אז מה נסגר איתכם - אנא התפקדו

../images/Emo168.gif אז מה נסגר איתכם - אנא התפקדו../images/Emo168.gif

אז מוצ"ש בפתח ואנחנו נשמח לדעת כמה מכם צפויים להגיע. נשמח לפגוש אתכם בערך ב18:00 בבית אריאל בפרדס חנה, תזכורת: להביא משהו טעים... יהיה נחמד על בטוח, תודה

אנשים - להתעורר

חברים, יש לי תחושה שמא אף אחד מכם לא מתכוון להגיע..רק אולי זה מראשון... מבקשת שוב שתועילו להתפקד ולהודיע אם אתם באים, הוראות הגעה בבקשה: מצפון: כביש החוף, יציאת קיסריה, שמאלה בצומת, עד גן שמואל, רמזור שני אחרי גן שמואל לפנות שמאלה עד כיכר, בכיכר שוב שמאלה, להשאר בנתיב השמאלי עד הצומת הבאה, שוב שמאלה עד הסוף, רח' מצדה 326. 077-3008004 לבאים מדרום: אותו הדבר, יורדים במחלף קיסריה ימינה, ישר בצומת וכמו בתאור הקודם. שבת שלום

אני בפנים

הרכבת הראשונה במוצ"ש תביא אותי רק בסביבות שמונה, אז אני אנסה דרכים יצירתיות אחרות להתקרב לקיסריה/פרדס חנה ומשם, יקירי, אני מקוה להצטרף למישהו מכם... מי שאכן מגיע ובא לו לעזור אולי תשלחו לי מספר טלפון בהודעה אישית. בכל אופן אני אזרום... מי מביא גיטרה, וחשוב גם, מי יודע לנגן?.....

שבת שלום

יפה חברים, נפגש במוצ"ש, 18:00, 20:00 נסיים בסביבות 22:00 פלוס מינוס.. כל אחד מוזמן להביא משפט מחץ מאיר אריאלי ולהניח אותו על השולחן לפיצוחים...

מתבייש אבל שומר על המסורת...

לא אוכל להגיע סססאמק. תקף אותי מקרה חמור של קפה ועוגה מצד אישתי. התברגנתי מכל הכיוונים ומסתבר שהוזמנו אנשים לראות אלבומים ווידאו וסמול טוק וביג טוק וטוקמן ו... קפה ועוגה. oops i did it again ססאמק.

למעלה