החוליה החלשה סבוב שני האלבומים

ady18

Well-known member
../images/Emo168.gifהחוליה החלשה סבוב שני האלבומים../images/Emo168.gif

בסבוב הקודם נפרדו מהאביב שלי איך הינו 2. אם זאת האהבה שלך 3. אסופים 4. אף אחת 5. אתה אף פעם 6. באה אליכם 7. ביקשתי אש 8. בנות 9. בקרקס הזה 10. ברכת המלך 11. דבר אלי בפרחים 13. הוא 14. הצל ואני 15. טיול לילי 16. טיפה טיפה 17. ילדה שהתבגרה 18. ככה זה 19. לשם 20. מאמי 22. מפלס המצב רוח 23. נובמבר 24. סודות 25. סיפור של אהבה 26. עכשיו אתה חוזר בחזרה 27. פעם 28. שוב תודה 29. שיר לשירה 30. שיר תקווה 31. שירה 32. שלום לאמונות 33. שני כוכבים 34. תודות 35. תיבה 530 36. תמונה 37. תן לי סימן 38 כלוב של זהב(עם טיפקס) 39ערב חג 40 האור יזרח גם בנפרד (עפר בשן)

veredmp

New member
אסופים. נראה לי.....

לא חשבתי שיהיה לי כ"כ קשה כבר בסיבוב השני

veredmp

New member
סתם מה שעלה לי לראש באותה שניה

אני מתה על הלחן שלו, אבל פחות מתחברת למילים. דווקא לא ברור לי למה כולכם נפלתם על "איך היינו", שיר מקסים לדעתי, ואתה לא רואה אותי נוזפת בכם, נכון?

viko222

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את הורגת אותי כל פעם מחדש,ורד!

veredmp

New member
אז אתה ממש כמו חתול, חוזר לחיים כל פעם מחדש

כמה נשמות יש לך?

viko222

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

במידה והנשמות יגמרו אני חתום על כרטיס אד"י ככה שהנשמה האחרונה תציל מישהו

Crurifragium

New member
מתוך סקרנות

למה דחפת לתחרות בין "אסופים" ו "איך היינו"? בשלב הזה עוד לא באמת היה מצב שהם היו שתי האפשרויות הבולטות. היו שתי הצבעות לכל אחד מהם, וכמה אחרים עם הצבעה אחת. רק שני אנשים שהסכימו עם אחת הבחירות האחרות יכלו לשנות את התוצאה. או רק שלושה אנשים עם העדפה משותפת אחרת. היו עוד חמש הצבעות אח"כ, כך ששינוי היה מאוד אפשרי.

איך היינו ../images/Emo14.gif

אם הבחירה בין איך היינו לאסופים, אני מעדיף שאסופים ישאר עוד שלב.

למעלה