שאלון שישי

../images/Emo166.gifשאלון שישי../images/Emo166.gif

במיוחד בשביל אלה... שלא תגיד שאני שוכחת אתכם.... 1. הזמר הישראלי האהוב עליך - 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - 34. הוט או יס? - 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? 50. מה דעתך על החברה הישראלית? 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? שיהיה לכם סופשבוע מקסים..... לא שכחתי אתכם.....

תזהרו לא לענות הפעם...../images/Emo46.gif

1. הזמר הישראלי האהוב עליך -עברי, אביב, אביתר בנאי, שלמה ארצי 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך-מירי מסיקה, אפרת גוש 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך-נובה
4. השחקן הישראלי האהוב עליך-אלון אבוטבול 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך- יעל אברסיס 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך -(כן יש את השאלה הזאת פעמיים) 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - טל פרידמן 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך -עלמה זק 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - גריז... 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך- נובה- אין אותו להרבה אנשים :) 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך- מלאך- אביב גפן 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - ארץ נהדרת 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 24 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -גלגל"צ 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - תל אביב 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך-מממממ... 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - ראשון! 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? -צפון 19. האתר הישראלי האהוב עליך? -וואלה 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? -YNET 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? -ידיעות אחרונות 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? -מיקי חיימוביץ 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? -מכבי ת"א 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ?-חינוך 25. מה הכי ישראלי בעיניך? -פלאפל 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך?-קיבוץ גל-עד 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? -חורף 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? -דוד 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? -קוקה קולה 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? -אורנג' 31. חברת הדלק המועדפת עליך? -פז (יש דלקן) 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך?- דודי בלסר 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? -גלית גוטמן 34. הוט או יס? -הוט 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד?-פרשת השבוע 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים?-ממממממ... יש הרבה 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך?- אריאל שרון 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? בן 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות?עמית 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר?איילון 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו?בעיר 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה?אדום 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך?אורי אידלמן 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך?משוואה עם נעלם 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?לא משנה לי 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך?אלעל 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? מלחמה בסרטן 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי?צריכה לחשוב על זה 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ?על הפנים 50. מה דעתך על החברה הישראלית?מזעזעת 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ?אוסטרליה 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה?קוקה קולה 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? דודו טופז 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך?הופעה של מיומנה 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ?בונו- יו 2 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?לא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך?באר שבע 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? רוקדים עם כוכבים מקווה שנהנתם......

dsol

New member
מזה השאלון הציוני הזה ?#@$#$^_../images/Emo189.gif

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - עברי, אביב , שלום 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - רונה, אפרת , שילה 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - נובה , מוניקה , מרסדס , יהושע 4. השחקן הישראלי האהוב עליך -
5. השחקנית הישראלית האהובה עליך -
6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - שוב ?! 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - אמממ לא יודע.... 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - נ"ל 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך -
10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - הוו יש הרבה (המכשפות,יהושע,חיים צינוביץ ועוד.....) 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - קשה לבחור אחד 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - מזה השאלון הזה ?! למה הכל "ישראלי" 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 24 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - 88 או גלגלצ 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - אשדוד 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - די כבר ! אני לא כזה ציוני שזה מעניין אותו.... 17. חוף הים בארץ האהוב עליך -
18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - צפון 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - תפוז ? 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? -
21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? -
22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? -
23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? -
24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? -
25. מה הכי ישראלי בעיניך? -
26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? -
27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - חורף 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? -
29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? -
30. חברת הסלולר המועדפת עליך? -סלקום 31. חברת הדלק המועדפת עליך?
- 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? -
33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? -
34. הוט או יס? -יס 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? -
36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים?
37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך?
38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים?
39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות?
40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר?
41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו?
42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה?
43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך?
44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך?
45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? לא משנה 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך?
47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב?
48. מה גורם לך להתגאות כישראלי?
49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ?
50. מה דעתך על החברה הישראלית?
51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? שישאר פה.... נח לי 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה?
53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? לנובה על המוזיקה המעולה
54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך?
55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ?
56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?
57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך?
58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?

איך אני יכולה לא לענות? ../images/Emo23.gif

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - ירמי קפלן, נמרוד שיקלר 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - אין ממש אהובה... 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - מטרופולין, הגד נחש, סינרגיה, נובה
4. השחקן הישראלי האהוב עליך - הממ.. 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - המ.. 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - היה כבר? 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - גור אלפי
8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - אין ממש... 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך -
10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - מטרופולין 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - מה נעשה - הדג נחש. אין לי ארץ אחרת 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - משחק מכור? 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 22 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - גלגלצ 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - נהריה
16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - דגל ישראל 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - כנרת 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - מרכז 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - תפוז
20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - וואלה 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - GO 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - שנייה.. 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - מכבי תל-אביב, עירוני נהריה 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - שאלה טובה. 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - לעשות על האש ביום העצמאות
26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - ים המלח 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - קיץ 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - בפשוטים - תהומה 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - ממ.. לא יודעת 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - סלקום 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - סונול 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - איתן אורבך?
33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - בר רפאלי 34. הוט או יס? - יס 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - אין לי שמצון 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? כנל 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? הממ... 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? די עם השאלות האלה
39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? כנל 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? אילון 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? עיר! 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? כחול! או ירוק... 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? לא יודעת 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? ? 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? לא ממש משנה לי 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? מאיפה לי
47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? ואוו.. שאלה מעולה! 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? הדרך שלנו להישאר אופטימיים לא משנה מה 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? זוועה! 50. מה דעתך על החברה הישראלית? נוראית! אבל זה מכליל מידי... 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? שום יבשת. זאת הארץ שלנו. זאת היבשה שלנו. 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? :-S 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? הרצל 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? המופעים ביום העצמאות 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? פרי פרינז ג'וניור
56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? לא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? בצלאל 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? לא זה ולא זה.. אבל אם כבר כוכב נולד ישראלים שליטה

טוב... ממש משעמם לי.

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - עברי לידר 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - אפרת גוש 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - בית הבובות 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - ליאור אשכנזי 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - איה קורן, לירז צ'כי. 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - לא עניתי על זה כבר? 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - רועי לוי, הוא גדול! 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - לאדעת... 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - גלעד שגב- עכשיו טוב. הוא עושה לי הרגשה אופטימית... 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - ביום שמש יפה 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - מממממממ ארץ נהדרת? 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - הוט 3, או ביפ. 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - 91.8 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - כפ"ס [= 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - מממממ טישו כלבים? חחחחחחחחח 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - שדות ים 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - לטיולי הליכה- דרום. לשינה וזה- צפון. 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - בנות [= 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - חחחחחחחחחח האממ וואינט? 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - go 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - חחחחחחחחחחחחח אין לי מישהו אהוב... 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - לא אוהבת ספורט "\ 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - חיל האוויר 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - העובדה שביום העצמאות כולם מתכסים בדגל ישראל 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - מממממממ 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - חורף, למרות שקר ]= 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - אריאל? 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - של הטישו של הכלבים!!!!!!! 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - אורנג' חחחחחחחחחחחחח 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - איתי אטיאס ואיתי טרבלסי. 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - מממ מירי בוהדנה יפה... אבל אני בוחרת בנעה תשבי. 34. הוט או יס? - יס, למרות שיש לי הוט 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - האמ האמ לא יודעת... 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? "\ 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? מה זה השאלות האלה? עכשיו 1 וחצי בלילה... 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? תום 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? מורן 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? איילון? 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? בקיבוץ...[= אבל רק כשאני אהיה זקנה. 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? חום 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? אילן הייטנר 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? מלך החומוס ומלכת האמבטיה [[[= 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? לא משנה לי..."\ 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? טישו כלבים!!!!! סתם האממ לא יודעת. 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? תנו לחיות לחיות 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? החיבה של אנשים ברחוב. החום. 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? קקי. 50. מה דעתך על החברה הישראלית? יש מה לשפר, אבל בסך הכול... דיי בסדר לי. 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? נחמד לי כאן [= 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? הייתי נורא רוצה לעבוד ברנואר... לראות איך הכול פועל מבפנים. חוץ מזה, אל על! 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? "\ 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? אהאהאה 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? סלין דיון [= 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? לא... זה לא כיף. 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? הטכניון? סתם אני לא מבינה בזה 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? לא זה, לא זה ולא זה.

Amber

New member
../images/Emo70.gifLet's go

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - עברי לידר... אביתר בנאי... רמי קלינשטיין... מוש בן ארי...
2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - כרגע- קרן פלס. מה שתקף ל- 3 הדקות הקרובות.
3. הלהקה הישראלית האהובה עליך -
4. השחקן הישראלי האהוב עליך - ליאור אשכנזי.
5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - נועה תישבי. הדיווה האלטימטיבית!
6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - שוב לחבול את עצמי?
7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - אסי כהן
8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - עלמה זק
9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - קן הקוקיה
10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - אם מישהו צרב לי דיסק של יו-2, זה נחשב דיסק ישראלי?
11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - נוצה ברוח- רמי קלינשטיין
12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - ארץ נהדרת, אני מניחה...
13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 3 ב- HOT
14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - גלגל"צ
15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - ת"א. ורה"נ.
16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - הבושם של בודי שופ. שלמות!
17. חוף הים בארץ האהוב עליך - הרצליה
18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - צפון.
19. האתר הישראלי האהוב עליך? - אתר?
20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - כן כן... בטח
21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - פילוני
22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - גדי סוקניק איש הצפרדע
23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - מכבי ת"א
24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - מי אוהב את כולם? רק חיל הים!
25. מה הכי ישראלי בעיניך? - ימי עצמאות בחיפה כשכולם נורא מתעניינים מאיפה מובנה התותח בסופר דבורה ואז מיד הולכים לנפנף בחורשה הקרובה.
26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - בקתות בחוסן
27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - אני חיה בשלום עם שניהם...
28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? -
29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - של אל-על. כמו בצל מול העיניים.
30. חברת הסלולר המועדפת עליך? -
31. חברת הדלק המועדפת עליך? -
32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - אנחל בונני.... אוי גאד...
33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - מלאני פרס.
34. הוט או יס? - יוט
35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - בטיפול
36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? עניין של זמן
37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? לדעתי? הראל מויאל. על ידי? לא יודעת...
38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? עילי.
39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות?
40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר?
41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? מושב.
42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה?
43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? יוכי ברנדס
44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? הגר / יוכי ברנדס
45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? לא משנה לי
46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? ארומה... כאילו מה?!
47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? לכל דבר אפשרי...
48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? הרבה דברים
49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ?
50. מה דעתך על החברה הישראלית?
51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? אירופה... קצת קור לונדוני לא יזיק לנו
52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה?
53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק?
54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? יהיה... מצעד הגאווה בירושלים. חבל שאני לא אהיה שם לראות את זה קורה.
55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? ג'וליאן מקמהן. אבל חבל על הבחור- אם הוא יעשה את זה לא יהיו לו יותר חיים...
56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? מממ... אני מניחה שלעבור לאירו יהיה חכם יותר...
57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? האוניברסיטה העברית.
58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? נולד ליפול עם רקדנים.

EVGIRL

New member
עונה באיחור../images/Emo3.gif

1. הזמר הישראלי האהוב עליך -עברי לידר
2. הזמרת הישראלית האהובה עליך -מירי מסיקה
3. הלהקה הישראלית האהובה עליך -היהודים,נובה 4. השחקן הישראלי האהוב עליך -אממ..רן דנקר. 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך -אמ..לא יודעת..
6. הלהקה הישראלית האהובה עליך -
זה לא היה כבר? 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך -ישראל קטורזה 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך -אממ אני לא יודעת אם היא קומיקאית אבל טלי אורן
9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך -"שלמה המלך ושלמי הסנדר"הצגה מעולה! 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך -אממ..ואוו יש הרבה...מירי מסיקה,עברי לידר,אביב גפן 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך -מירי מסיקה-"טיפה טיפה" 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך -קצרים! 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - מוסיקה 24! 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -גלגל"צ 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ -ת"א!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך -
לא יודעת 17. חוף הים בארץ האהוב עליך -טבריה או אילת 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? -צפון הארץ!
19. האתר הישראלי האהוב עליך? -אמ..אין ממש
20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? -חחח אין 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? -ראש1 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? -לילך סונין 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? -הפועל חיפה.. 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? -חיל הים?! 25. מה הכי ישראלי בעיניך? -להשאר בארץ.. 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? -אילת!!!
27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? -קיץ! 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? -חחחח עגול 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? -של הנייר טואלט עם הכלבים!
30. חברת הסלולר המועדפת עליך? -אורנג'! 31. חברת הדלק המועדפת עליך? -אלון דור 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? -רן דנקר
33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? -לא יודעת.. 34. הוט או יס? -יס! 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? -ילדות רעות.. 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים?-משחק החיים 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך?-אמ..אני צריכה לחשוב ואין לי כוח
קשה לי
38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים?-רן!! 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות?-אפרת 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר?-לא יודעת 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו?-מושב!! 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה?-כחול 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך?-שגית אמת 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך?-השחר של גאיה 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?-לא משנה לי.. 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך?לא יודעת.. 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב?-תנו לחיות לחיות,ילדים חולי סרטן 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי?-שיש לי צבא שחובה ללכת אליו! 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ?-גרועה!
50. מה דעתך על החברה הישראלית?-אממ חביבה.. 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ?-הייתי משאירה אותה באסיה 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה?הליקון או משהו... 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק?- 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך?-פרס המוסיקה 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ?-אוונסנס!!!!!!!!!! 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?לא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך?
58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?-אף אחדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה