הדואט של נועם עם...

../images/Emo168.gif הדואט של נועם עם...../images/Emo35.gif

היי אנשים כל שבוע אני אבחר אומן ישראלי אחר לשים פה בפינה, כל שעליכם לעשות זה לענות על מספר שאלות!
האומן השבוע הוא עברי לידר !!! עברי הוא מוסיקאי שנועם מאוד אוהב, ולדעתי הם ממש מתאימים מבחינת הסגנון המוסיקלי... מה דעתכם?
האם לדעתכם מתאים לנועם ועברי לבצע דואט? ומדוע?
איזה שיר של עברי מתאים שיבצעו ביחד?
איזה שיר של נועם מתאים שיבצעו ביחד?
איזה שיר של עברי מתאים שנועם יבצע?
איזה שיר של נועם מתאים שעברי יבצע?
מה לדעתכם יוסיף כל אחד אחד מהם לביצועים?
אם זה באמת יקרה, הדואט הזה, האם תבואו להופעה
? אני מוסיפה כאן קצת קישורים לשירים של עברי, למי שרוצה לרענן את זכרונות או סתם לשמוע- תמיד אהבה בוא [הופעה חיה] האתר הרשמי של עברי [שירים מהדיסק החדש] אני מקווה שתשתפו פעולה וזה, אם הפינה תצליח נמשיך איתה
יום טוב.

פלדלמן

New member
נועברי NICE ! חחח

האם לדעתכם מתאים לנועם ועברי לבצע דואט? ומדוע? אממ...נראה לי שכן, כי יש שירים של עברי שיכולים להיות מותאמים בול על נועם...
איזה שיר של עברי מתאים שיבצעו ביחד? נראה לי שאני רוצה לבד יכול להיות יפה להם ביחד...אם לא, אז...מלטף ומשקר
איזה שיר של נועם מתאים שיבצעו ביחד? יופי
איזה שיר של עברי מתאים שנועם יבצע? זכיתי לאהוב
איזה שיר של נועם מתאים שעברי יבצע? יופי או כנראה
מה לדעתכם יוסיף כל אחד אחד מהם לביצועים? נועם יכול להוסיף יותר רגש ורוך לשירים של עברי, כי לפעמים נדמה לי כי עברי קצת נוקשה וקר בשירים מסויימים, עברי יכול להוסיף קצת את הקור הזה שיש לו לפעמים, לא יודעת איך להסביר את זה...
אם זה באמת יקרה, הדואט הזה, האם תבואו להופעה? ברור! זה יהיה מגניב לראות אותם ביחד!!

פלדלמן

New member
שתמשיך ../images/Emo13.gif גם אני מתקנת אנשים...אבל בעברית חח

זה הרבה יותר מעצבן! חח

עונהP:

האם לדעתכם מתאים לנועם ועברי לבצע דואט? ומדוע?כן, זה נשמע לי מפוצץ כזה. איזה שיר של עברי מתאים שיבצעו ביחד? מרי לנצח,שיואו דואט של מרי לנצח נשמע לי טוב!! איזה שיר של נועם מתאים שיבצעו ביחד? סיפור אהבה:) איזה שיר של עברי מתאים שנועם יבצע? ואולי,לדעתי. איזה שיר של נועם מתאים שעברי יבצע? אממ.. סתם מה לדעתכם יוסיף כל אחד אחד מהם לביצועים? עברי יוסיף לשירים של נועם,פיצוץ[לא יודעת איך להסביר] ונועם יוסיף לשירים של עברי המון המון המון רגש.. [לא שחסר..] אם זה באמת יקרה, הדואט הזה, האם תבואו להופעה? אשקול זו
,סתם ברור

Miny2

New member
../images/Emo99.gif

האם לדעתכם מתאים לנועם ועברי לבצע דואט? ומדוע?כן...ללא ספק!! ממ הם נראלי דומים קצת בסגנון שלהם...בצורת שירה:) איזה שיר של עברי מתאים שיבצעו ביחד?זה לא אותו דבר איזה שיר של נועם מתאים שיבצעו ביחד?אם הייתי איזה שיר של עברי מתאים שנועם יבצע?בוא איזה שיר של נועם מתאים שעברי יבצע?לעוף מה לדעתכם יוסיף כל אחד אחד מהם לביצועים?נראה לי שכל אחד יוסיף את הייחודיות שלו ויקח את השיר למקום אחר ויוסיף משהו אישי שמייחד אותו... אם זה באמת יקרה, הדואט הזה, האם תבואו להופעה?בוודאי!

בר דותן

New member
מלטף ומשקר...

עברי הוא מוסיקאי שנועם מאוד אוהב, ולדעתי הם ממש מתאימים מבחינת הסגנון המוסיקלי... מה דעתכם? מתאימיםםם=] האם לדעתכם מתאים לנועם ועברי לבצע דואט? ומדוע?כן ....מתאים .. מדוע ? לא יודע .. אחרי שנאי ישמע אני יוכל להגיד ... איזה שיר של עברי מתאים שיבצעו ביחד?מלטף ומשקר איזה שיר של נועם מתאים שיבצעו ביחד?אמ... גלים איזה שיר של עברי מתאים שנועם יבצע?זכיתי לאוהב איזה שיר של נועם מתאים שעברי יבצע?יופי מה לדעתכם יוסיף כל אחד אחד מהם לביצועים?:\ אין לי מושג אז.... מתי יהיה דואט חחח ?

המחצללת

New member
יותר טוב כלום מכמעט..

האם לדעתכם מתאים לנועם ועברי לבצע דואט? ומדוע? כל כך כןןן.. הם יכולים ליצור חיבור טוב בהופעה, וכימיה טובה במוזיקה...
איזה שיר של עברי מתאים שיבצעו ביחד? זה לא אותו דבר
איזה שיר של נועם מתאים שיבצעו ביחד? אם הייתי, יופי
איזה שיר של עברי מתאים שנועם יבצע?מממ.... להבין את המים?
איזה שיר של נועם מתאים שעברי יבצע? אני וכל המחשבות
מה לדעתכם יוסיף כל אחד אחד מהם לביצועים? החיבור יצור סנרגטיות מטורפת בעיניי :)
אם זה באמת יקרה, הדואט הזה, האם תבואו להופעה? למה לא?... אוהבת את המוזיקה של שניהם, אני לא אתנגד...

../images/Emo122.gif

האם לדעתכם מתאים לנועם ועברי לבצע דואט? ומדוע? לא. ><" לא מבינה למה כולם חושבים שהם כאלה דומים, כל אחד בכבודו מונח, אבל מפה ועד לפנטז על דואט זה לא בא בחשבון!

XxXSynergitXxX

New member
:)

האם לדעתכם מתאים לנועם ועברי לבצע דואט? ומדוע?מאד.. פשוט כי כל אחד... מדהים.
איזה שיר של עברי מתאים שיבצעו ביחד?ואולי,מרי לנצח,מלטף ומשקר
.
איזה שיר של נועם מתאים שיבצעו ביחד?יופי!
איזה שיר של עברי מתאים שנועם יבצע?ביום שמש יפה,בוא
איזה שיר של נועם מתאים שעברי יבצע?לעוף.
מה לדעתכם יוסיף כל אחד אחד מהם לביצועים?את הגישה שלו. לדעתי שניהם מעולים מהבחינה הווקאלית ונועם יכול להוסיף רוך לשירים של עברי [המחוספסים יותר].
אם זה באמת יקרה, הדואט הזה, האם תבואו להופעה?ברורררר ואני גם אגרור חברים
.

למעלה