שחרחר מתוק
New member
../images/Emo168.gifהסיכום השבועי../images/Emo168.gif
שלום אנשושים! מה שלומכם? מהיום הסיכומים השבועיים יהיו יותר קצרים מהפעמים הקודמות.. כי לפי מה שהבנתי - חלק גדול בכלל לא קורא את הסיכום השבועי.. והסיבה המרכזית היא - בגלל שזה יותר מדי ארוך! אז אנסה אנסה לקצר כמה שיותר ולעשות איזכור רק של דיונים שממש דשנו בהם.. טוב? אז יאאלה..
השבוע באו אלינו דיי הרבה חדשים (ואני שמייח) אז...ברוכים הבאים!
אוקיי בואו נעשה סיכום מהירר של מה עברנו במהלך השבוע
דיברנו על פירושים: ספרדית-עברית עברית-ספרדית
עזרנו לאנשים
נפתח שרשור נורא מעניין של: פאשלות בריקודים
דיברנו קצת על סמבה ובדרך על בוסה נובה וריקודים אחרים
ונפתח משחק אוף טופיק שנורא הצליח בפורום הקט שלנו
אמת,שקר,פנטזיה
בראשון בפברואר 2003 נפטר מהתקף לב אחד מאגדות המוזיקה הלטינית, רמון "מונגו" סנטמריה ו.. הקדשנו לו שרשור וגם בשרשור הזה אתם מוזמנים ל"הדליק" בשבילו
אני רוצה להגיד מזל טוב לאיציק - היה לו יומהולדת השבוע יומהולדת 18! הרבה מזל טוב!!!
תוצאות הסקר: איך "נכנסתם" לעולם הסלסה?? דרך חבר\ה: 12 קולות מאז שאני זוכר את עצמי - אהבתי את המוזיקה והריקוד: 7 קולות ראיתי הופעת סלסה ונדלקתי על זה!!: 2 קולות ראיתי פרסום של חוג סלסה במתנ"ס אז החלטתי ללכת לראות מה זה.. : 4 קולות שמעתי במסיבה את המוזיקה ונדלקתי על זה קשות!! : קול אחד (1) סה"כ קולות: 26
בדקות הקרובות הסקר יוחלף..
שירי השבועי
שירי סלסה:
Yuri Buenaventura - Salsa Rai ULS - La Llorona Edwin y su Son - Con Tu Movimiento DLG - Ya Isidro Infante & La Elite - El Pito
ריקודי שורות\סמבה:
Martinho da Vila - Devagar Devagarinho E o Tchan - Tchan no Hawai e o tchan - El baile de la botella
שירים קובניים\טימבה
(הפינה של אלכס) שיר השבוע שלי: שיר שכולם כבר מכירים ממועדוני הארץ, מאת manolito וחבורתו, השיר maracando la distancia ועוד כמה שירי טימבה להעביר את השבוע בכיף מהשירים האהובים עלי ביותר, מאותם האנשים שהיו אחראייםגם ליצירות המעולות שלbamboleo: Tratado De Timba Y Salsa של Azucar Negra Aramis Galindo - Ya No Te Necessito Mamborama - Cuba Te Llama Klimax - Te Confunde Ser Esa Mujer Xiomara של chucho vlades בשיתוף עם irakere (אני בספק שמישהו יוכל לרקוד על זה סלסה, אבל זה שיר מעולה!!! ערבוב יפיפה של רומבה קובנית, ג´אז, סלסה ומה לא.. אגב, יש גם ביצוע יפיפה של Johnny Polanco) סופשבוע מהנה
יש לכם הערות? תגובות? הצעות? רוצים לכתוב מאמר? מישהו מטריד אתכם? יש לכם בעיה כלשהי? כל זה ועוד אתם יכולים ליצור עימי קשר או במסרים או באיי סי קיו:128183871 או באימייל: [email protected] ואני אדאג לטפל במה שצריך ואם צריך להעביר את זה הלאה...
שלום אנשושים! מה שלומכם? מהיום הסיכומים השבועיים יהיו יותר קצרים מהפעמים הקודמות.. כי לפי מה שהבנתי - חלק גדול בכלל לא קורא את הסיכום השבועי.. והסיבה המרכזית היא - בגלל שזה יותר מדי ארוך! אז אנסה אנסה לקצר כמה שיותר ולעשות איזכור רק של דיונים שממש דשנו בהם.. טוב? אז יאאלה..