החוליה החלשה- סיבוב שישי

everynormal

New member
../images/Emo168.gifהחוליה החלשה- סיבוב שישי../images/Emo168.gif

שבוע שעבר הועף השיר, "לייפלס דד". נשארו מעט שירים, אבל כולנו יודעים מי יהיה המנצח נכון? אז יאללה להצביע חבר'ה
רשימת השירים
Wake Up
River Of Deceit
I'm Above
Artificial Red
Long Gone Day
שירים שהועפו
All Alone
November Hotel
I Don't Know Anything
X-Ray Mind
Lifeless Dead

Sanguine Sky

New member
River Of Deceit

לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל זה פשוט קשה מידי כל השירים כל כך יפים... וגם ככה הוא לא יעוף עכשיו...

בדנתמ

New member
מה?!?!?!?

shame on you!!! גם אני בשלב זה כבר לא מסוגל יותר להעיף שירים... אבל השיר הזה הוא אחד השירים האהובים עליים שנכתבו בשנות ה90, ואולי אפילו אי פעם... וככל שאני מתעמק בו יותר, ככה אני רק מבין שמעבר למלודיה היפהפיה שלו, גם המילים שלו ממש יפות ואני ממש מסוגל להזדהות איתן - דבר מאוד נדיר כשזה קשור לשירים ואליי...

Sanguine Sky

New member
אפשר להגיב ככה על כל שיר שיעוף עכשיו

ואני אוהבת אותו,כמו את כל השירים באלבום וגם חלק שעפו...אבל- אף אחד להולך להעיף אותו(אני חושבת), אז אני גם מצביעה וגם נקייה מרגשות אשמה!

River Of Deceit

זה בהחלט שיר מעולה ומאוד מרגש. אבל לא יודעת,יש לו התחלה ואוירה שאני שומעת בלא מעט שירים. התלבטתי בינו לבין Artificial Red בגלל ש-Artificial Red הוא שיר שאני לא מצליחה עדיין לעקוב אחריו וקשה לי להבין איך הוא הולך. אבל יש לו אוירה בלוזית כזאת שעושה את השיר מאוד מאוד מיוחד אז לא רציתי. אני לא מאמינה ש-Lifeless Dead עף. יש בהתחלה שלו אוירה שמזכירה מעט את לד זפלין. והוא בכלל שיר עם לחן ממש ממש מגניב ומילים מאוד חזקות. I'm Above הוא שיר אדיר. אחד השירים היותר טובים בדיסק. אני אוהבת את ההרמוניה ואת העובדה שכל קטע נשמע אחרת מהשני וזה יוצר המון גיוון. וזה בכלל שיר מגניב כזה שממש ממש כיף לשמוע. Long Gone Day ו-Wake Up הם בנתיים השירים הכי טובים בדיסק לטעמי. Wake Up זה שיר שעובר תהליך מדהים ויש לו לחן ממש ממש אבל ממש מרגש. ואני חושבת שזה אחד השירים שבהם סטאלי מנצל את היכולות הווקאליות שלו בצורה הכי טובה. Long Gone Day זה שיר גאוני עם מילים מבריקות ולחן מאוד מאוד מיוחד. מארק לנגן כל כך מוזיף לשיר ויחד עם ליין,ישנה הרמוניה נפלאה. אני אוהבת את האפלוליות של השיר הזה.

למעלה