אני גיטרה, הרוח מנגן עליי..

Karina85

New member
../images/Emo168.gif אני גיטרה, הרוח מנגן עליי..

בחילופי עונות... איזה שיר מרגיע ומרגש... לכל לומדות, קחו לכן הפוגה של כמה דקות ותשמעו את השיר הזה... אחחח איזה יפה הוא...
רציתי לומר מס' דברים: 1. רותמוש, הרסת אותי עם הקולאז'!!! מה נהיה??? אנשים צריכים ללמוד וגם צריכים חמצן!!!
2. בקשר לחתיכים... רציתי להגיד שיש אחד מ-ד-ה-י-ם שמשחק בסדרה "צבע החטא" בתפקיד כפול של פאקו/אפולו, והוא שיחק בעוד הרבה סדרות ברזילאיות... הוא הורס בכל מובן המילה... אני מצרפת את התמונה היחידה שיש לי אבל רק שתדעו שהיא ממש לא הכי יפה, והוא נראה יותר טוב מזה... חחח אם מישהי יודעת במי מדובר ויכול לתרום תמונה יפה ולא מוזרה כזאת שתעשה זאת לטובת כל בנות הפורום!!! 3. כרגע אני באות שין בפסיכו
ר' - רפה ש' - כל מילה נוספת מיותרת חחח ת' - תשששוששש !!!

rootteem1

New member
חחח קראינה יא שרוטונת

טוב מאמוש שמחה שאהבת=] איזו אות ששששששששששששששששששששששששששששוברת! חחחחחחח ששווה! שששששששששששששששששששששששלום ויאללה בננות מתוקיזות סמרטוטות מותששששששות שלי, אני פורשת... שיהיה לכונו לילה טוב, חלומות Jיים במיוחד! ובהצלחה לכולן בלימודימוס! ביוששש אוהבת!!!!

Karina85

New member
אני די סגורה על זה שראיתי כבר

אבל יש מצב שאני הוזה, קורה לי לפעמים

את וג'קו יכולים להתחרות בתיקיות../images/Emo8.gif

אצלו- תיקיות מפוצצות בשירים... ואצלך .. תיקיות מחשב קורסות תחת עומס הג'קו, מאפה כל התמונות האלו?

rifkin1

New member
כן קארינוש...הגיע הזמן

שתתחילי להפציץ את הגלריות היפוות שלנו...חחח

Karina85

New member
חחח אייין ללליייי זזזמממןןןןן

כשמתחשק לי לפלרטט... אני פוצח בדואט.... גם אם זה טריו או קווארטט זה לא מפריע...

Karina85

New member
חחח לא יודעת...

אני פשוט נוהגת לשמור תמונות חחח... את יכולה להאשים אותי???

Karina85

New member
תמונה יפה יותר של השחקן

תגידו שלא הורס... מיד מגיעה עוד תמונה

Karina85

New member
יפה כל כך...

במיוחד עם שיער ארוך (טוב, לא ארוך כמו של ג'קו חחח... אבל ארוך)

Karina85

New member
והנשוא...

נשוא שלנו אנחנו מתגעגעותתת לילה טוב לכולן, יש מחר יום ארוך!

Karina85

New member
ואני חייבת תהייה לא קשורה

ואפילו מטופשת חחח תקלטו איך השיער של ג'קו עד הגומיה ממש ממש חלק ואח"כ מתולתל... נראה לי שמרוב קוקו השיער מתיישר!!! חחח ... אוף די ג'קו תגאל אותנו משרשורים מטופשים... תן לנו לנהל דיונים פילוסופיים על השירים היפים שכתבת... או שרשורי לוגיסטיקה להופעות... ועכשיו באמת זזתי לישון, ליל"ט

Karina85

New member
מאמי חזרתי למחשב לדקה חחח

כי נזכרתי שלא ביררתי קווי אוטובוס בעעע בכל אופן נדמה לי שקוראים לו רינאלדו ג´יאנצ´יני (זה מה שטוענים בפורום צבע החטא... חחח ראיתי שמישהי שאלה) ולגבי הקוקו... הקוקו לא מוזר... רק הקטע של השיער החלק והמתולתל בו זמנית חחח אבל לא נורא זה מוזר יפה!

moon line

New member
הוא אסף תמיד את הקוקו ומוציא קצת

ואז יש לו כמו "בונקלה " כזה וזה גורם לקוקו להראות יותר קצר take a look בתמונות שלו מאחורה ,(אבל רק לקוקו טוב?

Karina85

New member
אההה הבנתי אותך גם בלי תמונה חחח

כן זה באמת מוזר!!! אבל לא נראה לי שהוא תמיד עושה את זה... או שכן??? בקיצור שילך עם פזור

למעלה