הדואט של שלומי עם...

A t z a

New member
../images/Emo168.gifהדואט של שלומי עם...../images/Emo80.gif

קבלו במחיאות כפיים פינה חדשה ומגניבה שנכנסת לפורום שלנו! (החדש והמגניב גם הוא) בפינה זו נדון באפשרות של שלומי לבצע דואטים עם אמנים שונים,שלא בהכרח קשורים אליו. בכל שבוע אני אשדך לשלומי אמן כלשהו,ואוסיף שאלות שקשורות לדואט הדמיוני ביניהם. ומה אתם עושים? פשוט עונים על השאלות.(שתפו פעולה,עם שיר השבוע התנהגתם מאוד יפה
אל תהרסו) הפעם...
אפרת גוש
(זכרו,אני בוחרת סתם אמנים בלי קשר לחיים)
איזה שיר של אפרת מתאים ששלומי יבצע?
איזה שיר של שלומי יתאים לאפרת לבצע?
לדעתכם-מתאים לשלומי ולאפרת לבצע דואט יחד?
איזה שיר של אפרת הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט?
איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? תהנו:)

bleeding guitar

New member
אני רוצה לענות ../images/Emo168.gif

אבל אני ממש לא מכירה שירים של אפרת... יזה שיר של אפרת מתאים ששלומי יבצע? שום שיר!!! איזה שיר של שלומי יתאים לאפרת לבצע? לא יודעת לדעתכם-מתאים לשלומי ולאפרת לבצע דואט יחד? לא איזה שיר של אפרת הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? שום שיר איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? שום שיר אבל אנשים תענו אל תייבשו את הפינות שפותחים

Shir FGS

New member
אוו פינה מגניבה!

אפרת גוש
איזה שיר של אפרת מתאים ששלומי יבצע? דיאטה. איזה שיר של שלומי יתאים לאפרת לבצע? מוכן לאהבה? לדעתכם-מתאים לשלומי ולאפרת לבצע דואט יחד? לא חחח איזה שיר של אפרת הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? קור אחרון, זה הכי נורמלי לזה.... או דיאטה. איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? גור חתולים חחחחחח

B a m b o o k

New member
בלופ

איזה שיר של אפרת מתאים ששלומי יבצע? אממ ג'ורג'יה איזה שיר של שלומי יתאים לאפרת לבצע? דניאלה לדעתכם-מתאים לשלומי ולאפרת לבצע דואט יחד? אממ זה יכול להיות מעניין איזה שיר של אפרת הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? דיאטה איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? אריק

bib2

New member
=]

איזה שיר של אפרת מתאים ששלומי יבצע?האממ...נראה לי את"שיהיה לך טוב" רק להפוך את הטקסט לנקבה.. איזה שיר של שלומי יתאים לאפרת לבצע?מממ...נראה לי שיר ערש דווי זה יכול להיות מעניין |: לדעתכם-מתאים לשלומי ולאפרת לבצע דואט יחד?מה הקשר בין מחט ל...
איזה שיר של אפרת הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט?ממממממממ...קופסה ביום יכול להיות משעשע..למרות שאין קשר לחיים
איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט?תאכלס הדואט הזה יהיה כישלון חרוץ אבל אם בכל זאת אולי שרמוטה פוריטנית.(not) חחח

A t z a

New member
עונה לייי../images/Emo80.gif

איזה שיר של אפרת מתאים ששלומי יבצע? לא עולה לי... איזה שיר של שלומי יתאים לאפרת לבצע? לראות את האור
חח סתם. לדעתכם-מתאים לשלומי ולאפרת לבצע דואט יחד? לא.... איזה שיר של אפרת הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? ^ איזה שיר של שלומי הייתם רוצים שהם יבצעו בדואט? ^^

למעלה