"החומה" - נסיון שלישי

../images/Emo168.gif "החומה" - נסיון שלישי

לאור ההערכה הרבה שבה רבים רוחשים כלפי "החומה", אני מעלה שוב את הדיון באלבום, במסגרת פרוייקט השירים. למטה תמצאו את הקישורים לדיונים שהחלו כבר. אתם מוזמנים להוסיף הערותיכם לגבי האלבום באופן כללי, ולגבי מי מהשירים באלבום, באופן ספציפי. הנה כמה שאלות, שאולי תרצו לתת עליהן את הדעת, במסגרת הדיון: מה, לדעתכם, המסר(ים) של היצירה? האם מסרים אלו רלבנטיים לחיים שלנו, כאן ועכשיו, או שמדובר באוטוביוגרפיה של ווטרס, הרלבנטית לו בלבד? האם ווטרס צודק בטענתו שלאמני רוק ניתן כוח רב מדי? האם יש חשש שכוח זה ינוצל לרעה, כפי שווטרס חושש? הדמות הראשית ב"עלילה" היא שילוב של ווטרס ובארט - מדוע ולמה? יש עוד שאלות רבות שניתן להעלות לגבי היצירה - למעשה, אולי יש יותר שאלות מתשובות, לגביה. אילו שאלות נשארות "פתוחות", לדעתכם? לצערי, לא הספקתי להעלות תרגומים למאמרים על הקלטות "החומה" וההופעות. התחלתי לתרגם אך לא הספקתי לסיים. אני אעדר מהפורום עד יום א' הבא, לרגל טיול. בהעדרי, ימלא melancholy man את מקומי. לכשאחזור, אשלים את התרגומים. בהצלחה לכל הנבחנים בבגרויות, מגינים, ושאר מרעין בישין - אל תדאגו, הכל יעבור בשלום

brotos

New member
כל השאלות האלו עושות לי

קונוטציות של בגרות. "הדמות הראשית היא שילוב של ווטרס ובארט, הסבר פרט והבא שלוש דוגמאות. (12 נק')"

Bardogo14

New member
The Wall

יש לי שאלה.. יש לי את 2 הדיסקים ואת הסרט חדשים .. מה קודם? לראות או לשמוע?

NIR Y

New member
אני חושב שאתה הדיסק

כי אז שתראה את הסרט לא ישעמם לך כי כבר תכיר את המוזיקה

אני מסכים לחלוטין ..

קודם השירים.. לפני שנה שראיתי ת'סרט לא הבנתי כלום ואפילו השתעממתי .. כי זה לא סרט עם מילים וכל זה.. הכל מסופר דרך המוזיקה (פחות או יותר) שמע את הדיסק..

brotos

New member
אני היחיד שחושב

שהסרט על החומה הוא פשוט גרוע?

למעלה