הערב: הופעה אקוסטית בצוזאמן

../images/Emo168.gifהערב: הופעה אקוסטית בצוזאמן

20/03/2008 בשעה 21:30 כתובת: לילינבלום 25 ת"א כל מי שהולך, תהנו ותחזרו עם חוויות ותמונות

g a l4

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

טוב...זה היה ממש ממש ספונטני
קודם כל תודה רבה על הכרטיס
(לא שאם לא הייתי מקבלת כרטיס לא הייתי הולכת להופעה שלו,אבל זה הקדים קצת את היום שהייתי הולכת
) אז ככה,הגענו,וההופעה קצת הרבה התעכבה...אבל לא נורא היינו עם עוד 2 בנות שגם חיכו שההופעה תתחיל והיה מצחיק
המקום היה ממש נחמד וקטן,זאת הייתה מן הופעה פרטית
ההופעה עצמה הייתה...
אין לי מילים לתאר!!! כל כך נהניתי
את הפלייליסט אני לא זוכרת אבל היה שיר שהוא אמר שהוא חדש והוא ינסה אותו עלינו(שיר מדהים!)ובכלל הוא דיבר הרבה עם הקהל
לא הכרתי את כל השירים כי הוא לא שר הרבה מהאלבום הראשון אבל כולם היו יפים...באמת!זה ממש עשה לי חשק לאלבום!
ו..אמ...זהו בערך... חג שמח

אושRתי

New member
שמחה שנהנת../images/Emo13.gif

זו היתה הופעה ראשונה שהלכת אליה לא ?

פלייליסט:)

טוב אז גם אני הייתי אתמול, ולקחתי את הפלייליסט אז הנה הוא: ארץ זבת חלב לא בידיים שלך ___ עליי [משהו אני עליי? אני לא מבינה את הכתב] נדבר נדבר אני אומר לך ואת לא מאמינה שוב צוחקת תל אביב מכף רגל ועד ראש לכי לדרכך בנות בבטן ילד טוב כבלים תחזרי אליי מים מתחת לגשר *היה גם אפילו לא אני, אבל בפלייליסט זה מחוק.. ובלי קשר- הופעה ראשונה שלי, היה מדהים ממש.

אושRתי

New member
אולי זה היה השיר: הלוואי עלי?

ושמחה שנהנת
, ברוכה הבאה לפורום

אושRתי

New member
בבקשה../images/Emo13.gif ואם יש תמונות אתן מוזמנות לעלות..

חג שמח !

לא העזתי לצלם,

הוא היה ככ קרוב שלא היה לי נעים. יש לי רק תמונה של איך שהוא ישב כאילו עם הגיטרות מלפני ההופעה, יש טעם להעלות?:S

הנה

http://img389.imageshack.us/img389/6361/img00071qf7.jpg ודרך אגב איך אני יכולה להשיג מילים של שירים שהיו אתמול בהופעה ואין בשירונט? [ויש לא מעט כאלה]

אושRתי

New member
תודה ולגבי מילים לשירים-

יש בשירונט רק את המילים של הסינגלים שיצאו : ילד טוב נשבר/מים מתחת לגשר/אפילו לא אני. השאר יהיו באלבום

g a l4

New member
כמו ששחר אמרה...

היינו ממש קרובות ולא היה ממש נעים לצלם

shoba

New member
היי בובה../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום..אני שמחה שנהינת בהופעה!

למעלה