שרשור עדכונים

Music Man XD

New member
../images/Emo167.gif שרשור עדכונים ../images/Emo117.gif

ל"ג בעומר מאוחר שמח לכם :)

Music Man XD

New member
ביונסה חושפת את רשימת השירים באלבום החדש כעת!

ברגעים אלה מתבצע מבצע 'חשיפת רשימת השירים באלבום החדש של ביונסה'
בכל שעה עגולה, יפורסם שם של שיר חדש. אתם מוזמנים להיכנס לעמוד הפייסבוק של ביונסה ולהתעדכן: http://www.facebook.com/beyonce?sk=wall השמות שנחשפו בינתיים:
09. Countdown 10. End Of Time 11. I Was Here 12. Run The World (Girls)​
אני אמשיך לעדכן אתכם כאן :)

Music Man XD

New member
עדכון!

הנה עוד ארבעה שמות של שירים שנחשפו:
05. Party (Featuring Andre 3000) 06. Rather Die Young 07. Start Over 08. Love On Top​

שמות חשופים לא עושים את את זה,

אני מעדיפה שירים חשופים. כל פעם שיש ידיעה על חשיפה של שמות של שירים,אני לא מתלהבת. אני מעדיפה שאת השירים עצמם יחשפו.

Music Man XD

New member
הרשימה המלאה:

1. “1+1″ 2. “I Care” 3. “I Miss You” 4. “Best Thing I Never Had” 5. “Party” feat. André 3000 6. “Rather Die Young” 7. “Start Over” 8. “Love on Top” 9. “Countdown” 10. “End of Time” 11. “I Was Here” 12. “Run the World (Girls)”​

2Dirrty4U

New member
שיר שנקרא 'מסיבה' בשיתוף עם André 3K?..

בהחלט נשמע מעניין! מקווה שזה יהיה איזה קלאב באנגר מעולה! בינתיים השיר היחיד שמעניין אותי מהאלבום.

Music Man XD

New member
סינגל חדש לביונסה! ../images/Emo240.gif

החדשות על ביונסה לא מפסיקות להגיע! אחרי חשיפה הדרגתית של רשימת השירים באלבום (שכוללים שיתוף פעולה עם אנדרה 300), ביונסה שחררה לאייטונס את הסינגל החדש איתו הופיעה בגמר 'אמריקן איידול' - 1+1. כאן תוכלו להאזין לסינגל: http://www.youtube.com/watch?v=cOFtWnzwMLU&feature=player_embedded וזו העטיפה שלו

Music Man XD

New member
דעתי-

המילים נדושות, אבל ההגשה שלה בשיר הזה כל כך מקסימה! היא קנתה אותי. אהבתי :)

2Dirrty4U

New member
../images/Emo45.gif

ועוד מילא זה היה סתם עוד שיר מהאלבום, אבל סינגל? לא הספיק לה הכישלון של הסינגל הראשון?.. זה ממש לא סינגל מטריאל וזה שיר משעמם!

Music Man XD

New member
בעצם אחרי שמיעה נוספת,

אני מרגיש דמיון לאחד השירים בסשה פירס. ובכל זאת, הוא יותר טוב ממירב הבלדות בסשה פירס לדעתי :)

Music Man XD

New member
יותר טוב בהרבה מ-BHG לדעתי.

מאוד אהבתי את הקול שלה בשיר הזה (החדש, לא מסשה פירס), זה חדש בשבילה להשתמש בו באופן הזה.

למעלה