סיקורי אלבומי שלומי

bleeding guitar

New member
../images/Emo167.gifסיקורי אלבומי שלומי../images/Emo167.gif../images/Emo168.gif

אז הגיע הזמן לסקור את האלבומים של שלומי בשבועיים האלה נסקר את 2 האלבומים של שלומי כדי לקבל את דעת הגולשים פה על האלבומים. אני אשאל שאלות לגבי האלבומים - ואני מקווה ומצפה להיענות שלכם בדירוג האלבומים. וכמובן נתחיל בדיסק הראשון של שלומי - שלומי שבן
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:
האם יש לך את הדיסק בבית:
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה:
השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום:

ivis

New member
קו 5 דרומה...

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: אלא מה?! האם יש לך את הדיסק בבית: ברור אם לא, למה לא? - השיר האהוב עלייך בדיסק: אני נקרע בין ''מסיבת גג'' ל''סיגריות'' ומחר ב''ה. . . שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: טיפ טיפה פחות את שיר ערש דווי.. אבל ממש טיפה... השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה: מחר ב''ה ומסיבת גג... שניהם מבוצעים הרבה פחות מהרצוי בהופעות... השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה: עם טליה(אנקום בכולם).. לא שמעתי אותו המון המון זמן בהופעה... למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: לא הבנתי את השאלה... האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כן.. וגם קניתי אותו לשלושה אנשים שונים. למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק - אני לא חושב שאני יכול לכמת ציון לדיסק.. הערות לסיום: למי שאין, לקנות עכשיו! למי שיש, להפיץ את הבשורה!

IkMfNiY

New member
דוקא מחר ב"ה... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מבוצע די הרבה. זה השיר האהוב על שלומי, נראה לי. יעל

MikMercury

New member
../images/Emo170.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: ברור כאילו. האם יש לך את הדיסק בבית: כמובן. השיר האהוב עלייך בדיסק: מחר ב"ה, השיר הראשון של שלומי ששמעתי שגרם לי לרצות לשמוע עוד, והיום הוא יקר לי נורא מכל מני סיבות שהתווספו בדרך. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: הממ. שיר ערש דווי. השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה: באמת שאני לא מסוגלת לבחור אחד. יש לי חולשה מיוחדת ליחזקאלים בהופעה בגלל העיבוד, אריק תמיד ענק ותמיד שונה מהפעם הקודמת, יעלה (אוי, בצוללת בתחילת החודש, אחרי ה"שלומי ש---בן" והמחיאות והשריקות שתמיד מגיעות שם, הוא לא המשיך בשיר מיד אלא דירבן אותנו להמשיך, סימן עם הידיים וצעק "כן! כן!!!!!"
)... השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה: בן אדם רגיל שלא שמעתי אף פעם בהופעה ומחר ב"ה, אותו שמעתי פעם אחת בצוללת. מקווה שזו לא הפעם האחרונה. אבל הכי הכי -טליה! מתי, מתי זה יגיע כבר. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: בן אדם רגיל, ערב לזכרי. האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כן, אבל אולי אחרי הופעה. בכלליות: ציון לדיסק:
הערות לסיום: את רוב השירים הכרתי בביצועי הופעה לפני ששמעתי את האלבום, אז ההאזנות הראשונות עברו בתחושה של "מה זה? ככה זה נשמע במקור??" לא התחברתי מיד. לקח קצת זמן עד שמצאתי את הקסם בביצועים האלו אבל מתישהו נפל האסימון, ועכשיו אני מקשיבה ל(כמעט) כולם בכיף ואוהבת את האלבום מאוד.

B a m b o o k

New member
שלומי שבן

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: ודאי שבטח
האם יש לך את הדיסק בבית: ודאי ישבטח
אם לא, למה לא?^^ השיר האהוב עלייך בדיסק: דניאלה! שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אממ אממ מסיבת גג השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה: כולם אומרים
השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה: עם טליה
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: אריק (נראה מי לא יגיד את זה
) האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ודאי שבטח! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?-------------------- בכלליות: ציון לדיסק 10
הערות לסיום: שלומי

animal bar

New member
עם טליה אנקום בכוווולם!! ../images/Emo211.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: בהחלט. :) האם יש לך את הדיסק בבית: בוודאי! אם לא, למה לא? - השיר האהוב עלייך בדיסק: דניאלה ויעלה. :p שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: חתיכת שמיים. השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה: לא יודעת.
השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה: אריק. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: אמממ.. יחזקאל ממשיל אולי. :\ האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור!
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק: (*)(*)(*)(*)(*) הערות לסיום: אחלה דיסק, תקנו.

bleeding guitar

New member
חתיכת שמיים?! ../images/Emo168.gif

שוב בלבול עם השבת? כי בדיסק של שבן את אין את השיר הזה של שבת

ivis

New member
האמת שלא ממהדורה מאוחרת...

אולי מהשניה... כי אני זוכר את השיר הזה בדיסק תמיד.. (ואני קניתי את הדיסק פחות או יותר איך שהוא יצא...)

ivis

New member
אבל השניה מאוחרת מהראשונה.. ככה שצדק בדבריך..

bleeding guitar

New member
לא מכירה את המהדורה המאוחרת ../images/Emo168.gif

פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה. שיהיה

IkMfNiY

New member
בא לי גם ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כמובן
האם יש לך את הדיסק בבית: כן
השיר האהוב עלייך בדיסק: דניאלה
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: מסיבת גג
השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה: דניאלה
השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה: כל מה שרציתי לשמוע שמעתי, נדמה לי
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: כולם חוץ מאריק, שרמוטה פוריטנית וכולם אומרים
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור
בכלליות: ציון לדיסק: 7 יעל

Black Star

New member
שלומי שבןןןןן

(הצעקה לקוחה מתוך הלהיט האלמותי 'ויז'נס אוף...', או 'יעלה' אם תרצו) האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: נו בטח שבטח האם יש לך את הדיסק בבית: האמת, כרגע הוא באוטו נראה לי, נו אבל הבנתם את הרעיון. השיר האהוב עלייך בדיסק: ויז'נס אוף.. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: בן אדם רגיל, נראה לי. השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה: כולם אומרים - העיבוד בהופעה חיה הוא פשוט מעולה! השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה: עם טליה! והוא ממש לא מבוצע מספיק (אם בכלל..) לטעמי למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: רוב השירים, תכל'ס.. האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור ואף עשיתי זאת. בכלליות: ציון לדיסק - 9, ורק בשביל שאוכל לתת ל"עיר" 10 לכשיגיע הזמן לכך... הערות לסיום: אחלה בחלה ג'חלה של דיסק. אחד מהחביבים עליי בעולם...

bleeding guitar

New member
יאללה אני ../images/Emo168.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: בערך כן האם יש לך את הדיסק בבית: בארור השיר האהוב עלייך בדיסק: נראה דניאלה ושרמוטה שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אולי מסיבת גג השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה: דניאלה ללא ספק השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה: לא יודעת למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: כל השירים חוץ מאריק וכולם אומרים
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: בארורררררררררר וגם המלצתי בכלליות: ציון לדיסק 8 הערות לסיום: נורא אוהבת את הדיסק הזה

uriel8

New member
אני אני אני

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן מילה במילה האם יש לך את הדיסק בבית: יאפ אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:כולם אומרים? שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:שיר ערש דווי למרות הקטע המדהים שיש בשיר פחות עושה לי את זה השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה:דניאלההההההההה השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה:ערב לזכרי כי ממש מנגן אותו לעיתים נדירות למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:אני מאמין שהכל חוץ מאריק כולם אומרים ודניאלה האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: אני כבר ממליץ למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק 8 וחצי הערות לסיום: דיסק מצוין של שלומי בתקופה מעוררת יותר מעכשיו. רואים את הבושריות והיושר של השירים אבל עם חידודי לשון ועקיצות שמאופיינות רק לו.

רופרט5

New member
הופ ../images/Emo179.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן.
האם יש לך את הדיסק בבית: כמובן.
השיר האהוב עלייך בדיסק: דניאלה ומסיבת גג.
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: מחר ב"ה ושיר ערש-דווי.
השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה: דניאלה
.
השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה: טליההה.
למי שיש את הדיסק- השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: את כל השירים הכרתי מהדיסק בלבד (כן, גם את אריק
).
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כמובן. כבר עשיתי את זה.
בכלליות- ציון לדיסק: לא אוהבת לתת ציונים.
אבל זה דיסק מצויין, אז ציון גבוה כלשהו.
הערות לסיום: תודה לברנש שהכיר לי את הדיסק פעם מזמן.

sivanm82

New member
דיילי .. אבל בא לי גם D:

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן :) האם יש לך את הדיסק בבית:כן:) אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:ואו זה קשה..ממ טוב התלבטתי הרבה בין סיגריות לערב לזכרי אבל "סיגריות" מנצח.. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:טליה.. השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה:סיגריות
השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה:ערב לזכרי למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:סיגריות..ערב לזכרי האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כמובן... דיסק מעולה. למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק:9 הערות לסיום: שלומי מלך

:)

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן. האם יש לך את הדיסק בבית: כן. אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: Visions Of Dylan, Kelly & Yaela90210 ' שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: עם טליה השיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשמוע בהופעה חיה: אריק השיר שאת/ה הכי היית רוצה לשמוע בהופעה חיה: אממ Visions Of Dylan, Kelly & Yaela90210 ' למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: סגריות.. האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כמובן למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק מעולה הערות לסיום:

למעלה