סיכום שבועי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo166.gifסיכום שבועי../images/Emo166.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אני מבקש להוסיף שהשאלה הזו נוצרה עקב לחץ מטעם חלק מהנהלת הפורום
מה קניתם ל-ורד ליומולדת, ואם לא קניתם, מה אתם מתכוונים לקנות לה?
סופ"ש נעים

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי הכתף של תל אביב שיר השבוע לא של מירי דנה אינטרנשיונל-הכול זה לטובה תוכנית השבוע צמדים בבידור יום שלישי קניון וקנית בגדים והסרט צמדים בבידור הישראלי ושבת אירוע משפחתי נחמד מחכה לללג בעומר שבוע בינוני

הילה 201

New member
סכמ"ש חולה../images/Emo178.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): משירי ארץ אהבתי/חווה אלברשטייין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רשת ג' 103 FM ציטוט/י השבוע: אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: להשתחרר מהאשפוז..איכססססססס משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אני חולה במנינגיטיס ויראלית שזה דלקת קרום המוח ויראלית משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להרגיש יותר טוב.. האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: גרוע

veredmp

New member
ויי זמיר...... זו היתה בדיחה, לא היית באמת

אמור לרשום את זה כשאלת הבונוס

yafit1305

New member
סיכומיישן

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אה אליכ שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):"רוח צפונית רוח דרומית" (עופרה חזה) תמונת/פליקס השבוע:תמונות שאני מציגה בתערוכה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מלחמת הכלות ציטוט/י השבוע:IF YOU SNOOZE YOU LOSE איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:אתמול שהורידו לי את התפרים משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:העקירה הכירורגית..מאוד מאוד כאב משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום הולדתי האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נגמר שאלת בונוס: אני מבקש להוסיף שהשאלה הזו נוצרה עקב לחץ מטעם חלק מהנהלת הפורום מה קניתם ל-ורד ליומולדת, ואם לא קניתם, מה אתם מתכוונים לקנות לה?אני עוד מתלבטת

veredmp

New member
עכשיו אפשר לסכם ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "ילדה שהתבגרה", ברור
ו"על הכתף של תל אביב"
תמונת/פליקס השבוע: תמונות - מה שצילמתי בהופעה, יצאו לי כמה תמונות שחבל"ז. פליקס - ראו מצ"ב.
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: צמדים
ציטוט/י השבוע: יש לי שניים. האחד, כמובן איך לא "פחות דילוגים, יותר ילדה". השני "אתן שומרות פה?" (ואני יודעת שאף אחד מכם לא מבין את זה........)
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ראשון - יומולדת (בחיים לא קיבלתי כ"כ הרבה ברכות במסרים/מיילים/טלפונים/סמסים, הרגשתי ממש אהובה. שוב תודה לכל מי שברך
). והיום, ההופעה המהממת.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: השבוע לא היה דבר כזה
בכל זאת, שבועלדת!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעות וכו'.
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: מרגש לגמרי!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: וואוו
שאלת בונוס: אני מבקש להוסיף שהשאלה הזו נוצרה עקב לחץ מטעם חלק מהנהלת הפורום מה קניתם ל-ורד ליומולדת, ואם לא קניתם, מה אתם מתכוונים לקנות לה? אני קניתי לה (זאת אומרת, לעצמי) ספר של אדיבה גפן (כן כן, גבירותי ורבותי, חזרתי סוף סוף לקרוא! האין אתם מתרגשים?
)

I מ י ר ב I

New member
תראו את התמונה הזו../images/Emo27.gif

מצאתי אותה בפליקר,זה כנראה פרוייקט של מישהו. הוא צילם כמה מפורסמים ולכולם אותם המשקפיים. מה דעתכם? מתאים למירי משקפיים?

Crurifragium

New member
בתאוריה אולי כן

אבל לא אלו. זה לא שהיא נראית רע איתן, והצבע מתאים לשער (ולשמלה בתמונה), אבל הסגנון נראה לי יותר מדי גדול ופלסטיקי. מצד שני אני מבין באופנה וביגוד אפילו פחות ממנה, אז...

veredmp

New member
השמלה דווקא שחורה, היא סתם נראית

חומה פה בתמונה........

Crurifragium

New member
כל התמונה נראית

כאילו העבירו אותה דרך פילטר חום. או שהתאורה הייתה חומה? בכל מקרה בתמונה זה נראה משתלב.

Crurifragium

New member
האמת שבצבעים טבעיים

זה נראה יותר טוב. אני עדיין לא מתלהב מהמראה קרן/פלסטיק הזה, סגנון ישן, אבל אם הן היו טיפה יותר דקות הן היו הולמות אותה.

בתור משקפופרית

אני לא אוהבת את סגנון הרטרו הזה שחזר עכשיו בתאוצה אדירה... בכלל ובמשקפיים בפרט המשקפים האלו ספציפית לא הולמים לדעתי למירי נותנים תחושה של סבתא יכנה של ספרנית

למעלה