הדיסק החדש של דיויד

טרסיניה

New member
../images/Emo168.gifהדיסק החדש של דיויד

שלום לכולם..אני חדשה כאן, מאוד מאושרת מכך שיש למעריצה כמוני מצע להביע מילים, לחוות דעה, לשאול ולענות...אז השאלה שלי היא כזו, דיויד ברוזה שר באחת ההופעות שלו בזאפה (לפני כשלושה חודשים) שיר מתוך תקליט חדש בספרדית (לא מדובר בדיסק isla mujers משנת 2000)האם מישהו יודע מתי יגיע הדיסק החדש לחנויות ????

la orejita

New member
שלום!

וברוכה הבאה טרסיניה. שם הדיסק הוא parking completo אני לא יודעת אבל אולי עדיין אפשר להשיג אותו אחרי כל הופעה.. בכל מקרה ..אולי מישהו אחר מכאן יותר מעודכן ממני ויענה לך. כל טוב.

YulaShpil

New member
../images/Emo12.gifיצא דיסק חדש?

חשבתי ש-todo o nada (זה הכל או כלום) הוא האחרון...

sarita4

New member
כן יצא לפני 3-4 חודשים בערך

דיסק מדליק (סבא וסבתא שלי היו בספרד חודש שעבר אז ביקשתי יפה והם קנו לי אותו שם ממש התרגשות) יש שם קצב מדהים הרבה יותר קופצני הרבה יותר מלהיב מאז שיש לי את הדיסק הוא לא יצא מהמערכת ויש שם את השיר "בליבי" השיר המשולב (עברית וערבית) אז אי אפשר עדיין להשיג אותו בארץ אבל יתכן שאחרי הופעה יהיה אפשר להשיג אותו ואפשר דרך האינטרנט לקנות אותו. ואם משהוא נוסע לספרד אני לא מוצאת את האתר שממנו אפשר לקנות אבל ברגע שאני אמצא...

טוב זה לא קשור אבל אני רוצה לנצל"ש

רוצה לספר לכם שיש סיום נפלא ליום נפלא. משמיעים עכשיו בערוץ 3 את מתחת לשמיים של דיויד ברוזה מתוך ההופעה במצדה (לפי האנשים זה לפני המון זמן). אחח אני פשוט הולכת לישון עם חיוך... לילה נפלא לכולכם

YulaShpil

New member
אכן המון זמן...

ההופעה הנ"ל שתמיד מראים קטעים ממנה בטלוויזיה, למרות שהיו עוד רבות, היא מ-95...

למעלה