איזה כלי

../images/Emo168.gifאיזה כלי../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

עלה לי רעיון משעשע- לבחון אתכם קצת על האנשים שמאחורי הזמרים האנשים ש"מתחבאים" מאחורי הכלים בלהקות ובהרכבים
מתאים לכם
מגיע להם קצת קרדיט..
אז קבלו על קצה המזלג מספר נגנים, מה שאתם צריכים לעשות זה להתאים את הכלי לנגן ובלי להעתיק אחד מהשני..
אתם יכולים להוסיף גם עם מי ניגנו בעבר או עם מי מנגנים בהווה אתם יכולים גם להוסיף עוד נגנים שלא ציינתי את שמם זה בטוח יעשיר פה את כולנו
עילי בוטנר-
דני מקוב-
עמיר רוסיאנו-
נתן סלמון-
מאיר ישראל-
ספי אפרתי-
יונתן פריג'-
איתמר מאירי-
אבי סינגולדה-
מישל עמר-
עדי גולדשטיין
תומר צדקיהו-
גיל לואיס-
רן שמעוני-
עמית יצחק-
ערן מיטלמן-
איגי דיין-
אמיתי אשר
גלעד שמואלי-
הראל בן עמי
איתן רז-
איתי ניצן-
יעל כהן-
אדם פרי-
עדי הר צבי-
מיכאל פרוסט-
אייל הלר- מספיק בינתיים
אתם יכולים להוסיף

יאללה ננסה../images/Emo6.gif אני מכירה בערך רק את של עברי

עילי בוטנר-גיטרה
דני מקוב-
עמיר רוסיאנו-בס
נתן סלמון-
מאיר ישראל-
ספי אפרתי-
יונתן פריג'-גיטרה
איתמר מאירי-
אבי סינגולדה-גיטרה!!
מישל עמר-
עדי גולדשטייןקלידים
תומר צדקיהו-
גיל לואיס-
רן שמעוני-
עמית יצחק-גיטרה
ערן מיטלמן-קלידים
איגי דיין-אני רק ודעת שהוא ממשינה><
אמיתי אשר
גלעד שמואלי-תופים
הראל בן עמי
איתן רז-אנאערף, אבל הוא מנגן עם ריטה.. ולא על קלידים
איתי ניצן-
יעל כהן-
אדם פרי-קלידים
עדי הר צבי-בס
מיכאל פרוסט-
אייל הלר-

A m 0 s

New member
שכחת כמה חשובים!!

עילי בוטנר- עם רן דנקר.. דני מקוב- עמיר רוסיאנו- נתן סלמון- מאיר ישראל- ספי אפרתי- יונתן פריג'- איתמר מאירי- אבי סינגולדה- גיטרות אצל שלמה ארצי והוא גם ניגן אצל דנה ברגרב"עד הקצה"!! מישל עמר- עדי גולדשטיין - מנגן קלידים באלבומים של דנה ברגר תומר צדקיהו- גיל לואיס- רן שמעוני- עמית יצחק- ערן מיטלמן- אצל אביב גפן איגי דיין- אני יודע שהוא בתופים אצל משינה בגלל איגי וקסמן... אמיתי אשר גלעד שמואלי-
הראל בן עמי
איתן רז-
איתי ניצן-
יעל כהן-
אדם פרי- אהמממ הוא היה בשיר שלנו ואני חושב שהוא מנגן אצל מאיה אברהם אחת לא?~ עדי הר צבי- הוא היה ב"לא נפסיק לשיר" אני חושב.. מיכאל פרוסט- הבסטיסט המהולל של דנה ברגר ושל מטרופולין ו.. הוא גם נמצא אצל ליאור שליין כל ערב.. אייל הלר-
ושכחת את הגיטריסט יניב דדון (
) שבהופעות של דנה אני פשוט נדהם ממנו!! וגם את המתופף ניר מנצור שמנגן אצל דנה, מרגול וגם בכוב נולד...

זה מה שאני יודעת../images/Emo3.gif

עילי בוטנר- גיטרה דני מקוב- עמיר רוסיאנו- גיטרה בס נתן סלמון- גיטרה מאיר ישראל- תופים ספי אפרתי- אחח חתיך שליייי!!! גיטרה בס
יונתן פריג'- גיטרה איתמר מאירי- גיטרה אבי סינגולדה- גיטרה מישל עמר- עדי גולדשטיין- קלידים תומר צדקיהו- תופים גיל לואיס- גיטרה רן שמעוני- עמית יצחק- גיטרה ערן מיטלמן- קלידים
איגי דיין- תופים אמיתי אשר- גלעד שמואלי-תופים הראל בן עמי- גיטרההה
איתן רז- תופיםםם איתי ניצן- תופיםם
יעל כהן- אדם פרי- עדי הר צבי- מיכאל פרוסט- אייל הלר-

shahar1989

New member
בואו נראה מה אני שווה...

עילי בוטנר- גיטרה - 'שווים', עברי דני מקוב- בית הבובות - תופים נראה לי... עמיר רוסיאנו- בס - אסקוט, עצמאי, עברי ועודועודועוד נתן סלמון-
מאיר ישראל-
ספי אפרתי- בס יונתן פריג'- גיטרה - אצל מי לא? [
] איתמר מאירי- גיטרה - עצמאי, יואב, איתן, אלדד,שירי אבי סינגולדה- גיטרה - שלמה ארצי ובטוח אצל עוד.. מישל עמר-
עדי גולדשטיין- קלידים- עברי, בעבר ריטה, אברהם טל תומר צדקיהו- תופים - איפה לא?? גיל לואיס- גיטרה- מורן גמליאל, עברי רן שמעוני- תופים - ג'נגו עמית יצחק- גיטרה - כוכבנולד, עברי ערן מיטלמן- קלידים - היהודים, כוכב נולד איגי דיין- פחחחח משינהההה!!! תופים! אמיתי אשר- נמנמ
מלכתהפלקט - גיטרה גלעד שמואלי- תופים - רייכל, עברי הראל בן עמי-
איתן רז- תופים - בעבר סינרגיה, מורן גמליאל, יואב, ריטה איתי ניצן- תופים - כפיר יעל כהן-
אדם פרי- קלידים - היהודים, הש"ש
עדי הר צבי- בס - איתמר , ג'וזי וגלעד מיכאל פרוסט- בס - מוקי, דנה, ירמי... אייל הלר- גיטרה - מירי מסיקה

O f r i s h

New member
P:

אין לי כוח לכתוב של מי כל אחד, אבל אני יודעת! הייP: עילי בוטנר- גיטרה דני מקוב- עמיר רוסיאנו- בס נתן סלמון- מאיר ישראל- תופים ספי אפרתי- יונתן פריג'- גיטרה איתמר מאירי- גיטרה אבי סינגולדה- גיטרה מישל עמר- עדי גולדשטיין- קלידים תומר צדקיהו- תופים גיל לואיס- גיטרה רן שמעוני- עמית יצחק- גיטרה
ערן מיטלמן- קלידים איגי דיין- אמיתי אשר- גלעד שמואלי- תופים הראל בן עמי- גיטרה איתן רז- תופים איתי ניצן- תופים יעל כהן- אדם פרי-קלידים עדי הר צבי- בס מיכאל פרוסט- אייל הלר- גיטרה! והמורה המגניב לשעבר של עפרי!#~@#$
כפרעליו!

../images/Emo41.gifעילי בוטנר../images/Emo41.gif

עילי בוטנר (נולד ב-1978) הוא גיטריסט המנגן על מספר סוגי גיטרות, ביניהן גיטרה אקוסטית, גיטרה בס, וגיטרה חשמלית (כמו כן בוטנר מנגן גם בקשת על גיטרה חשמלית); פזמונאי ומלחין, בוגר בית הספר למוזיקה "רימון". בוטנר נולד בקיבוץ עין כרמל. עם גיוסו לתזמורת חיל האוויר הוכר בוטנר כמוזיקאי מצטיין עת ניגן בהרכבים רבים, ובין היתר עם הזמר שמוליק קראוס. את שירותו הצבאי ביצע בחיל הים ובחיל האוויר הוא חבר בלהקת "פאנקנשטיין", בהרכב הנגנים של עברי לידר, של ריקי גל ושל גלי עטרי, וכן בהרכב הנגנים של התוכנית "כוכב נולד". בנוסף על הנגינה, בוטנר גם מלחין. הוא הלחין את השיר "אם תבוא" לאלבום הבכורה של נינט טייב, "יחפה", והשתתף איתה בכתיבת המילים והלחן לשיר "היא יודעת". בוטנר ניגן במספר רב של אלבומים, בהם ממעמקים של "הפרויקט של עידן רייכל", "האנשים החדשים" ו"זה לא אותו דבר" של עברי לידר, "יום רודף יום" של שמוליק קראוס, "אומר שירו בשקט" של אושיק לוי ו"רמזים" של ריטה. באוגוסט 2007 יצא האלבום "שווים", אלבום משותף של בוטנר ורן דנקר. בטרם צאתו יצאו הסינגלים "שווים" שכתב והלחין בוטנר, ו"בואי נעזוב", שכתב יחד עם גלעד שגב. אחר כך יצאו הסינגלים "הכל מזכיר אותך", "מה שלא הספקתי לומר" ו"אני אש". בוטנר כתב והלחין את כל שירי האלבום, פרט לשירים "בואי נעזוב" שכתב עם גלעד שגב, "מה שלא הספקתי לומר" שכתב עם אלי מורנו ו"נעימה" האינסטרומנטלי. בעיבודים השתתפו גדי גידור, גלעד שמואלי, בן ארצי ואסף דר. בוטנר תרם את השיר "סוף העונה" לאלבומה של ריטה "רמזים", והלחין את השיר "עכשיו כזאת" לאלבומה השני של איה כורם, "שפה זרה".

../images/Emo41.gif דני מקוב../images/Emo41.gif

מתופף- נמצא בהרכב הידוע בית הבובות.. וגם מנגן עם שרון קרלן היה המתופף של נקמת הטרקטור ושל ברי סחרוף.. הוציא גם דיסק שנקרא Anything U Want בהוצאת נענע דיסק
אני צילמתי

../images/Emo41.gif עמיר רוסיאנו [ג'נגו]../images/Emo41.gif

בסיסט וגיטריסט מנגן גם על קונטרבס
היה חלק מההרכב המשובח "תערובת אסקוט" ניגן עם האחים פורטיס,עם ירמי קפלן הקים הרכב שנקרא על שמו "ג'נגו" וכיום עצמאי ומנגן עם עברי לידר . מקליט עם עוד שלל זמרים [תסתכלו בחוסרות של הדיסקים אולי תמצאו אותו]

../images/Emo41.gifנתן סלמון../images/Emo41.gif

הגיטריסט והמעבד המוזיקלי של בית הבובות.. כן [גם אח של דניאל סלמון] גם את זה אני צילמתי

../images/Emo41.gifמאיר ישראל../images/Emo41.gif

מתופף- היה מתופף בלהקת "תמוז" ב"עוזי והסגננות" ניגן גם עם נורית גלרון מאיר בנוסף להיותו מתופף גם קלידן בסיסט כותב מלחין ומעבד הוציא אלבום שנקרא "ארבע עונות הוא האדם" כיום מנגן עם שלמה ארצי

../images/Emo41.gifספי אפרתי../images/Emo41.gif

תחנות הקריירה של הבסיסט ספי אפרתי כוללות בין היתר את 'בתריי זוזיי' עם רם אוריון, את ה'ווקי טוקיז' עם אסף שריג, את הרכב הליווי של חמי רודנר, וכמובן את 'בלאקפילד' עם אביב גפן וסטיבן ווילסון. בשנה האחרונה החליט אפרתי לנסות את כוחו כסולן, ואחרי שתי הופעות ניסוי בהייניקן הבימה קלאב, יצא למספר הופעות אקוסטיות עם הגיטריסט רון בונקר (אביב גדג'). ואם לא מספיק לכם שאפרתי הוא בסיסט מוכשר בחיים האמיתיים, הוא גם משחק את הבסיסט בסדרת הרוקרים – 'תעשה לי ילד' בנוסף ספי עובד על אלבומו הראשון
לטעימות
http://www.myspace.com/seffyefrati

למעלה