אני לא מבין מה זה מוכיח

../images/Emo168.gifאני לא מבין מה זה מוכיח../images/Emo70.gif

יופי. ההורים קמו משנת השבת שלהם בצהריים. מהר. אין זמן!!! מחבר את הלפטופ למערכת, מגביר לפול ווליום. מזל שהחדר בממ"ד. סוגר את הדלת, נועל אותה. סוגר את החלון. מוודא שגם הווליום של המחשב על הקצה. כרגע סיימתי עוד שיחה איתך שלא הובילה לכלום. באמת, כמה שאני רוצה לתקן ולפצות על כל הזבל שעשיתי לך אני לא מצליח. רק אתמול אכלתי סרטים על מי שאת מבלה איתו או לא אההה! בבקשה תצאי לי מהלב ומהראש. אני לא מאמין שאני הולך לנסוע אלפי קילומטרים רק כדי להתגבר עלייך. אבל אין ברירה. האהבה פה כבר לא שווה כלום. היא בטח שלא תנצח. נועל את הדלת. לא רוצה שיפריעו לי. שם פליי. אוחחח זה בדיוק במקום. כמה עצבים. מתחיל להרביץ שכיבות שמיכה (או סמיכה?) וכפיפות בטן. בלי לעצור. כמה עצבים. אני יודע שאין לה מישהו. אבל עצם הרעיון שיהיה לה מתישהוא בקרוב. זה כל כך מעצבן. (למרות שהבאתי את זה על עצמי). מומלץ בחום. כבר כמה ימים אני במצב איום אני כל הזמן נזכר כל הזמן נזכר שיש לך עתיד יש לך עתיד איתו הוא בטח מאושר שאין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנל'א נשבר אני פוקח שתי עיניים "אל השמים" אני לבד ובטח קנית בטח קנית הכל הוא לא אומר דבר לא אומר דבר אנ'לא מאמין כמה שקל ליפול אומרים שהוא מוכשר אומרים הוא בטח מבוגר איך אין לי כלום כבר לא נשאר ואיך אנ'לא נשבר אני פותח שתי ידים מצויא ת'זין עושה ביד אנ'לא מבין מה זה מוכיח אנ'לא מצליח אני רק שלך לך תראי איך אני שר לך איך אני שר לך תראי מה נשאר לך מה נשאר לך

../images/Emo13.gif

זה לא בושה להיות עצוב ביצוע: אריק איינשטיין מילים: אריק איינשטיין לחן: אבנר קנר ויוני רכטר |תן| זה לא בושה להיות עצוב אפילו קצת לבכות לבכות, שטויות אם בוכים את נהיה קצת קר בלב ואחר כך טוב דמעות שוטפות תתן להן לשטוף את המחשבות יהיה טוב אתה אוהב אתה אבל היא אותך כבר לא צרות חולפות תתן להן לחלוף כמו חלומות יהיה עוד טוב תן להן לחלוף כמו חלומות עכשיו אתה אדם חדש עכשיו תורך לבכות לבכות, שטויות אם תבכי אז יהיה לך קר בלב ואחר כך טוב דמעות שוטפות תתני להן לשטוף את המחשבות דמעות גדולות, דמעות חמות תתני להן לשטוף את המחשבות

mass

New member
גם אני רוצה!

פוקימון רוצה אני להיות גיבור הכי שבעולם... כל פוקימון פה יקבל מושג על כוחותיו.. פוקימון!! די לחשוב לפי שירים, זה לא חוכמה, כל השירים אומרים בערך אותו דבר, הוא זרק אותה, היא זרקה אותו, אוי אוי אוי הלב שלי נשבר.

Cobe Anan

New member
או כמו שאמרו LIMP BIZKIT:

...It's all about the "he said- she said" bullshit (Brake Stuff)

זוראידה

New member
מישהו מאוד חמוד אמר לי פעם...

תמיד בשיא הדאון... רואים את האפ מגיע. ככה זה בחיים. עכשיו אתה שונא את המצב שלך, אני בטוחה שבעתיד הקרוב זה ישתנה. תאמין בעצמך, דברים טובים יבואו בהמשך... מחזיקה לך אצבעות! בהצלחה

מיטללל

New member
זכויות יוצרים וכאלה

צריך לא להקפיד לא לעבור על זכויות יוצרים בקבוצת דיון פתוחה כלומר, בין השאר, לא לכתוב שיר מלא. הודעות מהסוג הזה ימחקו בעתיד. (תגובה לגופו של עניין יותר מאוחר
)

הא, נכון

אקו"ם האלה. כי פשוט אם המילים של השיר יהיו מפורסמות, אנשים לא יורידו את השיר באימיול שלהם. אבל אני מבין אותך. את לא מאקו"ם. לא יקרה יותר.

תנו בראש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נו! איזה עוד שירים אתם שומעים שאתם מעוצבנים על בן בת הזוג? שטוב לכם איתו? או אם נהיה מתקתקים לרגע, מהו השיר שלכם (יאק יאק יאק)?

כיף להגיב לעצמי

וזה ממשיך, בדד, בלי כף יד מלטפת בדד, ללא שכם ידיד בדד, כמה טוב לא לדעת שידך כבר נוגעת בידו של אחר בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום מיטל, כפי שאת שמה לב, רק בית ופזמון.

Lir האחת

New member
יאללה...

שיר טוב, שנותן כוחות! 'אשם' של סינרגיה
מומלץ לשמוע בשיא הווליום
.... "עכשיו גיליתי שאני אשם אני חושב על זה ולא נושם רוצה לגעת בך ואת רחוקה רוצה לדעת שאת לא בוכה" ...

אם כבר שירים על פרידות

קבל את ההמנון אני ועוד שני חברים נפרדנו מערכות יחסים של שנים באותו חודש ופשוט זה היה ההמנון שלנו אלי קפקא מילים: אלי קפקא לחן: אלי קפקא רציתי לחבק אותך והמיטה לידי היתה ריקה לא יודע היכן טעינו מכל הלב ניסינו אך הגורל לא חייך בחזרה איך פתאום השתנינו לא נשאר הרבה בינינו ניצוץ של אהבה שנעלמה חלומות שרקמנו מתנפצים כמו הגלים ובים סוער טובעים שני אוהבים מביטים בחייהם שנהרסים חלומות שהבטחנו זה לזו לא מתגשמים נשארו שני אנשים שאוהבים מביטים בחייהם שנהרסים השנים השאירו חותמם מאוהבים הפכנו לזרים לא יודע היכן טעינו מכל הלב ניסינו אך הגורל לא חייך בחזרה איך פתאום השתנינו לא נשאר הרבה בינינו ניצוץ של אהבה שנעלמה חלומות שרקמנו מתנפצים כמו הגלים ובים סוער טובעים שני אוהבים מביטים בחייהם שנהרסים חלומות שהבטחנו זה לזו לא מתגשמים נשארו שני אנשים שאוהבים מביטים בחייהם שנהרסים

למעלה