אז מה היה לנו עד עכשיו?

veredmp

New member
../images/Emo168.gif אז מה היה לנו עד עכשיו? ../images/Emo168.gif

אני בטוחה שאני לא היחידה שמחכה בקוצר רוח לאלבום השלישי, ואין דרך טובה יותר לחכות לו מאשר לסכם את האלבומים הקודמים
כמה שאלות קטנות על האלבומים הקודמים ומסעות ההופעות שלוו אליהם.
איזה אלבום קניתם קודם?
לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר?
ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל"
)
ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם.
איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים.
איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה......

veredmp

New member
../images/Emo79.gif מוזיקה, מוזיקה בעיניי ../images/Emo79.gif

איזה אלבום קניתם קודם? אני קניתי את האלבום השני קודם, ואחרי שידעתי אותו בע"פ קניתי את הראשון. שבוע אח"כ
לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר? האמת שאני די מאזינה להם אותו דבר. אלא אם פתאום בא לי איזה שיר ספציפי, אני פשוט שמה את שניהם (או בעצם שנים וחצי) אחד אחרי השני או ב-random.
ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל" ) בראשון - אף אחת, לשם, טיפה טיפה. בשני - ילדה שהתבגרה, חוזר בחזרה, בנות.
ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם. בראשון - נובמבר. בשני - תמונה. אבל לא תמיד אני מדלגת עליהם. באמת שלא
איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים. השניה לוקחת ובגדול! במיוחד בעניין הצורה בה המילים כתובות, אני לא אוהבת את הסגנון של האלבום הראשון. גם הצבעים יותר בהירים ונוחים לעין. תמונות יותר יפות.
איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה...... אני לא הייתי בסיבוב הראשון, כך שאני יכולה לדבר רק על הסיבוב השני ועל האקוסטי. לא חושבת שיש סיבוב שאני אוהבת יותר. יש שירים שאני יותר אוהבת את העיבודים ה"רגילים" ויש כאלה שאני יותר אוהבת את העיבודים האקוסטיים. מה שכן, אני ממש מתגעגעת לאייל הלר (מקווה שהוא יחזור בסיבוב הבא.....). מבחינת תלבושת, השמלה הסגולה של האקוסטי מהממת ברמות, אבל גם השמלה האדומה של ההדרן בסיבוב הקודם היתה יפה. אני כן מרגישה שקצת חשוך לי בסיבוב הזה, מה שלא הרגשתי בסיבוב הקודם (מצד שני, לא צילמתי בסיבוב הקודם כך שזה פחות הפריע לי
)

I מ י ר ב I

New member
עונה

איזה אלבום קניתם קודם? מירי מסיקה לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר? מאזינה לרדיו,לסינגלים שיצאו. ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל" )-באלבום הראשון:לשם,תן לי סימן,בקרקס הזה.שלום לאמונות:ילדה שהתבגרה,עאח"ב ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם-בדיסק הראשון:שני כוכבים.בדיסק השני:שירה איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים-האלבום השני. יזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה......הייתי בהרבה הופעות בסיבוב הראשון ומאוד מאוד נהנתי,בשלום לאמנות אהבתי יותר את ההופעות הרגילות,האקוסטי קצת משעמם אותי.סורי.

viko222

New member
גמאני תמיד מדלג על שני השירים האלה../images/Emo6.gif

האקוסטי באמת קצת משעמם...

ady18

Well-known member
:)

השני ומיד הראשון בהפרש של חודש הראשון אלבום הראשון בעיקר שני כוכבים אתה אף פעם שיר תקווה בקרקס וטיול באלבום השני ממי תמונה אסופים וילדה באלבום הראשון אף אחת\טיפה טיפה שני פעם תיבה 530 הראשון אני יותר אהבתי את האקוסטי מרגש אותי יותר השני הרגיל היה ארוך לי מדי מפוזר לפעמים...ובראשון לא הייתי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo13.gif

איזה אלבום קניתם קודם? בסדר כרונולוגי, "מירי מסיקה"
לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר? לא יוצא לי כ"כ להקשיב לאלבומים במלואם, אלא בעיקר לשירים בודדים
ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם. ראו שאלה קודמת
איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים. דווקא של הדיסק הראשון
איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה......
זהירות, חפירה
בסיבוב הראשון הייתי בהופעה אחת לפני יותר משלוש שנים, תאלצו לסלוח לי שאני לא ממש זוכר
חוץ מזה שמה כבר היה חסר, אאל"ט השירים היחידים שהיו חסרים הם "שיר תקווה" שגם אותו מירי שרה לפעמים (ואת הלקח הזה כבר למדו
) והשיר הנצחי שכנראה לעולם לא נשמע בהופעה, "שני כוכבים"
בקשר לסיבוב השני והסיבוב האקוסטי, קשה לי להשוות ביניהם. סה"כ עיבוד רגיל ועיבוד אקוסטי (למרות שאי אפשר להתעלם מהעובדה שהסיבוב הזה, תכלס, לא היה לגמרי אקוסטי
) הם שני דברים מאוד שונים, במיוחד כשמבססים מופע שלם על זה. אהבתי כל אחד מסיבובי ההופעות בפני עצמו. בקשר לשירים, בסופו של דבר אי אפשר להכניס את כל השירים שרוצים, אבל בכל זאת אני מרגיש שבסיבוב האקוסטי, מעצם היותו אקוסטי, היו חסרים הרבה שירים (שאגב, היו רשומים בהופעות הראשונות אבל בפועל מירי לא שרה אותם אף פעם או כמעט אף פעם), לעומת שירים אחרים שהיה אפשר (בעיניי) לוותר עליהם בהופעה שהיא אקוסטית, במיוחד בשביל שירים ספציפיים אחרים שהיו מאוד חסרים. לדעתי היה עדיף לעשות איזושהי רוטציה או גיוון בפלייליסט, שאולי היו קצת בהופעות הראשונות, אבל לאט לאט נעלמו וההופעה נהייתה פחות או יותר קבועה. יש את הטענה שאומרת שרוב האנשים באים להופעה אחת או מקסימום שתיים, ולא לאלף כמו רובנו, ולכן אין טעם בגיוון. אני לא מתווכח ולא מסכים עם הטענה הזאת
רק אומר שאני, באופן אישי, הייתי נהנה יותר אם היה גיוון מינימלי. גם אם יש איזושהי רשימה דיי קבועה, לפי הטעם האישי שלי, הייתי "עורך" אותה בשונה ממה שבאמת היה בהופעות. בקשר לסיבוב ההופעות השני, כמו שאמרתי אי אפשר להכניס את כל השירים שכולם רוצים, אבל עדיין לפי הטעם שלי הייתי משנה את הפלייליסט קצת. בסיבוב האקוסטי החוסר הזה בלט במיוחד מהסיבות שפירטתי קודם
עוד דבר שקצת הפריע לי הוא שהפלייליסט בהופעות האקוסטיות דיי דומה (ואפילו יותר מדי) לפלייליסט של ההופעות הרגילות בסיבוב השני התייחסתי בעיקר להיבט המוזיקלי, שבסופו של דבר הוא העיקרי. בקשר להיבטים אחרים, אין לי יותר מדי מה להגיד. תרשו לי לשחק אותה צביקה פיק ולהגיד "העיבודים-יפה מאוד, הנגנים-טובים מאוד, האווירה והתאורה-יפה מאוד, סה"כ יפה מאוד"

viko222

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif

איזה אלבום קניתם קודם?קניתי כמובן תאלבום שיצא קודם,מירי מסיקה.
לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר?אני יותר מאזין לאלבום הראשון. אני מתחבר אליו גם יותר למרות שיש לא מעט שירים שאני מתחבר באלבום שלום לאמונות.אבל הראשון פשוט אלבום מצויין. האלבום הראשון יותר מועדף אצלי מאשר השני.
ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל" ) מהאלבום הראשון-תן לי סימן.נובמבר,לשם,באה אליכם,שיר לשירה(הוא בונוס
) אתה אף פעם.נו הכל חוץ משני כוכבים
מהאלבום השני אני יותר אוהב את עאחב,אם זאת אהבה שלך,ילדה שהתבגרה,תמונה וכמובן שבנות.
ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם.באלבום הראשון אני מדלג על שני כוכבים וגם על שיר התקווה,שיר התקווה כל כך חזק שאם אני שומע אותו אוטומטית אני נכנס לאווירת השיר מה שלא תמיד בא בזמן נכון
באלבום השני אני בד"כ מדלג על פסקול הסרט(5 שירים?) ואסופים.
איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים.העטיפה של שלום לאמונות. אין צורך להרחיב פשוט תראו ותתאהבו!!
איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה...... בסיבוב הראשון הייתי בהופעה אחת לצערי והופעה אחת עם עברי לידר,אבל לא נחשב נכון?
בגלל שאני יותר אוהב את האלבום ה-1 אז אני כמעט בטוח שאני אוהב יותר את הסיבוב הראשון,למרות שהסיבוב השני מעוללללללה!!!לא סתם הלכתי אליו 13 או 12 פעמים

../images/Emo230.gif

איזה אלבום קניתם קודם?שלום לאמונות. לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר?אני משתדלת להאזין לשניהם,זה עניין של תקופות, אבל בגדול יותר אוהבת את שלום לאמונות. ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל" )מתוך מירי מסיקה- שני כוכבים , טיול לילי, בקרקס הזה ואתה אף פעם שלום לאמונות- תיבה 530, הוא, אסופים ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם.מתוך שלום לאמונות- תודות ופעם מתוך מירי מסיקה- הצל ואני איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים.אני יותר אוהבת את שלום לאמונות למרות שבמירי מסיקה שולט הצבע אדום ואדום קרוב לורוד וורוד אני אוהבת. איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה......מצטערת לציין אבל לא הייתי בסבב הראשון- לצערי הרב. כפיצוי הלכתי (והולכת) להופעות בסבב השני. יותר אוהבת את הסבב הראשון באלבום השני לעומת האקוסטי כי מה לעשות ואין על לעמוד בצידי הבמה ולהשתולל באולם יהלום יחד עם ורד. לגבי נגנים- כל עוד מיקי שם אני מרוצה.
לא יזיק אם יעשו מדי פעם שינויים בליי אפ לטובת אלו שבאים יותר מהופעה אחת (וגם בקטעי הקישור). לגבי התלבושת- אין לי מילה רעה לגבי השמלה של מירי הסגולה וברור לי שיתר עדיף עם רצועות לעומת סטרפלס אבל אני לא מבינה למה היא כל הזמן עולה עם אותה שמלה. זה מתקשר גם לעובדה שלבשה כל הזמן שמלה אדומה/שחורה בסבב הלא אקוסטי. לי אין בעיה אם תעלה עם ג'ינס וגופיה. העיקר שתשיר.

l TearDrop l

New member
הו גם אני רוצה.

איזה אלבום קניתם קודם? יש לי רק את הראשון
. לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר? לראשון. גם השני יפה אבל לא התחברתי אליו באותה מידה והוא לא נתן לי את אותו חשק להתעמק בכולו. ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל") מהראשון- תן לי סימן, הצל ואני, לשם, בקרקס הזה [גם שיר לשירה]. מהשני- עכשיו אתה חוזר בחזרה, שירה, אם זאת האהבה שלך, ממי [לא ייאמן], גם את אסופים למרות שאני לא שומעת אותו הרבה. ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם. בראשון אני לא מדלגת על כלום בדר"כ כי מצאתי חיבור מיוחד לכל שיר בסופו של דבר, אבל הפחות אהובים- טיול לילי [רק כי תמיד לוקח לי המון זמן להיזכר איך הוא הולך
], שני כוכבים- למרות שברגע שאני רואה את השם הלחן מהדהד לי בראש והוא ממש מרגש, אף אחת. אבל בעיקרון באמת שאני אוהבת את כולם. בשני יש לי בעיה עם הלחנים בלא מעט שירים ובגלל זה היה לי יותר קשה להתחבר [חלק אני לא זוכרת בכלל אז אני לא אחשיב]- ילדה שהתבגרה, תמונה. איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים. לא ראיתי את החוברת של האלבום השני, אבל ראיתי כמה עטיפות סינגלים ואת העטיפה של האלבום, אז השני נראה לי. איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה...... לא הייתי עדיין באקוסטי;[ |טראומת כרטיס חינם כשלא יכולתי להגיע בסוף| מאוד אהבתי גם את המופע של האלבום הראשון וגם של השני, אבל נראה לי שההיכרות עם מירי מסיקה בלייב בכלל והחוויות שנלוו לסבב הראשון גרמו לי להתרגש יותר מאשר בסבב השני. היה כיף
, קיבלתי חשק לסינגל חדש.

איריס מ

New member
בעודי מחכה לאלבום השלישי, עונה ../images/Emo9.gif

איזה אלבום קניתם קודם? "מירי מסיקה". לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר? קצת הרבה מזה וקצת הרבה מזה, אני מוצאת את עצמי מאזינה לשני האלבומים מדי יום ואוהבת את האלבומים במידה שווה. ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל" ) מהאלבום הראשון אני אוהבת את "לשם", "מפלס המצב רוח", "באה אליכם", "שיר לשירה", "אף אחת", "תן לי סימן", "טיפה טיפה" ובטח יש עוד מס' שירים ששכחתי כרגע. מהאלבום השני אני אוהבת את "שלום לאמונות", "ילדה שהתבגרה", "בנות", "עכשיו אתה חוזר בחזרה", ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם. כאן זה תלוי במצב הרוח, יש רגעים שאני מסוגלת לשמוע את כל השירים בשני האלבומים ויש רגעים שאני מדלגת על שיר או שניים וזה לאו דווקא בשירים קבועים זה משתנה מעת לעת. לפעמים זה יכול לבוא בשיר כמו: "נובמבר", "ממי" או טיול לילי" או "הצל ואני" או בשירים שהם אהובים יותר כמו " תן לי סימן" או "באה אליכם" או "לשם" בקיצור אין כאן באמת שיר אהוב פחות הכל תלוי במצב הרוח. איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים. אף פעם לא חשבתי על זה לעומק, 2 העיצובים יפים בעיניי כל אחד בצורה שונה אולי זה מה שמייחד כל אחד מהם, לכן אין לי העדפה ספציפית אליהם. איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה...... לא קלה הבחירה של סבב ההופעות האהוב כי בכל סבב אני יכולה למצוא משהו שאהבתי באמת, אם זה מתחיל מהנגנים שחלקם התחלפו להם במשך הזמן, בסבב הראשון למשל אהבתי את התוספת של נגן העוד שזה משהו שעוד לא ראיתי באף הרכב וזה היה ייחודי אח"כ במשך הזמן בסבב השני העיבוד השתנה ובהתאם לכך התחלפו גם הנגנים ואז כדוגמת הנגן אייל הלר שמנגן באופן פנומנלי על הגיטרה ומיותר לציין שזה ייחודי לסבב השני ובסבב האקוסטי גם שם השתנו דברים ובהתאם לכך השתנה העיבוד וכו' כך שאני מניחה שמירי ושות' עשו את הבחירה הנכונה והנבונה בכל שינוי בסבב הראשון, השני והאקוסטי כדי שלפחות אני אשאר עם טעם של עוד מכל סבב, לגבי השירים הייתי שמחה כמו כולנו או לפחות רובנו ש"ילדה שהתבגרה" היה כחלק מהפלייליסט הקבוע הייתי שמחה גם שיהיו עוד שירים חדשים מה שאומר שאני מחכה בסבלנות לאלבום הבא
ויחד עם זאת קשה להצביע על שיר ספציפי שיבוא במקום שיר אחר כי לא תמיד הטעם של אדם אחד קולע לטעם בשירים של אדם אחר, זהו מעבר לכך מקטעי הקישור לא נמאס לי זה הופך את ההופעה למעניינת ומבדרת יותר שלא לדבר על האילתורים שבין לבין. לגבי האוירה אין מה להוסיף בכל הופעה שהייתי בה הייתה אוירה טובה, של הנאה מההופעות והרגשה של כיף ולגבי התלבושות קטונתי מלהיות מבקרת אופנה ואני סומכת על מירי ושות' שהם יודעים מה לבחור כדי להראות ייצוגיים מספיק על הבמה ומעבר לכך לא שזה הפרט הכי חשוב כאן בעצם. זהו בהצלחה רבה עם האלבום הבא

אריה31

Member
מנהל
עונה על השאלון

איזה אלבום קניתם קודם? את הראשון קנו לי הרבה אחרי שיצא, אבל עדיין הרבה לפני שהשני יצא לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר? לשני ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל" ) - טיול לילי, אף אחת ושיר תקוה בראשון, אסופים בשני ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם - הצל ואני בראשון, תמונה בשני איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים - אוהב את שניהם איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה......הייתי רק בשני

Crurifragium

New member
מה היה?

איזה אלבום קניתם קודם? לא לגמרי זוכר, אבל אני חושב שאת "שלום לאמונות" קודם, ואת "מירי מסיקה" בערך חודש אחרי. ("שלום לאמונות" היה טוב, אז צריך לקנות את כל האלבומים
) לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר? כמעט אותו דבר, אבל זה ששמעתי את "שלום לאמונות" קודם גורם לו להרגיש יותר כאילו הוא "ה"אלבום של מירי, והראשון הוא עוד משהו שלה אבל פחות מייצג. אם הייתי שומע אותם בסדר הפוך, כנראה הייתי מרגיש הפוך. אז אם סתם בא לי מירי בד"כ זה יהיה "שלום לאמונות", אלא אם אני זוכר שכבר שמעתי אותו לא מזמן ואז צריך לגוון. ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל"
) מירי מסיקה - באה אליכם, בקרקס הזה, טיפה טיפה, מפלס מצב הרוח, נובמבר, שני כוכבים. שלום לאמונות - אסופים, ילדה שהתבגרה, ממי, עכשיו אתה חוזר בחזרה, פעם, תיבה 530, תמונה ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם. אף אחת (בהופעות אני דווקא כן אוהב אותו), הצל ואני, שיר לשירה, שירה, שלום לאמונות (גם אותו אני כן מחבב בהופעות). איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים. "שלום לאמונות". אני חושב שאת תמונת השער של "מירי מסיקה" אני אוהב יותר, אבל חוץ מזה "שלום לאמונות" מרגיש יותר לאגנטי ומהוקצע. איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה...... בראשון לא הייתי, אז קשה לי להביע דעה. בין השני והאקוסטי, בשלב זה אני חושב שהייתי יותר מרוצה מהשני. אהבתי את ה"אקוסטי" (You keep using that word. I do not think it means what you think it means. ) בהתחלה, כי זה היה גיוון, עם גרסאות אחרות לחלק מהשירים, וכמה שירים שונים. אבל לאורך זמן הוא, כאמור, לא בדיוק אקוסטי, והתחושה לפעמים היא כמו הופעה רגילה של הסיבוב השני אבל קצת פחות. שזה עדיין מצויין, כמובן.

אז כככהההה../images/Emo42.gif

איזה אלבום קניתם קודם? בעקרון חשבתי שקניתי את השני קודם אבל אז מצאתי את הראשון בבית שמסתבר שאחותי קנתה אותו כשהוא יצא... לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר? נראה לי שלאלבום השני אני מאזינה יותר... ואני חושבת שאני גם מחוברת אליו יותר רגשית, לא כי השירים בו יותר יפים מהראשון (אני מתה על הראשון!!) אלא כי בזכות האלבום השני התאהבתי במירי... ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל" ) וואו אמממ השירים שאני הכי הכי אוהבת, בראשון: אתה אף פעם, בקרקס הזה, באה אליכם, שיר תקווה, לשם, שני כוכבים. בשני: אם זאת האהבה שלך, ילדה שהתבגרה, תיבה 530, שוב תודה, שירה, עאח"ב. ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם. אין שירים שאני מדלגת עליהם, אבל בעקרון אני מתחברת יותר לשירים "שקטים" כביכול (כמו שבטח שמתם לב בשירים אני הכי אוהבת). איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים. אני מתה על האדום של האלבום הראשון!! אבל אני אוהבת יותר את הצורה שהשירים כתובים באלבום השני! הרבה יותר נוח לטעמי! איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה...... את הראשון לא יצא לי לראות. מבחינת הסיבוב השני, אני אוהבת את גם את הרגיל וגם את האקוסטי אני לא יודעת לאיזה אני יותר מתחברת כי באמת שניהם מדהימים ושונים בעיני! למשל את נובמבר אני ממש אוהבת גם ברגיל וגם באקוסטי, ברגיל אני מתה על העיבוד הקצבי שלו ובאקוסטי על העיבוד המתחכם משהו. לא יודעת, סיבכתם אותי!!

BRANGELINA

New member
../images/Emo3.gif

איזה אלבום קניתם קודם?הראשון כאילו דההה..ביום שהוא יצא לאיזה אלבום אתם מאזינים יותר? לאיזה אלבום אתם מתחברים יותר/אוהבים יותר?את האמת אני יותר אוהבת את האלבום הראשון יותר..הוא יותר משמעותי בשבילי(למרות שגם את השני אני אוהבת מאד) ביצוע/ים אהוב/ים בכל אלבום (נא לא להתחכם ולרשום "הכל" )אממ...לשם באה אליכם טיפהטיפה/עאח"ב שלום לאמונות פעם ביצוע/ים פחות אהוב/ים בכל אלבום, שיר/ים שאתם בד"כ מדלגים עליו/הם.שני כוכבים-אני פחות אוהבת אותו.../תודות ושוב תודה איזו עטיפה אתם אוהבים יותר? מבחינת העיצובים, הצורה בה מילות השירים כתובות, הצבעים. אמממ האבלום השני דווקא יותר מושך אותי כי הוא בהיר יותר איזה סיבוב הופעות אהבתם יותר? הראשון, השני, האקוסטי? מבחינת העיבודים, השירים (הרי כולנו "מתבכיינים" שחסרים לנו שירים בכל אחד מהסיבובים), הנגנים, התלבושות, התאורה, האווירה......

למעלה