סרטי נעורים

SHIRA2811

New member
../images/Emo166.gifסרטי נעורים../images/Emo166.gif

א.מהו סרט הנעורים הכי מצחיק/טוב שראיתם? איזה שחקן הכי אהבתם בסרט הנ"ל? ב.ולחילופין: מהו סרט הנעורים הכי גרוע/לא מצחיק שראיתם?
תשובותיי: א. "אמריקן פאי 2". הוא סרט מצחיק לדעתי, וראוי לפרסים הקלילים שהוא זוכה בהם. אהבתי את מינה סובארי (בתפקיד האת´ר) ואת שון וויליאם סקוט (בתפקיד סטיבן סטיפלר). אהבתי גם את "קטע מהסרטים" שגם הוא קליל ומצחיק. אני לא זוכרת את השם שלה לא בסרט/ולא במציאות. הייתה הבחורה האכזרית. היא הייתה מעולה! ב. אממ... *מנסה לחשוב*. לא כל כך אהבתי את "יש לה את זה".

מתן ב

New member
אממ...

א. אמריקן פאי ולוזר, אהבתי את ג´ייסון ביגס בשניהם... וגם את הפסקול ללוזר "cause i´m just a teenage dirtbag baby..." ב. אני קיטשית... אהבתי את כל סרטי הנעורים...

iKilledKenny

New member
אהמ או קיי

אני בעקרון לא כל כך אוהבת סרטי נעורים אבל... א. אהבתי את קלולס...אליסיה סילבסטון הרגה אותי שם !!! והיה את הסרט strike! אני לא זוכרת איך קראו לו בעברית אבל אהבתי אותו!!!ואת קירסטין דאנסט ששיחקה בו. ב.שנאתי הרבה!!מת לצעוק(כבר אמרתי?!) יש לה את זה גם אני לא כל כך אהבתי ועוד....

dickies girl

New member
ברור ש:

אחי איפה אותו בניגוד לסרטי נעורים אחרים אני יכולה לראות אותו מיליון פעמים ועדיין זה מצחיק אותי כל פעם מחדש

SHIRA2811

New member
התכוונת ל"אחי, איפה האוטו שלי"?

או: DUDE, WHERE´S MY CAR? כן... זה באמת סרט טוב!
שאלה חשובה: לאמריקן פאי, לא מצ´נה אם 1 או 2- יש פסקול? אם כן- יש אותו בארץ בכלל?!
פשוט בלינק 182 שרים שם
ואני מתה עליהם!

dickies girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gifכן.... איזה טמבלית אני ../images/Emo163.gif

שמתי לב לזה רק אחרי שהתנתקתי... אין לי מושג איך טעיתי ככה... כנראה שהייתי ממש מסטולה

Dawson girl

New member
היייי

אלו שלי: א- בחירה קשה.. אבל נראה לי ש"10 דברים שאני הכי שונאת אצלך"- בגלל המוסיקה והעלילה... לא עמוקה במיוחד אבל מאגנבית! ב- לא יודעת... לא ממש שנאתי סרט כלשהו. בייי נמש

lenginz

New member
ש-לום

הנה שלי: א. אהבתי את "בת 16 הייתי", עם מולי רינגוולד וג´ון קיוזאק הצעיר מאוד, ואת "מלכות הכיתה" (heathers), עם ווינונה ריידר ושנון דוהרטי. ב.כפי שכבר ציינתי, "המעשנות", וגם "אמריקן פאי".

למעלה