הייתי בהופעה היום ...

ניר86

New member
../images/Emo168.gifהייתי בהופעה היום ...../images/Emo220.gif

כמובן שהיה מדהים אחלה כמו תמיד ... מורן חבל שלא באת בסוף .. ספיר חבל שהלכת מוקדם מידי היית צריכה להישאר ... אז סה"כ היה נהדר אפילו הוא שר במרוקאית שזה היה אחלה מה שבטוח שאני מתחתן יוסי יופיע אצלי בחתונה נקודה. חוץ מזה היה ליוס נורא חם אז לקחתי תפריט והתחלטי לעשות לו רוח חחחח הוא לא הבין מה אני עושה עם תפריט ביד חחחח הוא אמר "חשבתי שכבר התחלת לעבוד פה " והוא גם צחק באמצע השיר על זה חחח בקטנה היתה גם קרציה אחת שיוסי בטח מבין למי אני מתכוון (י') אוףףף שיגעה לי את החיים וגם הטרידה אותי מינית,נפשית וכל סוג אחר של הטרדה חחחחחחח חוץ מזה שבוע טוב לכולם :)

sarit lang

New member
איזה כיף לך...

אני גם נהניתי בהופעה של פיפטי סנט...והוא זרק את הנעל שלו ותפסתי אותו

יאאאאא נירררררררררר

חחח אתה מתחתן ואנחנו לא יודעים על זה? חח סתם סתם...
שמחה שנהנתתת!!! <למרות המטרידה...>

נירו'ששש

באסה שהלכתי אבל הייתי חייבת... אני בטוחה שנהנית .. ותמיד יש את הפעם הבאה.... חח... ומי זו הקרציה? חחחחח...

moranush86

New member
בטח שהוא מתחתן לא ידעתם???

רק חסרה כלה... נירו'ש מאמי איך יכולתי לבוא הרי הסנוב בתורן לא חזר אלי... ואצלי בחתונה הוא ישיר מבחינתי בסינית ובגרוזינית!! העיקר שיבוא לשיר.. ושיבוא בלי שום קשר... טוב דיייי מה הדיבורים על חתונה עכשיו?? תנו להשתחרר בשקט!! אז מה אם אני כבר זקנה?!? טוב אני רבה עם עצמי כרגע........

חחחחח מורן? גם את מתחתנת? ../images/Emo3.gif

ודי כבר עם "הזקנה" הזאתייי חח מה יש לך ואיזה פיצול
את רבה עם עצמך?

moranush86

New member
שריתו'ש מותק זאת מחלה!!

קוראים לה - משבר סיום העשרה, או בשם השני - תחילת שנות ה-20, שאז את כבר משתחררת מהצבא, אף אחד לא אומר לך מה לעשות עם החיים שלך (לווא דווקא דבר טוב העיניין), את חייבת לבסס את עצמך בחיים ללמוד לעבוד וכ'ו ואז יש גם את הקטע של חתונה שגם תקרה בשנות ה-20 לחייך... את תביני בעזרת ה' כשתהיי בת 20... זה מפחיד הקטע כן כן חלקינו זקנים... אני ניר ואריאל... טוב כמה שטויות בהודעה אחת?!

ניר86

New member
בכלל לא שטויות !!!

את צודקת בכל מילה ומילה ... ואם כבר כולכם עכשיו במסיבות סיום למינהם אני בכיף הייתי חוזר לימי התיכון ...דוגרי מתגעגע !

כוכבה 27

New member
גם אני ניר

הייתי חוזרת לתיכון ולצבא,אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה,וכמו שאמרה מורן אחרי שמסיימים צבא מתחילים בחיים חדשים,והגיל רץ למרות שאומרים לי שרק התחלתי את החיים,ואוטוטו אני בת 24 מתבגרים,אבל הכי חשוב שמרגישים עדיין צעירים.

ניר86

New member
כן כן מתחתן ....

רק חסר משהו קטן ושולי וזאת הכלה ...כל השאר כבר מאורגן :)

למעלה