השיר שלכם

../images/Emo168.gif השיר שלכם ../images/Emo168.gif

האם יש לכם שיר שהוא הכי אתם? שאתם הכי מזדהים איתו? שקשור אצלכם בזכרון לאיזושהי חוויה אישית? האם יש לכם שיר שלכם כזוג? איזה שיר ומה עומד מאחורי הקשר אליו?....

../images/Emo99.gifהשיר שלי (כן - הנני כאן...)

"את הגשם תן רק בעיתו ובאביב פזר לנו פרחים ותן שיחזור שוב לביתו יותר מזה אנחנו לא צריכים" (שלמה ארצי) אני אוהבת את המילים של כל השיר, לא רק את הפזמון, ואני משוגעת על המנגינה והמוזיקה!!!
זה השיר הראשון שמשום מה עלה בתודעתי אבל ב ר ו ר שיש עוד בלי סוף שירים שאני אוהבת
למשל השיר של אברהם פריד "גאט פון אברהם פון יצחק און פון יעקב"- "בקשה למוצאי שבת" מהדיסק "בין כך ובין כך"-כל השירים שם מיוחדים ומדהימים אחד-אחד!!!!
טוב אני חולה על מוזיקה -זאת אחת האהבות הכי גדולות שלי אז אם אני אתחיל לכתוב פה את כל מה שיש לי- אני לא אגמור...

בוחלי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמה טוב שחזרת אלינו
השירים שציינת זה שירים שאת אוהבת לשמוע/לשיר או שירים שנוגעים בך/בכם אישית?

../images/Emo13.gif

השירים האלו נוגעים בי אישית מבחינת המילים ולא רק מצד המנגינה והמוזיקה! וכמובן- הזמר ששר אותם!!! אבל יש הרבה שירים באנגלית למשל שאני בכללו מבינה אותם ובכל זאת הם מרגשים אותי ו"נוגעים בי", כי מוזיקה היא שפת ה
לדוגמא: שירים של להקת "אבבא"-"זה ווינר טייק איטס אול" "איי האב א דרים" ועוד... או שיר הנושא של "טיטניק" או שיר הנושא של "הנרקוד" ועוד... ועוד... הבעיה שלי שרוב השירים הלועזיים שאני אוהבת אין לי מושג איך קוראים להם ולאיזה דיסק או זמר/ת הם שייכים ולכן אני לא יודעת מה לקנות...חחח זה מרררגיז...

"א ב ל מי שהולך מעבר לים

מנסה ללכת לארץ נכר משהו ב
מחזירהו לכאן אם לא היום אז אולי מ ח ר ! !" זה באמת שיר מיוחד ומרגש!!! גמני אוהבת אותו מאד ואני גם מבינה למה א ת מתחברת אליו במיוחד! אז מה? אתם מתכננים לעשות בקרוב "עליה"? או שזה בינתיים בגדר חלום?

אבל דוגרי זה אמת -כי כל מה שיגידו על הארץ -

זה עדין הארץ ששיכת לנו ואין כמוה ודווקא חושבים על זה כי הוא אמריקאי ואני הישראלית אז אני לוחצת עליו לעשות עליה ועכשיו אין לי בעיה לעלות כי יש לי כבר אזרחות

*וגם מי שהולך מעבר לים

אפרופו חיים משה, יש לו גם את השירים ``על סף דלתך`` - שיר מדהים שיש בו קטע סולו מאד מרגש של סקסופון, ``נשבע`` - אחד השירים שבכל פעם שאשמע את העיבוד המרטיט שלו, אחוש משהו בלב, והביצוע החמוד ל``איישה`` - שיר שכבר מזמן הפך להיות בינלאומי. דיברתם על שירים. כחובב מוזיקה בכלל וכחובב פסנתר בפרט, אני מוכרח לומר שעמיר בניון מאד עושה לי את זה, שלמה ארצי, בועז שרעבי, השקטים של אביב גפן ועוד רבים, אבל יש שיר אחד שאני מאד מאד מאד אוהב. גם את הלחן היפהפה, המילים המהוקצעות, ומעל הכל העיבוד הנפלא והוא - ``אהבה קצרה`` של מאיר בנאי וארקדי דוכין

נעמה92

New member
השיר שלי

הבחירה קשה, אבל כרגע השיר שאני הכי מתחברת אליו הוא : "אצלי הכל בסדר" של ג'ו זי כ"ץ אצלי הכל בסדר השבוע כבר מצאתי לי חדר דירה נחמדה...."

השיר שלנו

פעם פעם היה לנו את.. באנו לכאן מתחת השמים.. דיויד ברוזה. כיום, איננו מתחברים למוזיקה שאינה קדושה. אצלי כל מה שקשור בקרליבך וביבדלח``ט אברהם פריד, מתקבל בברכה רבה.

שרונס21

New member
ציון גולן בשלל הוירייציות שבו.

כרגע על הפרק, רחם-ציון עם חיים ישראל.

שרונס21

New member
`פסק זמן`

הבת שלי בקשה ממני לשמוע את השיר שהיא שרפה לו ת`לב(יש בשיר משפט כזה) לקח לי זמן להבין על מה היא מדברת.אין ספק קטע `חינוכי`...

טוב, אני מוכרחה להתוודות..

את רוב השירים שהוזכרו כאן אני לא מכירה.....
השיר שאני הכי מתחברת בעולם זה "ה' אחד" של עזרי טובי {וזה גם הצילצול שלי בסלולארי} אין לנו שיר שלנו אבל "רחם" הוא סוג-של.... והשירים הישנים-ישנים של שלמה ארצי (כאלו מלפני שנולדתי) קשורים אצלנו להרבה רגעים נוסטלגיים אהובים...

שרונס21

New member
רחם סוג של????

תפרטי. אני מקווה שאת לא מתכוונת לשיר רחם של שווקי.. כי חסידי ממש לא הכיוון שלי. ארצי זה התחום של בעלי (ולא רק שירים ישנים שלו...) אני ובעלי משתדלים (לצערנו לא מאד משתדלים...) לשמוע שירים "חילוניים" בנוכחות הילדה. היא קולטת מדי מהר וגם.. שטויות...

למעלה