../images/Emo13.gif
איזה אלבום קניתם קודם? בסדר כרונולוגי, "מירי מסיקה"
לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר? לא יוצא לי כ"כ להקשיב לאלבומים במלואם, אלא בעיקר לשירים בודדים
ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם. ראו שאלה קודמת
איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים. דווקא של הדיסק הראשון
איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה......
זהירות, חפירה
בסיבוב הראשון הייתי בהופעה אחת לפני יותר משלוש שנים, תאלצו לסלוח לי שאני לא ממש זוכר
חוץ מזה שמה כבר היה חסר, אאל"ט השירים היחידים שהיו חסרים הם "שיר תקווה" שגם אותו מירי שרה לפעמים (ואת הלקח הזה כבר למדו
) והשיר הנצחי שכנראה לעולם לא נשמע בהופעה, "שני כוכבים"
בקשר לסיבוב השני והסיבוב האקוסטי, קשה לי להשוות ביניהם. סה"כ עיבוד רגיל ועיבוד אקוסטי (למרות שאי אפשר להתעלם מהעובדה שהסיבוב הזה, תכלס, לא היה לגמרי אקוסטי
) הם שני דברים מאוד שונים, במיוחד כשמבססים מופע שלם על זה. אהבתי כל אחד מסיבובי ההופעות בפני עצמו. בקשר לשירים, בסופו של דבר אי אפשר להכניס את כל השירים שרוצים, אבל בכל זאת אני מרגיש שבסיבוב האקוסטי, מעצם היותו אקוסטי, היו חסרים הרבה שירים (שאגב, היו רשומים בהופעות הראשונות אבל בפועל מירי לא שרה אותם אף פעם או כמעט אף פעם), לעומת שירים אחרים שהיה אפשר (בעיניי) לוותר עליהם בהופעה שהיא אקוסטית, במיוחד בשביל שירים ספציפיים אחרים שהיו מאוד חסרים. לדעתי היה עדיף לעשות איזושהי רוטציה או גיוון בפלייליסט, שאולי היו קצת בהופעות הראשונות, אבל לאט לאט נעלמו וההופעה נהייתה פחות או יותר קבועה. יש את הטענה שאומרת שרוב האנשים באים להופעה אחת או מקסימום שתיים, ולא לאלף כמו רובנו, ולכן אין טעם בגיוון. אני לא מתווכח ולא מסכים עם הטענה הזאת
רק אומר שאני, באופן אישי, הייתי נהנה יותר אם היה גיוון מינימלי. גם אם יש איזושהי רשימה דיי קבועה, לפי הטעם האישי שלי, הייתי "עורך" אותה בשונה ממה שבאמת היה בהופעות. בקשר לסיבוב ההופעות השני, כמו שאמרתי אי אפשר להכניס את כל השירים שכולם רוצים, אבל עדיין לפי הטעם שלי הייתי משנה את הפלייליסט קצת. בסיבוב האקוסטי החוסר הזה בלט במיוחד מהסיבות שפירטתי קודם
עוד דבר שקצת הפריע לי הוא שהפלייליסט בהופעות האקוסטיות דיי דומה (ואפילו יותר מדי) לפלייליסט של ההופעות הרגילות בסיבוב השני התייחסתי בעיקר להיבט המוזיקלי, שבסופו של דבר הוא העיקרי. בקשר להיבטים אחרים, אין לי יותר מדי מה להגיד. תרשו לי לשחק אותה צביקה פיק ולהגיד "העיבודים-יפה מאוד, הנגנים-טובים מאוד, האווירה והתאורה-יפה מאוד, סה"כ יפה מאוד"