יוםהעצמאות. איך עבר? מה עשיתן השנה? [: feel free to share.
N NoWords New member 3/5/06 #1 ../images/Emo166.gif יוםהעצמאות. ../images/Emo164.gif איך עבר? מה עשיתן השנה? [: feel free to share.
G Good 2b Me New member 3/5/06 #2 חג שמח =) ../images/Emo102.gif עבר בסדר.. הייתי בהופעה של משינה וסינרגיה בחוף אשקלון...מה את עשית
ה הכינוי בחיפושים New member 3/5/06 #3 בערב הייתי עם ורד בהופעה של סינרגיה ומשינה ומאוווד נהנתי והיום עשיתי על האש עם דודים שלי...
G Good 2b Me New member 3/5/06 #4 ../images/Emo45.gif היה נחמד ../images/Emo102.gif וגמני עשיתי היום על האש...היה מוי טעים
A aguilera the best New member 3/5/06 #5 היה מוי כיף.../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif הייתי אצל חברים שלי ועשינו על האש ושיחקתי עם החתולים והכלבים שלהם.
היה מוי כיף.../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif הייתי אצל חברים שלי ועשינו על האש ושיחקתי עם החתולים והכלבים שלהם.
N NoWords New member 4/5/06 #6 אמאלה! ../images/Emo12.gif קראתי את זה ככה: "הייתי אצל חברים שלי ועישנו על האש" חחח
A aguilera the best New member 4/5/06 #8 ../images/Emo6.gif זה מה שחצי מהשכבה שלנו עושה. אני לא מבינה מה אוהבים בסיגריות
A aguilera the best New member 5/5/06 #10 נכון, נכון../images/Emo3.gif טוב, בעצם, אני לא יכולה להגיד. אני כמעט ולא רואה אותה, או את אבא. הבנאדם היחיד שנמצא איתי ושומר עליי כל היום הוא דוסה.
נכון, נכון../images/Emo3.gif טוב, בעצם, אני לא יכולה להגיד. אני כמעט ולא רואה אותה, או את אבא. הבנאדם היחיד שנמצא איתי ושומר עליי כל היום הוא דוסה.
E Eti No Name New member 4/5/06 #7 עבר ממש כייף! ../images/Emo14.gif טיילנו בעיר אצלנו [רחובות], ראיתי את ההופעה של הלהקה של הבצפר שלנו . אח"כ נסענו לים בראשל"צ, וישבנו עם כמה חברים. ואז לקחו אותי הביתה. האא ואתמול עשינו על האש כל המשפוחה וזה.
עבר ממש כייף! ../images/Emo14.gif טיילנו בעיר אצלנו [רחובות], ראיתי את ההופעה של הלהקה של הבצפר שלנו . אח"כ נסענו לים בראשל"צ, וישבנו עם כמה חברים. ואז לקחו אותי הביתה. האא ואתמול עשינו על האש כל המשפוחה וזה.