הערב הופעה אקוסטית בברל'ה

veredmp

New member
../images/Emo168.gif הערב הופעה אקוסטית בברל'ה ../images/Emo168.gif

עם כל הבלגנים שהולכים בצפון, היום בערב אפשר קצת להרגע ולהתנתק מהכל בהופעה אקוסטית ראשונה בסבב הזה. מי מתכוון להגיע? מעניין איך יהיו העיבודים ומה יהיה הליינאפ..... נתראה

pRimaVeriTaVIV

New member
אנייי סוף סוף ../images/Emo9.gif

מעניין ביותר! אני מקווה שהפעם יהיה יותר אקוסטי ויותר מירי לא הייתי בהופעה מלא זמן, איזה כיף

תהנו לא הפעם הייתי בשבוע שעבר

כרגע קצת צריכה להוריד פרופיל בהוצאות של הופעות יש הוצאות אחרות לא צפויות בדרך.

veredmp

New member
היתה הופעה מקסימה

העיבודים קצת יותר מינוריים מהעיבודים הרגילים. היה אורי (כמובן), אייל הלר (המלך!), דדון, פינטו ובסיסט שאני לא זוכרת כרגע את שמו (משהו ירון). והכי חשוב - היה קאמבק מטורף לתוף מרים
השינוי הגדול היה "נטלי" שהתווסף. קצת קאברים ירדו. סה"כ 15 שירים אאל"ט. "ברכת המלך" ו"לשם" הרסו אותי היום. ל"טיפה טיפה" היה עיבוד מעניין. אני חייבת ללכת לישון. קצת יותר חפירות מחר (למרות שאני בטוחה שאחרים יחפרו גם בשבילי). תמונות (אם יצא לי משהו, הברל'ה האלה חייבים לעשות משהו עם התאורה במקום) בהמשך השבוע

veredmp

New member
הליינאפ למעוניינים ../images/Emo58.gif

למרות שממה שהבנתי מאורי, המופע עוד עשוי להשתנות עם הזמן. בכל אופן, מה שהיה אתמול: באה אליכם, יום ראשון, שיר לשירה, נובמבר, ברכת המלך, טיפה טיפה, שיר פסנתר (אתמול היא שרה את over the rainbow), אל תשליכני, חוזר בחזרה, אם זאת האהבה שלך, נטלי, שלום לאמונות. הדרן: אף אחת, מאמי, לשם, שיר תקווה.

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo58.gif אז...

ההופעה הייתה כמעט זהה להופעות האקוסטיות המקוריות (מלבד ניואנסים) ההבדלים היו בשירים הבאים שכן היו: over the rainbhow אל תשליכני טיפה טיפה (בהתחלה רגיל ובהמשך ג'אזי) מהאלבום השלישי: נטלי ויום ראשון סה"כ כמו ההופעות האקוסטיות שהיו - עם כמה אלמנטים מהמופע הרגיל של האלבום החדש לצערי הקהל היה יבש במידה מסוימת ולא כל כך צחק... לסיפור על נהג המונית ב"יום ראשון" נוסף חלק על אישה שפנתה למירי (ואני לא אפרט) חוץ מזה לא זכורים לי כרגע דברים לפרט (העייפות, העייפות...), ההופעה הייתה מדהימה כהרגלה של מירי
ליל"ט

ברור שלא צחק../images/Emo4.gifלפי דעתי מירי יכלה

לוותר על הסיפורים נמצחיקים,כי לא מתאים....די ברור שהקהל לא היה כהרגלו..זה בסדר... אני ציפיתי לראות את רשימת השירים שהיו..אין שינויים??. מוזר...

veredmp

New member
אני לא מסכימה

בתחילת הערב היא התייחסה לשריפה, ואמרה שאין לה מצב רוח אבל מקווה שזה ישתפר, וגם בסוף הערב הקדישה את "שיר תקווה" לכל מי שפועלים בשריפה ולכל מי שנספה ומשפחותיהם. אי אפשר כל הזמן להיות בבאסה. אם כבר יוצאים, צריך לנסות לנקות את הראש ולהינות. הקהל אתמול היה יבש יותר מהרגיל לא בגלל השריפה, אלא כי זה היה קהל יבש. קורה. בקשר לליינאפ, צילמתי אותו. אני אעלה יותר מאוחר, אני כרגע חייבת לעוף

viko222

New member
../images/Emo45.gif

אי אפשר ללכת להופעה ולצפות שההופעה תהפוך להופעה של יום הזיכרון....

pRimaVeriTaVIV

New member
אבל בתכלס

קשה לי להאמין שאחרי חצי שעה של הופעה אנשים ישבו וחשבו על השריפה...כנראה שיותר התרכזו בהופעה לאותן שעות וחוץ מזה, החיים ממשיכים, ובאותה מידה שמורידים סיפורים מצחיקים אפשר גם להוריד שירים קצביים.. ואכן אין הרבה שינויים...

NaniBani

New member
טחנתי מירי כל הסופ"ש.. --->

ראיתי איזה 8 פעמים את "שיחת נפש" , "דוקוסלב" ו"צמדים" ב- V.O.D היום בערב מנתקים לי את הכבלים
ניצלתי את השעות האחרונות כמו שצריך אני חושבת, לא? אגב, מישהו יודע איפה אפשר לראות באינטרנט את "דוקוסלב" ו"צמדים" (ואם כבר אז גם "שיחת נפש") ? סליחה על ההודעה הלא קשורה! וגם, שנשמע בשורות טובות!
בנני

I מ י ר ב I

New member
גם אני הייתי:)

ההופעה מאוד דומה לסבב האקוסטי הקודם. אהבתי את הביצוע של נובמבר. טיפה טיפה היה משולב התחלה רגילה ואז הצטרף העיבוד הג'אזי. אני חושבת שמירי עם הקול שלה יכולה לעשות הופעה אקוסטית מלאה רק עם קלידים וגיטרה זה יהיה מדהים. חבל שלא היה את שוב תודה אני מאוד מאוד אוהבת את השיר הזה.

למעלה