הסיכום השבועי

אושRתי

New member
../images/Emo168.gifהסיכום השבועי../images/Emo70.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]
שיר השבוע שלכם [לא של איתי]
בילוי השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו אחד שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את איתי השבוע
אם כן-איך היה
סופ"ש נעים לכולם

תשובותיי

אפילו לא אני השיר של איתי הופעת השקה לדיסק החדש. תמונות מחר, בתקווה. סקופ? היה שבוע משעמם בכלליות... סדרת השבוע - Heroes - עונה שנייה עשה לי את השבוע - שיעור בהתדנבות במתמטיקה לתלמידי כיתה י"ב הרס לי את השבוע - מבריזנית, שהבריזה לי הערב בפעם האחרונה (כי לא תהיה עוד הזדמנות). מחכה לביקור בירושלים בשבוע הבא, אצל אחי וגיסתי. מאכל השבוע - חומוס אבו אדהם, עם חברים
(יום רביעי) משפט השבוע: "שלח לחמך על פני המים, כי ברבות הימים תמצאהו" פגשתי את איתי, ראו שרשור ההופעה. בקיצור היה טוב

../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]- אפילו לא אני שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- פיקה/מגפים של ברוך בילוי השבוע שלכם- הופעה של איתי בבארבי סקופ השבוע שלכם- לפי מה שהיה היום בבארבי- אודי הוא סלב
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- התוכנית של מיקי חימוביץ על אם פונדקאית תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ הדר מרקס ו100fmבדרך חזרה הביתה מהופעה- הזוי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-להיות עם הבן זוג שלי בהופעה של איתי מחובקים
משהו אחד שהרס לכם את השבוע-שאושרת לא הצלחת להגיע להופעה היום
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של מירי מאכל השבוע: בריזר זה מאכל
משפט השבוע שלכם: טוב לי
האם פגשתם את איתי השבוע אם כן-איך היה - ראיתי אותו בהופעה.הספיק לי

shoba

New member
שבוע מדהים!

שיר השבוע שלכם [של איתי]- אפילו לא אני, בלפור שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- אריק אינשטיין- על הגשר הישן בילוי השבוע שלכם-ההופעה בבארבי סקופ השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה, כמובן. משהו אחד שהרס לכם את השבוע- אתמול ושלשום, הייתי חולה:\ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא זוכרת מאכל השבוע: פיצה משפט השבוע שלכם: "בסך הכל את ילד שנשאר פגוע". האם פגשתם את איתי השבוע אם כן-איך היה- כן:] היה מדהים, הוא ביישן וחמוד!

אושRתי

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]אפילו לא אני שיר השבוע שלכם [לא של איתי]שירה של מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- שופינג סקופ השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הסיפור המרגש של עופרה חזה עם הבן המאומץ שלה! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו אחד שהרס לכם את השבוע-שלא הסתדר לי ללכת להופעה של איתי למרות שממש רציתי, אבל לא נורא! ממתינה להופעה הבאה בירושלים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הסדרה משמורת עולה לאוויר שבוע הבא ביום חמישי
מאכל השבוע:כל מיני סוגי סלטים משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את איתי השבוע אם כן-איך היה - לא היה

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של איתי] זה לא בידים שלנו\מים מתחת לגשר\אפילו לא אני שיר השבוע שלכם [לא של איתי]בעיקר עברי לידר שמעתי ויום מעונן בילוי השבוע שלכם-הופעה של איתי סקופ השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ליאור שלין תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גל"צ חלק א של ההופעה של עברי לידר\חומר מקומי מוטי פרנסיס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו אחד שהרס לכם את השבוע-נעזוב משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא יודעת מאכל השבוע: סלט עוף משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע אם כן-איך היה

עונה...

תאמת לא היה לי שמץ לגבי פורום לאיתי,לא ממש ידעתי מי הוא גם...עכשיו אני יודעת=] שיר השבוע שלכם [של איתי] אפילו לא אני שיר השבוע שלכם [לא של איתי] באמצע החורף-יפתי (שיר שולט תורידו ותאהבו) בילוי השבוע שלכם- אינטרנט חח סקופ השבוע שלכם- היום אלוהים הוא האינטרנט סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- נמלטים!! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - ואלה לא עולה לי כלום.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] (אני בהוספת תגובה מהירה
) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לאחרונה אני מקבלת דיסקים וסינגלים מתפוז בכמויות,זה עושה הרגשה נפלאה....אמורים להגיע אלי 2 סינגלים עוד(לא כולל את של איתי) משהו אחד שהרס לכם את השבוע- אבוי למי שינסה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שתגמר השביתה כבר מאכל השבוע: פלאפל(ממש בא לי) משפט השבוע שלכם: תאכלו הרבה שוקולד
האם פגשתם את איתי השבוע אם כן-איך היה איזה...רק ביום של התחרות ידעתי מי הוא.....מקווה לראות הופעה שלו...

למעלה