אז, איך היה בהופעה

The Kinslayer

New member
../images/Emo168.gifאז, איך היה בהופעה../images/Emo35.gif

פינה חדשה שתעלה אחרי כל הופעה, העיקרון שלה פשוט מאוד... לרובנו לפחות. - איך הייתה לי ההופעה? - איך היה לי המקום? - איך היה הסאונד בעיני? - איך היה הפלייליסט? - איך היו האנשים שבאו? - מה הפריע לך בהופעה? - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה? - סכם המילה אחת את ההופעה: - לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה: תהנו! מתחילה פה מסורת פוטנציאלית מול העיניים שלכם

AvtipuS

New member
לישוןןן

- איך הייתה לי ההופעה? גדולה. אבל אצלי כל הופעה של היהודים היא טובה אז אין מה לדבר
- איך היה לי המקום? בית קשת-חור,סוף העולם שמאלה. הרדיו בר-אחלה מקום,בתמונות נראה יותר גדול. - איך היה הסאונד בעיני? היו כמה פאשלות פה ושם. - איך היה הפלייליסט? מעולה.כמו שכבר כתבו פה, לפתוח עם דונט לייק זה חובה. - איך היו האנשים שבאו? הרוב סבבה. - מה הפריע לך בהופעה? התיק שלי #$!^#!&^&%!$ - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה? לא. - סכם המילה אחת את ההופעה: ענק. - לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה: 9.5

../images/Emo199.gif

- איך הייתה לי ההופעה? נהדרת. - איך היה לי המקום? קצת קטן, אבל אחלה מקום. - איך היה הסאונד בעיני? בסדר?
- איך היה הפלייליסט? חוץ מאיזה 2 שירים שרציתי שיהיו ולא היו, היה פלייליסט מעולה. - איך היו האנשים שבאו? סתם כאלה..
- מה הפריע לך בהופעה? הילד בן 12 שקפץ עליו לכל אורך ההדרן. - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה? בטח:) - סכם המילה אחת את ההופעה: התפרקות. - לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה: 9.

reyrey22

New member
בן 14*..

ודווקא היו אנשים שמאד אהבו את זה שעליתי על הכתפיים בהדרן.. ואפילו הציעו לי כרטיסים חינם.. אז אני נהנתי מאוד יחסית להופעה ראשונה שלי..

לא דיברתי עליך.

היה לידי ילד שלכל אורך ההדרן קפץ וחבט בי. בכל מקרה, שמחה שנהנית.

mooshki

New member
../images/Emo197.gif אוו מסורת זה קול

-איך הייתה לי ההופעה?
כיפית. בעקרון - הרגיש בבית. - איך היה לי המקום?
מקום נחמד. קצת קטן, נראה לי שעדיף באמת להופעות בישיבה... - איך היה הסאונד בעיני?
מעולה! הבסים וזה. כיף! אהבתי. - איך היה הפלייליסט?
סבבה. - איך היו האנשים שבאו?
נראה לי שרוב האנשים שם היו אנשים שהכרתי..חח הכי כיף עם הפורום נו. - מה הפריע לך בהופעה?
שלא ראיתי הרבה ממה שהלך על הבמה. מזל שעמדתי בדיוק מול טיטי. - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה?
לא של היהודים..חחח - סכם במילה אחת את ההופעה:
גשומה - לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה:
7

../images/Emo3.gif

- איך הייתה לי ההופעה? נחמדה מאוד
- איך היה לי המקום? קטן, אינטימי, ובגליל. מה צריך יותר מזה?!?! - איך היה הסאונד בעיני? היו פאשלות.... יהיה פסדר - איך היה הפלייליסט? נחמד... היה את הגיוון... - איך היו האנשים שבאו? אחלה
ציפיתי ליותר... אבל בנז. - מה הפריע לך בהופעה? שלא היו לי בטריות עד משהו כמו אמצע ההופעה.. - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה? מממ.. לא אתנגד. גם לא בטוח אגיע.. - סכם המילה אחת את ההופעה: התגעגעתי
- לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה: 7, וזה רק בגלל שהרבה זמן לא הייתי.

Z A M i

New member
בסיידר..

- איך הייתה לי ההופעה? היה טוב..
- איך היה לי המקום?בנזונה
- איך היה הסאונד בעיני?האמת שהוא היה מעולה, חוץ מכשלא שמעו פתאום את גיא.. - איך היה הפלייליסט?בסדר.. - איך היו האנשים שבאו?אהבתי את הקהל...אבל היה חסר שם משהו..משהו מהודו..o_O - מה הפריע לך בהופעה?שבקושי היה סולו לזמן שלך.. - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה?אכן, אבל רק כשלברנטל יגמר המלווה.(דלקן..
) - סכם במילה אחת את ההופעה:אחלה
- לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה:6 וע'צי.

bazmaster

New member
חרא איכות אחי!!

- איך הייתה לי ההופעה?אחת הטובות - איך היה לי המקום?אני מכיר אותו כבר אז לא הופתעתי מהגודל...אבל היה מעולה - איך היה הסאונד בעיני?לא התייחסתי יותר מידי...אבל היו כמה פאקים - איך היה הפלייליסט?אחד הטובים...סוף העולם עושה לי את זה חח - איך היו האנשים שבאו?היה ממש טוב - מה הפריע לך בהופעה?האמ...כלוםםםםםםם - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה?כן - סכם המילה אחת את ההופעה:חלום - לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה:15

בית קשת.../images/Emo186.gif

- איך הייתה לי ההופעה? נחמד. - איך היה לי המקום? חביב+ - איך היה הסאונד בעיני? טוב :) - איך היה הפלייליסט? כמו בירושלים, רק עם מלחמה שקטה וסוף העולם. - איך היו האנשים שבאו? הרוב
והיו כמה
שלא נדבר על
- מה הפריע לך בהופעה? שהיה לידי מישהו חתיך מידי. ממש הפריע לי כמות החתיכות שהייתה בו. - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה? אממ. אני אוותר. - סכם המילה אחת את ההופעה: קור
- לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה: ההופעה עצמה 6.5, הדרך מקבלת את הציון 10 על הדרך עם חני, 8 על צומת ירקון, ומשם והלאה 1-. זהו.

אה. עוד משהו.

5 נק' מתוך ה- 6.5 ניתנות למלחמה שקטה, ההתרגשות היחידה בהופעה.

חידושים והפתעות בפואום היהודים ../images/Emo3.gif

- איך הייתה לי ההופעה? מעולה:) - איך היה לי המקום? חוץ מכל המרפקים שקיבלתי בגב כל ההופעה, היה מצויין.. ישר מתחת לטיטי (+רגע של עיינים
.)
- איך היה הסאונד בעיני? אחלה:) - איך היה הפלייליסט? ציפיתי לקצת הפתעות, למרות שבסך הכל אין מה להתלונן, לא קל, מלחמה שקטה, סוף העולם הזמן שלך.. טוב נו, היה טוב. - איך היו האנשים שבאו? הפורום? מעולים! (רק חבל שהיו כמה שהבריזו.. האחמ!) , והיו שם מלא מהבית ספר שלי.. שזה דווקא לא היה משהו. - מה הפריע לך בהופעה? לא היה מקום לנשום, והיה חסר לי משהו.. לא יודעת מה.. - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה? כן כן כן! - סכם המילה אחת את ההופעה:
- לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה: 10+

ח"ח, דניאל..../images/Emo8.gif

- איך הייתה לי ההופעה? בסדר שכזה.. - איך היה לי המקום? בסדר שכזה.. - איך היה הסאונד בעיני? בסדר שכזה.. - איך היה הפלייליסט? בסדר שכזה.. - איך היו האנשים שבאו? בסדר שכזה.. - מה הפריע לך בהופעה? שעל ההתחלה.."אותו פלייליסט כמו המעבדה!" - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה? אני אסתדר גם בלי. - סכם המילה אחת את ההופעה: בסדר. - לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה: 6.

izzys

New member
והזמן עוצר.

- איך הייתה לי ההופעה? טובה. - איך היה לי המקום? נחמד מאוד. - איך היה הסאונד בעיני? לא רע. - איך היה הפלייליסט? דומה מדי למעבדה. - איך היו האנשים שבאו? מוי כיף. - מה הפריע לך בהופעה? סדרנים, אנשים לא סימפטיים מאחור, שגיא נעלם באיזשהו שלב. - האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה? למה לא. - סכם המילה אחת את ההופעה: אחלה. - לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה: 7.5

היה טוב וטוב שהיה../images/Emo13.gif

- איך הייתה לי ההופעה? מצוינת! - איך היה לי המקום? מקום סביר אבל לא ממש מתאים להופעות של היהודים - איך היה הסאונד בעיני? הסאונד היה טוב מאוד - איך היה הפלייליסט? פלייליסט סבבה אבל קצת יותר מדי הזכיר את זה של המעבדה - איך היו האנשים שבאו? מהפורום כרגיל מדהימים,וצפונים אני די אוהב אם כי היו יותר מדי קיבוצניקים בני 14 כאלה שבאו בחבורות ולא ממש היו קשורים לחיים. - מה הפריע לך בהופעה? שהגעתי 10 דקות לפני שהתחיל ולכן התחלתי בחרא מקום וסיימתי בחרא מקום
- האם תרצה/י הופעה נוספת במקום הזה? כן אבל לא בשנה הקרובה,זה חתיכת חור - סכם המילה אחת את ההופעה: מספקת - לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה: 8

דניDין

New member
אני אני אני..הייתי !

אין לי כלכך כח לענות על כל השאלות..
אבל היה טוב ונחמד ..אפילו מאוד :) לא נראה לי שאני ירצה עוד הופעה במקום הזה אבל לסיכום, מ-1 עד 10 ההופעה הייתה: 8.5

למעלה