חלוקת יום העצמאות

שלמונזה

New member
../images/Emo166.gifחלוקת יום העצמאות ../images/Emo166.gif../images/Emo168.gif

פונץ בתמונע!!!! 23/04/2007 שני 22:30 במועדון התמונע בת"א פונץ' מציגה – סוויטת יום העצמאות "היי בחור – בוא תתקרב רגע מה אתה מחזיק ביד? אני לא רואה עכשיו... צל שחור על זוג עיניים עצומות והאבק של ערב יום העצמאות נופל כמו שושנים מגן עדן" "היי בחור , בוא הנה בחור נשבר לך הלב ביום העצמאות אתה לא הגעת לדבר סתם ביום העצמאות העצוב ביותר בעולם, בחור בוא הנה בחור" "אור של תפילות בלי דרך זורם כמו נהר זורם כמו נהר" מופע מיוחד אל תוך הלילה עם עדינה, פינוקיו, דנה , אדי וחברים מרחוק ומקרוב. יוסי בבליקי - שירה, גיטרה אקוסטית, אלי שאולי - גיטרה חשמלית וקולות, דנה בקר – שירה, בועז כהן - קלידים, הקשה וקולות, איתי מאור – בס, שמעון בן-לולו – תופים. פורום רוק
ישראלי
ומועדון התמונע מחלקים לכם כרטיסים
רוצים כרטיס
שילחו מסר אלי בצירוף שם מלא, את שם ההופעה רשמו בנושא המסר וקוו לתשובה

שלמונזה

New member
חם ומחמם בתמונע ../images/Emo168.gif

יום שלישי 24.04.07 פולק ירושלמי מחשמל. מוסיקת פולק רוק ישראלית וצבעונית עם מסרים חזקים ואוירה חמה ומחממת. מופע מיוחד ליום העצמאות עם שירים מוכרים מאלבום הבכורה "פתרונים" ומהאלבום השני שבדרך. יוסי סוויד - שירה וגיטרה, אליה לוי - שירה וחלילים, יריב קוק – שירה, עתני אורון – גיטרות, יובל גרשטיין - בס ושירה, אודי שלמה – תופים, טל גור - סקסופונים וקלידים פורום רוק
ישראלי
רוצים כרטיס שילחו מסר אלי בצירוף שם מלא, את שם ההופעה רשמו בנושא המסר וקוו לתשובה

שלמונזה

New member
שילה פרבר בתמונע ../images/Emo168.gif

יום רביעי 25.04 במועדון התמונע בת"א אורחת: אביגייל רוז מופע אקוסטי לרגל צאת אלבומה החדש "מתוק שחור" שילה פרבר - שירה וגיטרות. פורום רוק
ישראלי
רוצים כרטיס

שלמונזה

New member
עמיר לב בתמונע ../images/Emo168.gif

26/04/2007 חמישי 22:30 במועדון התמונע בת"א עמיר לב, מהקולות הייחודיים של הרוק הישראלי במופע חדש . כולל את שירים מאלבומיו הקודמים: "שש שעות", "אריה ורותי", "חבק אותי", "עננים שחורים",", "My Girl" ו"כחול וירוק", "אוקטובר", "שמוליק" ו"לאן נעלם הים". ושירים חדשים מהאלבום החדש: "לפעמים אני מאושר" עמיר לב – שירה וגיטרה, אסי ששון (ג'ירפות) – תופים, גיטרה חשמלית: אמיר צורף (רוקפור, ג'ינג'יות) – גיטרה חשמלית, גולן זוסקוביץ - בס. פורום רוק
ישראלי
ובלו סאן הפקות חלקים לכם כרטיסים
רוצים כרטיס

שלמונזה

New member
קוליטיס בתמונע ../images/Emo168.gif

27/04/2007 שישי 23:00 במועדון התמונע בת"א הלהקה מנגנת חומר ישראלי מקורי מתוך האלבום והמופע - "בין סדקי הקיר". סגנון הלהקה הוא רוק קלאסי מתקדם המשלב בתוכו מגוון השפעות משנות ה 70 ואילך. דודי סרוסי - שירה וגיטרה מלווה, אודי פוגלזנג - קלידים וקולות רקע, אבישי מזרב – גיטרות, איתי מזור – בס, איתי וייס - תופים. פורום רוק
ישראלי
רוצים כרטיס

שלמונזה

New member
גבע אלון בקפה ביאליק ../images/Emo168.gif

יום שישי 27.04.07 בקפה ביאליק בת"א פורום רוק
ישראלי
רוצים כרטיס

../images/Emo207.gif

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "חלוקות"? מממ מחלקים כרטיסים בחינם? אשמח אם תענה לי במסר..

שלמונזה

New member
אני לא מתכוון לכלום ../images/Emo168.gif

ממליצה לך לקרוא את ההודעה הראשית פה, ואת חוקי הפורום.

למעלה