הופעות חם חם מהאתר!

clyps

New member
../images/Emo168.gifהופעות חם חם מהאתר!../images/Emo168.gif

כולכם מוזמנים להיכנס לאתר הבית של קורין ולהיתעדכן בהופעות הקרובות! כמובן אם תרצו תוכלו להציץ בפורום והשאר המדורים הנהדרים שיש באתר! (אני מאוד אוהבת את העיצוב שלו אגב.. הרבה בורדו ואדום
) אז הינה לכם קישור: אני לחיץ,משמע אני קישור
.

clyps

New member
כן... עולה המון../images/Emo10.gif

אבל אני אעבוד השבוע ואנסה לחסוך....
אני חייבת להיות בהופעה הזו, זה יהיה עלבון אם לא! אנסה להגיע גם לבצרה, כי זה רבע שעה מהבית.. וחייבים
מי בא ולאן?

../images/Emo9.gifתודה

אני חדשה היום הייתי במסיבת יום הולדת של אחיינים שלי במושב גנות ובמסיבה גם קורין אלאל הגיעה עם הבת זוג שלה ובן שלה (עומר) שנמצא בגן עם אחיין שלי אז יצא לי לדבר איתה וכנראה שאני ואחותי הולכות למופע שלה בפסטיבל הפסנתר.
היא הייתה נורא נחמדה וחביבה (אמרתי לה שאני אפסיד את הארובי ביום המופע אז היא אמרה שהיא תפסיד את היוגה שלה באותו יום
היא גם אמרה שאם אני מגיעה עם אחותי להופעה בסוף אז היא מצפה שנבוא להגיד לה שלום בסוף
אני מודה- למרות שאני לא מהעריצות של קורין ודווקא רציתי ללכת להופעות אחרות בפסטיבל, אני דווקא מצפה להגיע להופעה הזו זו צריכה להיות חוויה

clyps

New member
כיף שהצטרפת אלינו!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif+../images/Emo207.gif

ברוכה הבאה!
קורין מקסימה, כיוצרת וכאדם.. נשמח אם תישארי איתנו, וכמובן, נישמח להיפגש בפסטיבל הפסנתר! והינה מגיע הנצל"ש (ניצול שירשור למי שלא יודע): כל מי שמתכנן להגיע לפסטיבל הפסנתר שישרשר:
כמובן שמי שלא מגיע, ישרשר-
שיר
.

clyps

New member
../images/Emo45.gif

גם כן אין כסף, אבל גירדתי... אני לא יכולהל פספס את זה

clyps

New member
האאא../images/Emo6.gif

ניפגשה! סביר הניח שכבר בתחנת הרכבת, כיוון שמצאתי דרך מאוד מאוד יעילה להיפטר מהסיבוך... אסביר לך במסנג'ר
.

clyps

New member
מגניב../images/Emo6.gif

אני פותחת את ההודעה בשירשור חדש.... תגיבו גם שם
(למען הסדר)

clyps

New member
נייס!../images/Emo6.gif

מקווה שיישאר כסף
זה בעצם יהיה, הפרש של חודש מפסטיבל הפסנתר,וזה כמובן בהנחה ולא יהיו עוד הופעות בנובמבר....המממ
.

למעלה