היום הופעה של איתי בירושלים

אושRתי

New member
../images/Emo168.gifהיום הופעה של איתי בירושלים../images/Emo70.gif

איתי פרל במופע אקוסטי, ב"כנען" בר רח' שמאי 15 בירושלים. ההופעה תתחיל בשעה 21:30 כל מי שהולך, תהנו המון! ותחזרו עם חוויות ותמונות

אושRתי

New member
../images/Emo41.gifנהנתי מאוד- רשמים-

המקום עצמו, יחסית חדש, תאורה טובה סאונד מעולה ! הרבה זמן לא הייתי בהופעת יחיד של איתי לאחרונה זה היה רק הופעה של הלהקה. וממש נהנתי ! ודנה ברגר היתה בקהל!!!! השירים שאיתי שר (לא לפי הסדר) נדבר נדבר- שיר מעולה -חייב לצאת כסינגל
ארץ זבת חלב בנות בבטן אפילו לא אני ילד טוב נשבר מים מתחת לגשר-חייב לצאת כסינגל גם... כבלים שוב צוחקת. איתי סיפר שהוא ודנה עובדים על אלבום חדש ואחרכך, איתי סימן לדנה לעלות לבמה - הם שרו שיר חדש מתוך האלבום המשותף שיר שנקרא "בית" דנה ואיתי סיפרו שזה שיר שהם כתבו ביחד- שיר מקסים !!
המשך השירים- הלוואי עלי לא בידיים שלך(שיר שלא נכנס לדיסק הבא) אולי יכנס לאלבום השלישי שיצא מתישהו , שיר יפה מאוד חבל שהוא לא יהיה באלבום השני.. לכי לדרכך בא לקחת אותך אלי הביתה תמונות -

מריומהמ

New member
ההופעה ב"כנען"

ההופעה ב"כנען" באמת הייתה מקסימה ומרגשת, תענוג מצופה בקול קטיפה אושרתי היקרה, איפה ישבת אתמול? אני קוראת את מה שאת כותבת וממש ממש מסוקרנת לדעת מי את וכמובן תודה ענקית לך על כל העדכונים

shoba

New member
היה גם את "אני אומר לך ואת לא מאמינה".

אם ככה קוראים לזה.. היה נחמד לראות אותך

למעלה