הסינגל האחרון

../images/Emo168.gif הסינגל האחרון ../images/Emo168.gif

הסינגל האחרון שהוציאו הפלויד, עד אמצע שנות השבעים, היה הסינגל Point Me At The Sky עם Careful with the Axe, Eugene בצד השני. הסינגל נכשל, מה שהביא את הלהקה להחליט לא להוציע עוד סינגלים, ולהתמקד באלבומים ובפסי קול. היום מועלה הסינגל לדיון. Careful הוא שיר מוכר, שנמצא גם ב-Relics וגרסאות חיות שלו מצויות באומהגומה ובפומפיי. Point Me At The Sky הוא שיר נדיר בהרבה, ומלבד הסינגל, הוא נכלל רק בדיסק The Early Singles, שיצא במסגרת הקופסא Shine On, לפני כעשור. למרות נדירותו, זהו שיר מומלץ ביותר. לשיפוטכם.

../images/Emo18.gif

הורדות ושכאלה הם טאבו בתפוז. עדיף שלא להזכיר את השם המפורש... או אפילו את האופציה. לתשומת

FloyDviR

New member
זהירות עם הגרזן, יוג'ין

קטע מצוין! במיוחד בפומפיי!!! הקולות שווטרס מוציא עושות לי את זה

דדאלוס

New member
לגבי Caerful כדאי לציין שהוא

מופיע בגירסה אולפנית נוספת, בפסקול של "נקודת זבריצקי". הפלויד היו אמורים לכתוב את כל הפסקול עבור אנטוניוני, אבל בסוף הוא התחרט והשתמש רק בשלושה קטעים שלהם: Heart beat, Pig meat המעצבן, Crumbling land הנהדר, וביצוע יפהפה ואפל ל-Careful, הנקרא שם Come in number 51, your time is up

וואו! asos דיסק ענק!!!!!!!!!!

קניתי אותו וגמרתי לשמוע אותו עשיו פעם ראשונה וזה דיסק חזק!!! jugband blues-קטע חזק ומצמרר בטירוף! לא הבנתי בכלל את set the controls משהו יכול להסביר?

trancelover

New member
טוב שנזכרת דיסק לפני 30שנה

סתם SET THE CONTROLS FOR THE HEART OF THE SUN קטע שאני אוהב בUmmagumma יש לי גם אותו וגם ת ASTRONOMY הקטע החזקקקק הזה

אכן...

אבל מדוע לא שרשרת את ההודעה לפרוייקט השירים, שדן באלבום בדיוק השבוע? זה המקום הראוי להודעה שלך - וגם לתגובות אליה. וגם אם פספסת את הדיון - אפשר תמיד לשרשר לדיון הנוכחי בפרוייקט, על מנת שלא לבלבל את היוצרות. לתשומת
ך

למעלה