"הבלוג האולטימטיבי"
_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo168.gif"הבלוג האולטימטיבי"../images/Emo168.gif_../images/Emo189.gif

טוב אז בכדי להחיות טיפונת את הפורום וגם בגלל שאין לנו בלוג ואני והגר עושים לעצמנו בלוג דמיוני(
) במסנג'ר החלטתי לפתוח את הנושא הזה, אז ככה : כל אחד רושם את הבלוג האולטימטיבי מבחינתו
כל אחד יכול (יותר נכון צריך
) לבחור 7 עד 8 שירים שהוא היה רוצה שיהיו בבלוג המושלם מבחינתו. בין השאר אפשר להוסיף יציאות לא קשורות/מצחיקות של הלהקה
וכמובן גם אירוח של אומן בבלוג אם מתחשק לכם ושאר דברים שעולם במוחכם
אז יאללה לעבודה

dsol

New member
איזו יבשות אתן ! תשתפו פעולה !_../images/Emo189.gif

טוב אז הבלוג שלי הולך ככה בערך (בערך כי זה דבר קשהההההההה יש כל כך הרבה שאני רוצה אבל כל כך מעט זמן *זמן של הבלוג*).....או יותר נכון 2 בלוגים, אחד עם אירוח ואחד בלי בלי אירוח: "ערב טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב" 1. consummation 2. blue way חיקוי של יהורם גאון 3.never ending 4. sunday ג'ון ועמי מדסקסים על נטיותיו של ג'ון עמי ועברי ומספרים סיפורים הזויים 5. youe love 6. pardon me בוקי לוקח הפסקה 7. hide some information בוקי חוזר 8. שיר חדש 9. CALLING עם אירוח של: שלום חנוך (למרות שהסיכוי שזה יקרה הוא פחות מאפסי....) "ערב טובבבבבבבבבבבבבבבב" (נוו זה דבר חובה בכל בלוג
) 1. coming down to get you 2. grace סיפור על נובה ושלום 3. שיר של שלום (נגד הרוח) 4. שיר של שלום (מחכים למשיח..... תודו שהבלוג שנובה הקדישו לשיר הזה לא הספיק לכם
) סיפור של שלום 5. שיר של שלום (אהבה נעורי) 6. suddenly 7. שיר חדש 8. שיר של שלום לסיום (אור ישראלי) *בוקי מצטער.... זה בלוג בלי הפסקה
)

ברררר

New member
אוקיי

בלי אירוח: "WTF" 1. Your love ג'ון שר קצת רוני סופרסטאר 2. Waiting for grace 3. יותר טוב כלום- בביצוע הלהקה 4. Sunday 5. Blue way עמי יוצא מהארון בשידור חי
6. Runaway 7. Suddnly פיבי חוזרת במפתיע לל"ט

ברררר

New member
אהה והנה עם אירוח

של דנה ברגר!!!! 1. חמש בבוקר- ביצוע של הלהקה ודנה ביחד דנה אומרת שלום :) 2. Your love- ביצוע של הלהקה ודנה ביחד 3. נכנעת- רק דנה 4. מישהי אחת- הלהקה לבד מספרים צ'יזבטים 5. Clock is Ticking- רק דנה 6. Iris- ביחד 7. יש בזה טעם- דנה והלהקה ביחד 8. Suddenly- בקטעים ובינתיים מקדישים שורות לחברי הפורום ביחד את "צעיר לנצח" של רמי לל"ט.

למעלה