הופעה בבארבי

moshavnikit

New member
../images/Emo168.gifהופעה בבארבי

מחכה לתמונות ולסיפורים על איך היה!! אל תאכזבו אותי
גם אני רוצה :0(

../images/Emo99.gif אחחח...איזו הופעה...

לקראת 23:00 לירון והנגנים עלו על הבמה, אני לא ממש זוכר עם איזה שיר נפתחה ההופעה, מה שכן זה היה רוקנ'רול מההתחלה והתחיל בקצב טוב... מההתחלה ההופעה הרשימה אותי מאוד לטובה (ואני משתדל להיות באמת אובייקטיבי
) - התאורה הייתה מעולה, הסאונד היה מעולה, לירון נשמע כל כך טוב (וגם נראה ממש טוב
בחולצה לבנה מעט צמודה) - הכל היה ממש מהוקצע ומושקע, הייתה אוירה טובה
ממש השקיעו בהופעה ובעיבוד של כל שיר ושיר. לירון הודה לכל מי שהגיע ואמר שזאת בעצם הופעת הבכורה... כמו שאמרתי אני חלש בלזכור לפרטים, אבל "מתעורר מחדש" היה בין השירים הראשונים בהופעה בעיבוד די שונה ממה ששמענו (שקצת פחות אהבתי), בין כל כמה שירים קצביים לירון שר בלדה לבדו על הבמה והנגנים הלכו לנוח מאחורי הקלעים ואז שוב חזרו לתת בראש
מאוד אהבתי שיר שנקרא אם אני לא טועה "ליפול ברגע", שהוא בלדה שכתובה להפליא, מאוד מרגש. אי שם באמצע ההופעה, איך אפשר בלי תקלה קטנטנה, היתה בעיה טכנית עם הגיטרה החשמלית של לירון. לירון בדיוק השוויץ שיש לו מכשיר שהוא מכוון את הגיטרה בלי שהקהל ישמע ואז מתחיל לנגן ישר (בלי שהקהל שומע איך הוא מכוון את הגיטרה), ואז בום!
הגיטרה לא התחברה ולא שמעו אותה, ואחרי מחיאות כפיים וכמה לחיצות זה הסתדר. בסוף בכלל חיברו אותה למגבר אחר... היה גם שיר שלירון כתב על העיר שבה הוא גר בשנים האחרונות, תל אביב, ואמר שלמרות עשרות דו"חות החנייה הוא עדיין מוצא בה קסם ורואה אותה כמו קובית שוקולד עטופה בניייר כסף
עוד שירים שאני זוכר שהיו היה כמובן את "נבראתי לך", שהלהיב את הקהל, "מתנות", "שדים בחלון", "יותר או פחות", "שנינו" (שלירון אמר שמהשיר הזה הכל בעצם התחיל...), והשיר שקינח את ההופעה היה שיר שלירון תיאר אותו כשיר דכאוני עם לחן שמח, העיבוד היה מעולה (עם נגיעות מזרחיות קלות,משהו מעניין...) והיה כיף לסיים את הופעה באנרגיות כאלו. אם אני לא טועה זה היה קצת שונה מבחינת השירים שהיו בהופעה הזו לעומת האקוסטית, חלק מהשירים שהיו בהופעה ההיא לא היו בהופעה אתמול ולהיפך. זהו, תמה ההופעה - לירון הודה לכל הנגנים, לקהל שהגיע...
ובתואר המעריצה הפעילה זוכה מיכל זוארץ
, שותפתו של לירון למחזמר פיטר פן, שהגיעה אמנם באיחור קל, אבל קראה לו מהקהל וזרקה מידי פעם הערות כשלירון סיפר סיפורים על השירים, שאלה אותו למה הוא היה בדכאון כשכתב את השיר... ואז לירון שאל מי, מי זאת בקהל שכל הזמן מגיבה לו? והיא אמרה - "זאת וונדי שלך"
לסיכום, אין מה להגיד, ההופעה הרוקיסטית שונה לגמרי מההופעה האקוסטית שכבר הייתי בה, הכל נשמע אחרת, למרות שגם בהופעה האקוסטית היה את הקסם שלה, אבל אין מה לדבר...לירון נועד להופעות רוק מהסוג הזה...הכשרון פורץ ממנו על הבמה וזה כל כך תענוג לראות ולשמוע, גם בבלדות וגם בשירים הקצביים. לירון מופיע עם המון אנרגיות, גורם לך ממש להרגיש את האנרגיות
ממש נהניתי מהעיבודים לשירים, הנגנים היו גם מעולים, ולמי שחשוב לדעת, צוק, שליוה את לירון בגיטרה חשמלית, הוא האחראי לעיבודים האלה, אז שאפו לו
. אני מבין שקשה להגיע מרחוק או לחזור הבייתה אחרי חצות, וגם אני הגעתי מרחוק, אבל שווה להגיע לפחות פעם אחת להופעה של לירון, זה שווה את ההשקעה וזה תענוג גדול לשמוע ולראות את הבחור על הבמה נותן את כולו... לגבי תמונות, היו צלמים מקצועיים שצילמו את לירון על הבמה כל הזמן, אני אנסה להשיג תמונות... וראיתי שהיו כאלו שצילמו אז אני מקווה שהתמונות יגיעו לפורום
אני העדפתי הפעם להנות נטו מההופעה, כי אחרים צילמו כבר.

../images/Emo13.gifוואו - רון, זה נשמע מעולה

עכשיו אני עוד יותר מצטערת שלא יכולתי לבוא
אני אשתדל מאד להגיע להופעה הבאה... זה נשמע ממש שונה ממה שהיה בפולה, שגם שם היה מצויין. שמחה מאד שנהנית למרות הדרך הארוכה..

Alarma

New member
שאלה לא כ"כ קשורה

הלכתי לראות דירה בת"א וכמעט חתמתי שם אני עדיין מתלבטת, כנראה שלא אלך על זה בסוף בכל אופן, כשבאתי והבטתי בתיבות הדואר של הדיירים בבניין ראיתי שכתוב שם "לירון לב" האם הוא מתגורר איפה שאני חושבת שהוא מתגורר?? :)

talia7

New member
נשמע מגניב לאללה!

רון תודה רבה על הדיווח המפורט!!! ממש רציתי לבוא אבל לא יכולתי, אשתדל פעם הבאה...

YaEloNeT

New member
היה וואו. ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

שירים מדהימים, הופעה מדהימה
. למרות התקלות הטכניות P: היה בדיוק שיר אחד שלא מתתי על הביצוע שלו, וזה ככ, אבל ככ נדיר אצלי. מקווה שאצליח להגיע לעוד הופעות. זה שווה כל דקה וכל שקל.

היה מדהים!

יעללל חחחח מה קורה? זאת ניצן מההופעה(ג'ינג'ית, תלתלים, קטנה.. זוכרת?). קיצר.. סתם באתי לבדוק מה רשמו על ההופעה והייתי חייבת להגיב גם אחרי שראיתי את התגובה שלך ^^ היה מדהים!! כל כך!! האווירה שם... הכל היה כל כך אינטימי.. כשלירון בא בהתחלה לבארבי ציפיתי שהוא ילך ישר למאחוריי הקלעים אבל הוא עבר ואמר שלום לכל אחד ואחד שהיה נוכח באירוע, את הקטעי מעבר הוא ביצע באופן מצחיק שכזה, את התקלות(והיו די הרבה האמת) הוא העביר בצורה אממ מעניינת(חחח מי שלא היה שם לא יכול לדעת מה לך שם..) והשירים? נו באמת- זה לירון! השירים היו פשוט יפים..!! שיהיה לו בהצלחה עם הדיסק ושיצא כבר לחנויות.. ושיתחיל כבר להריץ את המופע.. כי באמת שהוא שווה כל אגורה!!! ובאתי מכרמיאל לשם וחזרתי באותו היום... ככה שאם אני אומרת שזה שווה אני יכולה להבטיח לכם שגם לכם יהיה שווה :p לגביי מיכל, היא התנהגה כמו טיאייג'רית מפגרת... האמת? זה הצחיק אותי... חחחחחחח במיוחד בגלל שהיא ישבה ממש צמוד אליי וכל שנייה קלטתי אותה רוקדת ושרה וקופצת... אין ספק- היא מעריצה מהיסוד את לירון =] יעל? גור ורוית מוסרים ד"ש 3>

למעלה