היום ההופעה בירושלים.

אושRתי

New member
../images/Emo168.gifהיום ההופעה בירושלים.

בית שמואל מארח את "הסינדרום" במסגרת ליין חדש לצעירים בבית שמואל – הופעות מוסיקה של מיטב האמנים באווירה אינטימית סביב שולחנות ובר http://www.beitshmuel.com/itay_perl.asp בשעה, 21:00. כל מי שהולך, תהנו ותחזרו עם חוויות ותמונות

oranitoosh

New member
הייתה הופעה מעולה ../images/Emo13.gif

אני מהקוראות הסמויות פה..חח
הייתי היום בהופעה עם שתי חברות, הייתה הופעה מדהימה, פעם ראשונה שאני בהופעה שלו, וממש נהניתי
מה שכן, כל השירים שהוא שר שם, זה מחרפן, כי אני רוצה לשמוע אותם שוב, ויהיה אפשר לשמוע רק כשייצא הדיסק, מבאס. אגב, יש תאריך ליציאת הדיסק? או שזה כמו שאיתי אומר- "בקרוב".. חח

g a l4

New member
שמחה שנהנת../images/Emo24.gif

את מוזמנת לכתוב פה ולא רק לקרוא
(אמרה זאת שקוראת ב-3455 פורומים ולא כותבת בהם
)

shoba

New member
../images/Emo13.gif

היה לי כיף שבאת איתי, והיה לי כיף בכלל. כמה חיכיתי להופעה כזאת שממש תיגע בי, בדיוק כמו שאיתי יודע. אין לי מילים אחרות, הוא פשוט אמר הכל. לחיי עוד הופעות, ושיצא כבר הדיסקק!! דרך אגב, מים מתחת לגשר מדהים!!!!

אושRתי

New member
../images/Emo13.gif

בהופעה ראשונה תמיד נהנים! שמחה לשמוע שנהנת. איזה שיר הכי אהבת?

אושRתי

New member
הרשמים שלי.../images/Emo9.gif

ההופעה התחילה באיחור, הינו צריכים להמתין שעה, ואחרי מס' דקות ההופעה התחילה, האולם היה יחסית מלא, בית שמואל הפך את המקום למן "סינדרום קטן" ואיתי אמר שהמקום נראה כמו "כיתה"
בקהל ישבו החברים שלו, אנשים צעירים ואם אני לא טועה גם ההורים שלו היו בקהל. ומי ששם
היה אפשר לזהות את הירושלמית שהשתתפה בכוכב נולד האחרון (שכחתי את שמה). ההרכב של הלהקה:גיא תובל-בס, יניב דדון-גיטרה, מתן אפרת-תופים . רשימת השירים- (לא לפי הסדר) נדבר נדבר, ארץ זבת חלב בנות בבטן אפילו לא אני ילד טוב נשבר מים מתחת לגשר בלפור כבלים שוב צוחקת. שיר קצר- (שיר שסוגר את האלבום) לא זוכרת את השם המדוייק, אבל איתי אמר שהשיר הזה יסגור את האלבום אברהם ואיברהים- שיר שאיתי כתב על הצבא, אהבתי את הקצביות שיש בשיר. היה מעולה
בהמשך היום אשים תמונות בתקווה שהם יצאו טוב..

shoba

New member
לשיר הקצר קוראים

שיר קצר שנשמע טוב
ושחכת את, הלוואי עלי לא בידיים שלך(שיר שלא נכנס לדיסק הבא) לכי לדרכך בא לקחת אותך אלי הביתה

אושRתי

New member
בא לקחת אותך אלי הביתה

גם שיר יפה. איזה שיר אהבת מתוך הרשימה? (חוץ ממים מתחת לגשר) ?

למעלה