אנחנו מנושכי הכר

neuron

New member
../images/Emo168.gif אנחנו מנושכי הכר

עוד דוגמא מתוך אוסף השירים החדש של "נוירון חיסולים והפקות בע"מאמאק!" אנחנו מנושכי הכר אנחנו שנינו מנושכי הכר אותה זיקפה, אותו פן לשיער אותו דיבור נשי, מה יש כבר לומר הן אנחנו מנושכי הכר אנחנו שנינו מנושכי הכר בשדה ירוק עשינו זאת לא מכבר ובערב המשכנו זאת באמצע הכיכר כי אנחנו מנושכי הכר ובלילות שישי כשרוח חרישי כשאתה לתוך גופי חודר את אגני אתה שובר תמיד בפרדסים ובשדרות אהבנו נערים ולעיתים גם נערות אך בסוף אמרנו אין דבר העיקר שעוד אגן נשבר עשינו זאת בכל המקומות ולא פסחנו גם על בהמות דפקנו זחלים דפקנו גם פרפר אך בסוף חזרנו לנשוך ת'כר ובלילות שישי כשרוח חרישי כשאתה לתוך גופי חודר את אגני אתה שובר ואני זוכר כשלי זה לא נגמר נסחפנו עד שאגנך נישבר ורק כשעלה השחר מעל ההר רק אז בסיפוק נשכת את הכר אנחנו מנושכי הכר כל אגן היה נראה לנו אותו דבר וכשליד בית הכלא אני עובר אני רואה אותך מעבר לגדר ובלילות שישי כשרוח חרישי כשאתה לתוך גופי חודר את אגני אתה שובר כי אנחנו מנושכי הכר אנחנו מנושכי הכר נושכי הכר...

NK The man

New member
פששש... אם בועז שרעבי היה מת...

הוא היה מתהפך בקברו!!! אחלה שיר...

NK The man

New member
כן אבל,

כשאתה בחיים ואתה הולך לבית הקברות, קופץ לאחד הקברים הפתוחים ומתהפך... זה קצת, לא יודע, פחות משמעותי, פחות כייפי!

למעלה