אני מוכרת את המנגות שלי.

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif אני מוכרת את המנגות שלי.

הרשימה: -Shaman King Vol 1 -Death Note Vol 1 -Loveless Vol 2 [שונן איי.] -Loveless Vol 3 [שונן איי.] -Gravitation Vol 1 [שונן איי.] -Rurouni Kenshin Vol 7 -Rurouni Kenshin Vol 12 -Peach Girl Vol 6 -FAKE Vol 1 [שונן איי.] -FAKE Vol 3 [שונן איי.] -FAKE Vol 4 [שונן איי.] -La Esperanca Vol 1 [שונן איי.] -Diabolo Vol 3 כל המעוניין באחת מהמנגות האלה מוזמן לפנות אליי במסר. רוב המנגות במצב טוב, מאחר ולא נגעתי בהן. אנשים מכירים אותי פה בפורום, יודעים שאני לא רמאית. וכמו שאמרתי, מי שמעוניין - שישלח מסר.

Mana Sama

New member
אם כבר מכירות..

אני מוכרת וולסקרול של אינויאשה [שאר הדמויות ברקע] במצב מצויין נקנה בדוכן של גיא ב-75 ש"ח,אני מוכרת ב-60. אביא אותו לקון. מי שמעוניין שיצור קשר~

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifגם לי יש מה למכור^_^

MODEL vol. 1 Dream Saga vol. 1 Godchild vol. 1 Marmalde Boy vol. 1 Absolute boyfriend vol. 1 Mars vol. 1 מעוניינים מוזמנים לשלוח מסר^^

De-Panther

New member
הייתי מוכר את עצמי אבל אני...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יודע שלא היו קונים לזה הרי מי ירצה משהו ישן ובלוי כמוני?

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifנו ברור מה..

אם הייתי רואה אותך באוטובוס הייתי קמה ונותנת לך לשבת, סבא'לה

AbaraiRenji

New member
גמאני מוכר~ D=

One Piece 1-13 (כנראה נמכר) Fruit Basket 1-2 (כנראה נמכר) Tsubasa 1 Kare Kano 1 Devil May Cry 1 Choose Your Wepon אומשו (כמה צ'פטרים של מנגות, מוכן למכור אפילו ב20-15). הכל מצב מעולה ואם מישהו באמת מעוניין, אני גם מוכר סימס XD סימס 1 קסמים \ חופשה סימס 2 חיי לילה () עדן, אני מעוניין בGod Child בכמה? ומה המצב?

Mana Sama

New member
כן אבל רצית שיבררו איתך במסרים

מה שאומר שאף אחד לא יגיב כאן ולכן השרשור מת אז ניצלנו אותו למטרות מכירות שלנו ^^-

למעלה