המסור

limors2

Active member
../images/Emo168.gifהמסור../images/Emo70.gif../images/Emo132.gif

אחרי ששבוע שלם חיכינו וציפינו (אני לפחות), הנה זה באאאאא! והאם יהיה שרשור נורמלי? נחכה ונראה

limors2

Active member
עם אסף../images/Emo2.gif איפה נועה?

זה לא המסור בלי יציאות חנניות שלה
טוב לונורא, המוזיקה זה הכל!

chen010189

New member
אז הוא עושה היום 4 שעות?

יאללה אני דורשת פיצוי על השעתיים של קולות החיילים! 1...2...3!!! אתה פה!

chen010189

New member
שום גלגלצ, מחר מתכונת באנגלית

אני זזה לישון את 10 השעות שלי

היי!

אני גם חננה! מקווה שתהנו למרות חסרונה המורגש של נועה... ואני לא מבטיח שאני אהיה, יש כאן הרבה חומר להשלים

limors2

Active member
אבל אין חננה כנועה!

אנחנו נהנה בטוח! ולונורא, השלם לך!

chen010189

New member
חומר להשלים

מאיפה המשפט הזה מוכר לי... אה כן המורות בחופשת פסח זמן קצר לפני כל הבגרויות ממש בית ספר בגל"צ! טוב עכשיו באמת אלך לישון לפני שלא אהיה מרוכזת מחר במתכונת ואכשל

redgirl2

New member
../images/Emo45.gif וואי השנה פעם אחרונה!!

זאת פעם אחרונה שנשמע את המורות אומרות את זה.. איזה מוזר ומאגניב גם יחד שהשנה כל דבר זה הדבר האחרון טיול שנתי אחרון חנוכה האחרון פסח האחרון.. הכל אחרון של בצפר כן? זה נשמע אובדני משו..

limors2

Active member
כן, קצת אובדני../images/Emo6.gif

טיול שנתי אחרון זה הכי עצוב

redgirl2

New member
גמני חשבתי ככה..אבל..

הוא היה די בתחילת שנה.. והיה ממש ממש כיףףףף..ישנו לילה אחד באוהלים והיה ממש מאגניב! למרות כל עניין הערסים באוטובוס..והטראומות מהשירים שלהם.. אבל בסופו של דבר הכל חוויה!! לדעתי הכי עצוב יהיה הטקס סיום..

limors2

Active member
ערסים באוטובוס זה מצחיק

לי לא היה, אבל בטיול שנתי אחד הערסים באוטובוס מולנו הראו לנו את הישבנים הלבנים מאד שלהם

redgirl2

New member
אני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות..

על הבוקר..עוד לא התעוררנו כבר כל השירים המעאפנים שלהם בפוללל ווליום באוטובוס..ושום אמפי לא יכל להתגבר על זה.. סיוטטטטטטטט...אבל אמרתי..הם לא הרסו לי את הטיול!!..היה לי ממש כיף הכי מצחיק לשמוע את כל הפקאצות מקטרות על המקלחות בלינת שטח.. "איכסס איזה גועל!! אי אפשר להתקלח יאווו איזה גועללל" כולה מקלחת משותפת עם וילונות..היו תנאים סבבה.. אבל היה משעשע ביותר!

limors2

Active member
חברה שלי הייתה משמיעה שירי ערסים

בפול ווליום במסלולים
שירים מזרחיים בכיינים מעצבנים

redgirl2

New member
הייתי מתחרפנת במקומך!

איך אפשר?! אני די סבלתי מזה..אבל אח"כ צחקנו עליהם גם עם המורים

למעלה