כולם בסוף.. זאת השנה השניה שלי שאני בהופעות של יוסי בעצמאות :p ותמיד כיף חחח הוא שר בערך 5 שירים.. ועשה שם ממש שמח..!! אין.. כולם קפצו שם וזה.. היה ממש יפה.. ושמחתי לראות את מי שבאה :]

למעלה