געגועים למוזיקה של פעם

../images/Emo168.gifגעגועים למוזיקה של פעם../images/Emo24.gif../images/Emo220.gif

טוב, לא הכל דיבר אליי אבל יש שירים שממש ריגשו אותי כמו אלה של PIERO גם חסרים המון של שנות ה80, אבל בכל זאת, תהנו! http://www.magicsc.com/marykarm-musica_del_recuerdo/videos.htm

../images/Emo5.gifכולכם נולדתם בשנות ה90?../images/Emo12.gif

לאף אחד כאן לא דיגדג משהו?

ic11

New member
EXCELENTE!!!!!!../images/Emo140.gif

רק עכשיו נכנסתי לפורום אחרי הרבה זמן.את לא יודעת איזה התרגשות יש לי....אנחנו ני אותה שנה.שמענו אותם שירים,איזה תקופה!!!!ME HICISTES CAER UN PAR DE LAGRIMONES!!!GRACIAS!!!!

ic11

New member
mediterraneo

me gusta mucho serrat!!!Lo fui a ver cuando volvio al luna y cuando estubo aca en el 84 en el hijal hatarbut de tel aviv

Yali9

New member
מאמי דבי

איזה יופי של קישור. אני מכירה לא מעט מסתבר אבל זה לא לזכותי אלא כי פשוט הכירו לי את השירים האלה והאמנים האלה. את מי את נהנית לשמוע?

האמת שחסרה

כאן מוסיקת הרוק שגדלתי איתה (צריכים לפתוח עבורם אתר בנפרד!), אבל בכל זאת ריגש והצחיק אותי (ביחד) למצא כאן את מוסיקת הדיסקוטקים מפעם (טוב, אני הכרתי דרך הטלויזיה והתקליטים וידעתי את כל השירים בע"פ כי לא הייתי עדיין בגיל של הדיסקוטקים) Estoy hecho un demonio El extranio de pelo largo וכמובן PIERO (שבחיים לא ראיתי אותו כל כך צעיר) JOAN MANUEL SERRAT JOSE LUIS PERALES (למרות שלא ניתן להאזין למוסיקה, כנראה שהקובץ גדול מידי) ואפילו ROBERTO CARLOS עם השיר Un millon de amigos מה מצאת את? וחוץ מזה, כיף לראות אותך כאן!

מה הקשר?מה הקשר? מה הקשר?

מדוע את לא פותחת הודעה חדשה או משרשרת נכון?

Yali9

New member
תודה על קבלת הפנים

מצאתי מוזיקה שחיברה אותי לתקופה אחרת אבל שאני שומעת גם היום. אני מאוד אוהבת מוזיקה ארגנטינאית ואני מקשיבה לה באוטו כל הזמן (טוב עכשיו יש איזשהו חריג של שיר ישראלי שאני שומעת בלופ...) Roberto Carlos Serrat Sosa וגם - Rodriguez

LEON GIECOותמונות יפיפיות מארגנטינה

במדינת החופש http://www.youtube.com/watch?v=JITPob1xK_4

pepe chatruc

New member
Gracias , muy buens las fotos

Un grande Leon !!! Me gusta el tema aunque hay mejores de el , bueno asi pienso yo

אני גם אוהבת את LEON

y de todo su repertorio hay muchas cosas exelentes Tengo un amigo que es fanatico y hasta tiene videos de DE LA USHUAIA A LA QUIACA Lo que nunca me gusto fue LOS OROZCO/ Lo viste cuando estuvo aca hace unos 8 anios?

pepe chatruc

New member
estuvo aca hace 8 años???!!!

no lo conocia antes de mi viaje por Argentina , como fue el recital ?1 Tengo el CD "Por favor, perdon y gracias" y me gustan todos los temas , tambien porque cuentan de la vida y la historia de Argentina , para mi el mejor es El Angel de La Bicicleta te gusto?1 Tampoco me gusto Los Orozco

כן, הוא וVICTOR HEREDIA היו כאן ב2000

ושנה קודם היו כאן ביחד עם MERCEDES SOSA, JULIA ZENKO, TERESA PARODI ו ALEJANDRO LERNER הייתי בשני המופעים שהיו מרגשים ביותר שולחת לך לינק לכתבה ששלחה חברה שלי לאתר שלו.

Yali9

New member
באמת, הם היו כאן?

מה לדעתך, הם ישובו להופעות נוספות? יש דרך אולי להשפיע על כך? הלוואי.

הנה לינק נוסף

y con respecto al ANGEL DE LA BICICLETA la cancion guarda un cuento triste (de un joven de mi ciudad, Rosario)/ Aqui podes leer su historia'

pepe chatruc

New member
Muchas gracias

Ya sabia la historia , como he dicho me gusta la cancion por lo q cuenta , igual gracias שבוע טוב

למעלה