אוקיי, הגיע הזמן לספקולציות

veredmp

New member
../images/Emo168.gif אוקיי, הגיע הזמן לספקולציות ../images/Emo168.gif

עוד פחות משבוע מתחיל הסבב האקוסטי, כשפסטיבל הפסנתר יהווה את יריית הפתיחה שלו. מה אתם חושבים שיהיה במופע? מה אתם מצפים ממנו? אילו שירים אתם חושבים שהם פשוט MUST, גם כאלו שהיו במופעים הקודמים וגם כאלו שמירי טרם שרה (מישהו אמר ילדה שהתבגרה?), ועל אילו שירים אתם חושבים שאפשר/כדאי לוותר כי העיבוד האקוסטי פשוט לא יעבוד? קדימה, שתפו אותנו. השמועות אומרות שמירי ואורי קוראים פה. אם יהיה לכם רעיון ממש ממש טוב, מי יודע, אולי הוא ייכנס למופע

בנימה יותר רצינית

MUST- שני כוכבים
תן לי סימן אסופים הצל ואני שיר לשירה (איך אפשר לוותר על הרוטינה של להעלות ילדה קטנה, יש פה כמה שרק בשביל זה באים להופעה
) עא"חב פעם שוב תודה שירה תיבה 530 תמונה מטושטשת

Rony 05

New member
אני רוצה

שיהיו כמה שירים חדשים חדשים ואת ילדה שהתבגרה

viko222

New member
הלוואי ומירי תקרא תשרשור הזה../images/Emo3.gif

והוא באמת יגרום לשינוי בפלייליסט. הייתי רוצה יותר שירים מהאלבום הראשון-תן לי סימן.אתה אף פעם... גם ילדה שהתבגרה,פעם,תיבה 530 לדעתי,הכי גרוע יהיה לקחת שיר כמו עאח"ב ולהפוך אותו לאקוסטי,כבר היא שרה אותו באקוסטי וזה ממש לא נחמד

ShukyD

New member
תכלס? האלבום הראשון כמעט מושלם

<כי אין דבר מושלם> אבל אין שם שיר שלא אהבתי ובשני יש בכיף שירים שאני יכול לדלג עליהם לשיר הבא או שניים אחריו מה שכן אני לא הולך להופעות אבל מסכים בנוגע לשירים מהאלבום הראשון

viko222

New member
לדעתי תוריד את הכמעט.הוא מושלם../images/Emo99.gif

האלבום השני כמעט מושלם...

ady18

Well-known member
אז ככה:

ילדה שהתבגרה חוזר בחזרה שני כוכבים אסופים אף פעם מאמי בקרקס הזה טיול לילי

pRimaVeriTaVIV

New member
אין לי משהו יותר מדי מקורי להגיד

אני לא רואה את "בנות" אקוסטי... מה שכן, כמה שירים שהם לגמרי לגמרי MUST ולא נמצאים בהופעות הרגילות (או לא נמצאים באופן קבוע): ילדה שהתבגרה, אסופים, שני כוכבים, שוב תודה, בקרקס הזה, תן לי סימן, שיר לשירה, תמונה, ושוב ילדה שהתבגרה
רשימה קצת ארוכה
אבל אני באמת חושב שבמופע אקוסטי, כל אחד מהשירים האלה יחסר אם הוא לא יהיה קאמבק של "דוד ושאול" יהיה נחמד

הילה 201

New member
MUST באקוסטי,מקווה מירי שאת קוראת :

זה ללא ספק לשם ותן לי סימן,אני בטוחה שזה יהיה מרגש מאוד!

איריס מ

New member
לא קל להחליט...

מצד אחד הייתי רוצה גם שירים חדשים, אך אם יהיו גם שירים קודמים ומוכרים אותם הזכרתם כאן שמן הסתם כולם יפים בעיניי, אז כמובן שכל דבר יתקבל בברכה

veredmp

New member
עוד חמישה ימים../images/Emo70.gif

טוב, ברור לי שיש שירים שאי אפשר לוותר עליהם, כמו "לשם" "אף אחת" וכו'. אני, לעומת ויקו, חושבת שהביצוע האקוסטי של "עאח"ב" בשירותרום שנה שעברה היה הורס! המון פעמים כשבא לי לשמוע את השיר אני שומעת את הגרסא הזו, ולא את גרסת הדיסק. אני רוצה, כמובן, את "ילדה שהתבגרה" (ואני שוב מזכירה למירי שהיא הבטיחה שהוא יהיה והרי ידוע שחייבים לקיים הבטחות
), את "שני כוכבים" ו"טיול לילי" ועוד שירים ש"נפלו" מההופעות הקודמות. אני דווקא הייתי רוצה לשמוע את השירים ה"רועשים" יותר בעיבודים אקוסטיים, שיהיה מעניין. את "נובמבר" למשל (לקבל תיקון מהביצוע של ירמי
), את "באה אליכם", אפילו "הוא" בגרסא שקטה יכול להיות מהמם. כמובן שאני בטוחה שההופעה תהיה מדהימה, ואני ממש מחכה לשמוע איזה שיר מירי תשיר א-קפלה. זה הולך להיות הורס (לא, אני בכלל לא משוחדת מראש
)

viko222

New member
כל עוד השירים יצאו מהפה של מירי זה טוב!

הקטע שאני לא אוהב שירים קצביים כמו עאח"ב שהופכים להיות אקוסטים. כי התרגלתי כבר לגירסא הרגילה שלו,הקצבית. מבינה? כל עוד מירי שרה אני אוהב הכל.גם אם זה שיר בטורקית

veredmp

New member
מבינה אבל לא מסכימה ../images/Emo8.gif

יש שירים שאני מאוד אוהבת, ועדיין כשאני שומעת בעיבוד אחר הוא תופס אותי יותר (למשל "אם זאת האהבה שלך" - השיר בדיסק יפה, אבל כשמירי שרה אותו עם קרן בעיבוד שקט ואקוסטי, ועכשיו כשקרן שרה אותו ככה בהופעות שלה, הוא הרבה יותר משמעותי, פתאום שמים יותר לב למילים ומבינים את הכוונה של השיר). וברור שכל מה שמירי תשיר אנחנו נאהב, אנחנו מכורים, כבר הגענו למסקנה העצובה הזו

ה 22

New member
ואני אומרת להם..

שאני יודעת שמעצבן לשמוע ואז איזה.. "משפט מורתי מעצבן"

למעלה