הפינה השבועית (או פשוט פינה
)

איף

New member
../images/Emo168.gif הפינה השבועית (או פשוט פינה ../images/Emo13.gif)

מידי פעם אנחנו בוחרים שיר של מאיר, שבא לנו לחפור בו קצת ולהוציא ממנו דברים שלא חשבנו עליהם בעבר....או פשוט סתם לחפור בו
הפעם : שירו של שפשף מה עושים? נכנסים לקישור , קוראים את מילות השיר (ומקשיבים לו אם יש את הדיסק או ביו טיוב או משהו, סתם כי זה כיף
) ובוחרים שורה או שתיים שאתם מתחברים אליה .... ומספרים לנו למה בחרתם בשורה/ות שבחרתם ? קדימה, לשפוך את הלב...

ms pizza

New member
אין לי יותר מדי מה

לכתוב - אבל השורה שלי פה - "ונראה לעולם שביחד כולם " אני מתחברת אליה הכי- בלי הסברים..

odery

New member
אין לי פחד ויש לי תחושה שהדרך תהיה לי קשה

לדעתי זה מגה סלוגן גם אם יהיו קשיים-נתמודד,בלי פחד. באומץ לב ואמת ננצח.

חמדמדת1

New member
אני פשוט מתחברת לזה

שכשמאיר שר את השייר הזה כולם יחד , שרים. אה וגם לאווווההההווו

איף

New member
רק שתדעו שזה שיר אהוב עליי במיוחד

למקרה שלא ציינתי זאת בעבר
בחרתי 2 משפטים: אני רואה עתיד, אני חושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה זה משפט שמעורר תקווה. צריך להסתכל קדימה, צריך להתכוון ולרצות לעשות דברים ומתוך הכוונה הזו תגיע האמונה שנצליח. זה מאד מזכיר לי את המשפט "מחשבה בוראת מציאות קיימת". כשמאמינים ורוצים שמשהו יקרה - מגדילים את הסיכוי שלו לקרות
ואם רק נסתכל אם לא נבהל ונראה לעולם שביחד כולם משפט שמדגיש את הכוח של ה"ביחד". להתאחד ולהראות לעולם שאנחנו מסוגלים לעשות הכל כשאנחנו ביחד! וסתם משהו שנזכרתי, מישהו ראה את הסדרה "זינזאנה"? שכל העלילה מבוססת על אסירים ואסירות - כל מה שקורה בכלא ..... בכל אופן, היתה שם סצנה מדהימה שאסיר ואסירה התחתנו בחצר של הכלא, וכל השחקנים/יות (והיו המווווון) והמון ניצבים וגם אסירים אמיתיים ושוטרים עמדו בחוץ ושרו בקולי קולות את "שירו של שפשף". זה היה רגע כל כך חזק!!!!!! ובלי קשר - אם יוצא לכם פעם, אני ממליצה על הסדרה אני חושבת שיש את כל הפרקים ב-VOD

Growler

New member
אני יודע שהשבוע נגמר עוד מעט

אבל כבר כמה ימים ניסיתי להעלות את ההודעה ולא הצלחתי אם תרשו לי, אני אבחר בית שלם: "אין לי פחד ויש לי תחושה שהדרך תהיה לי קשה אני רואה עתיד אני חושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה" הפעם אני לא אחפור (אולי ככה המחשב יסכים להעלות את זה
) בגדול, כשאנחנו באמת רוצים משהו, גם כשאנחנו יודעים שזה יהיה קשה להשיגו (אולי אפילו בלתי אפשרי) אין אנו מפחדים לרדוף אחרי זה. בבית הזה, המשפט "הכוונה נותנת אמונה" די מזכיר לי "אם תרצו אין זו אגדה"

תמרי35

New member
או יגעת ומצאת- תאמין

( אכן משפט של מורות .. ובהצלחה לכל המתחילים את שנת הלימודים אוטוטוטו).

למעלה