היום - זאפה ראשונה מתוך שתיים

veredmp

New member
../images/Emo168.gif היום - זאפה ראשונה מתוך שתיים ../images/Emo168.gif

היום מירי מגיעה לזאפה להופעה ראשונה מבין שתיים רצופות
ובתור בונוס קטן, סלעית להב (חליל, אקורדיון וסקסופון) תתארח. הייתי כבר בהופעה אחת שהיא התארחה והיא היתה פשוט מהממת
מי מגיע? כל מי שהולך, תהנו המון, תצלמו המון ואל תשכחו לחזור לפורום ולספר איך היה!

BRANGELINA

New member
../images/Emo45.gif

מחכה לזה כ"כככככככככככככככככככככככככככככככככככככ

veredmp

New member
אורי זך גם בנפרד ../images/Emo12.gif

נתחיל בזה שבבלאנס פתאום שמעתי את עפר. לא הבנתי, חשבתי אולי הצלחתי לישון יום והגיע יום שלישי, אבל לא. מסתבר שעפר מתארח גם היום וגם מחר. מצד שני, מסתבר שסלעית לא כ"כ מאופסת על עצמה, כי היא לא היתה היום, היא תהיה רק מחר (אתם עוקבים?) היתה הופעה מדהימה. בהדרן השני, כשמירי עלתה, מישהו צעק לה "לא הולכים הביתה!" אז היא אמרה לו "כן, לא הולכים הביתה היום! אילו שירים אתם רוצים לשמוע?" וכמובן שכולם התחילו לצעוק שמות של שירים. מירי קצת נבהלה, אבל כמו גדולה שרה בית ופזמון מ"תן לי סימן" (שאמרה שלא שרה אותו מאז 2005) ואח"כ את "ככה זה" (שאלה את יניב דדון אם הוא מכיר, והרוקסיט הגדול, שלדברי מירי לא מבין לפעמים מה הוא עושה בהופעה שלה, אמר שלא
כמובן שאחרי שאורי התחיל לנגן הוא הבין באיזה שיר מדובר וניגן כמו גדול). האמת שהיא לא ממש פטפטה עם עפר כמו בצוותא, אבל לפני "האור יזרח גם בנפרד" אמרה שהוא יצא ממש היום לרדיו, ושפעם ראשונה שאמא של אורי שמעה את השיר, היא לא הבינה למה עפר כתב שיר על "אורי זך גם בנפרד"
. הם שרו גם את "ולרגע נדמה" (שם זמני?) ובסוף מירי השאירה את הבמה לעפר לשיר את "לוקח ת'זמן", אבל בגלל שהיה נורא קר בחוץ היא לא יצאה אלא התיישבה על הבמה בישיבה מזרחית וחיכתה שיסיים
היה גם טקס הדלקת נרות (מירי מאוד התרגשה, אמרה שכבר שנה שלמה היא לא הדליקה נר
) ושירת "מעוז צור" חלקית
ממש נהניתי, ולמרות שפחדתי שיום אחרי יום יהיה לי יותר מדי, אני ממש מצפה להופעה מחר

veredmp

New member
שציוונו להדליק נר של חנוכה

אמן! לפני הדלקת הנר היא חיפשה ילדה להדליק איתה את הנר (ולשיר לה אח"כ את שיר לשירה), ולא היו ילדות. בסוף היא מצאה ילדה אחת שישבה על הבר
היא מאוד התלהבה מהקהל החכם שידע את המילים ל"מעוז צור"

veredmp

New member
היא היתה כזאת מתוקה

אחרי שסיימו להדליק את הנרות היא אמרה למירי שהיא רוצה לחזור חזרה למקום שלה. מירי שאלה אותה אם היא מתביישת והיא אמרה לה "כן", אז התגובה הטבעית שלה היתה להושיב אותה במרכז הבמה על הכסא ולשיר לה את "שיר לשירה"

I מ י ר ב I

New member
בדיוק לפני שנתיים...

מירי ואריק הדליקו יחד נרות בברבי כפס ושרו יחד את שוב תודה.נוסטלגיהה. ממש יפה.תודה ורד.

I מ י ר ב I

New member
זו פאשלה שלך עדי,תסלחי לי

את היית צריכה להביא אותה! איפה את כשצריכים אותך? הא?

למעלה