ה ק ו ר ב ן

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif ה ק ו ר ב ן ../images/Emo168.gif

הקורבןן הראשון שלנו הואאאאא או היאא יותר נכון חחחחחחחחחח : סתיוווווווווווווווווווווווווווווו
חחחח אנשים- שאלותת!! שוטטטטטטטטט !!!!

אני?כפרת על?../images/Emo152.gif

יאיי!! היה לי היום סיור של"ח וחטפתי מכת שמש........ אה,וגם הייתי שעתיים בבלוקבסטר בנסיון למצוא סרט למחר ויצאתי בכעס רב משם..סיפור ארוך><

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif מה זה השאלות האלו ? !

חחחח תשאלו דברים יותר מעניינים .. אני ינסה להתחיל חחחחחח אממ.. סתיו יש לך חבר ? :) אם כן איך קוראיים לו ? ואם לא איך קראו לחבר הקודם שלך ? D: מתי התחלת לאהוב את 30 ? מה את אוהבת לעשות כשמשעמם לך ? אממ.. תספרי על עצמך בקיצור חחח אני יודעת תחביבים וכאלו X:

אז ככה:

לא אין לי חבר:) והתחלתי לאהוב את 30 לפני......שנה וחצי משהו כזה שמשעמם לי?אני אוהבת לשחק עם התוכי והכלבה שלי XD ולשמוע את ה-דיסקים שלי בדיסקמן
אני חובבת רולר וחיות
וקיבלתי היום 90 באנגליתXDD

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifרואים שהפורום הזה לא יודע

לשחק הקרובן כמו שצריך, צריך להפציץ בשאלות בגלל זה זה נקרא הקורבן!>< ואלמוג תקשיבי, את צריכה לעשות את זה קצת אחרת את צריכה לכתוב שמי שרוצה להצטרף שישלח לך מסר לעשות יותר מאורגן, לבקש מכל אחד שיכתוב שיר של 30 שהוא הכי אוהב ועוד 2-3 דברים מיוחדים שהוא עושה, קפיש?D: {אני עושה הקורבן בפורום טים ברטון וגם עשיתי בפורום סיסטם אוף א דאון ז"ל אז אני יודע מה אני אומר} והנה שאלות בשביל סתיו {שד"א השאלות הראשונות זה שאלות שאמורים לשאול את כולם!} D:
דרכי תקשורת:
שיר אהוב של 30:
שיר אהוב לא של 30:
אלבום אהוב לא של 30:
להקה אהובה? {חוץ מ30}:
משהו על עצמך שלא ידענו?
משהו אצלך שכל מי שמכיר אותך יודע עליו?
תאריך לידה:
משהו שמאוד חשוב לך לאמר:
תמונה של עצמך {חובה ולא אכפת לי כלום! D:}: שאלות שלי לא תמידיות!
מה קורה?D:
כמה זמן את כבר בתפוז?
אם היית גלידה איזה טעם היית?
אם היית מקבלת מיליון ש"ח אבל אסור היה לך לקנות בית/לתרום/לקנות מכונית מה היית עושה עם הכסף?
איזה כלי מוזיקלי את הכי אוהבת?
את אוהבת את הסרטים של טים ברטון?אם כן {ואני יודע שכן P:} אז איזה הכי הרבה?
אם הייתה לך האפשרות ליצור פורום לכל מה שאת רק רוצה, איזה היית יוצרת?
איזה מאכל את הכי אוהבת?
ומשקה?{רגיל ואלכוהולי}
היית רוצה לעשות קעקוע? אם כן איפה ושל מה?
עד כמה את שונאת יתושים?!
איזה עונה את הכי אוהבת? זהו D:

../images/Emo79.gifעונה

גיל:14 וחצי מקום מגורים:חולון דרכי תקשורת:הכוונה איך אפשר לצור איתי קשר?(יענו מסן וכו'P:) שיר אהוב של 30: כרגע......r-evolve שיר אהוב לא של 30:The Killers - Bones אלבום אהוב לא של 30:christina aguilera - stripped \ System Of A Down Toxicity להקה אהובה? {חוץ מ30}:Bullet for my valentine,The Killers משהו על עצמך שלא ידענו?חזקה נפשית ופיזית
משהו אצלך שכל מי שמכיר אותך יודע עליו?צינית,הו יא. תאריך לידה:2.9 משהו שמאוד חשוב לך לאמר:אל תאכלו את החיות!! אה..והתהנו בל"גD: תמונה של עצמך {חובה ולא אכפת לי כלום! D:}:תגדילו במידה ויש צורך שאלות שלי לא תמידיות! מה קורה?D: זה אמור ללכת ככה: מה המצב? הכול חצב! כמה זמן את כבר בתפוז?מ-2006 אם היית גלידה איזה טעם היית?אני לא אוהבת גלידה אבל שיהיה תות
אם היית מקבלת מיליון ש"ח אבל אסור היה לך לקנות בית/לתרום/לקנות מכונית מה היית עושה עם הכסף?חנות דיסקים
ומממנת לכול הפורום טיסה להופעה של 30?D:::: איזה כלי מוזיקלי את הכי אוהבת?בס את אוהבת את הסרטים של טים ברטון?אם כן {ואני יודע שכן P:} אז איזה הכי הרבה?כן!כן!!אני אוהבת את: סוויני טוד,נייטמר ביפור כריסמס,חתונת רפאים,המספריים של אדוארד(
),סיפורי דגים אם הייתה לך האפשרות ליצור פורום לכל מה שאת רק רוצה, איזה היית יוצרת?לא עולה לי רעיון כרגעP: איזה מאכל את הכי אוהבת?בצל
ומשקה?{רגיל ואלכוהולי}קולה
היית רוצה לעשות קעקוע? אם כן איפה ושל מה?כן..בגב,של כנפיים עד כמה את שונאת יתושים?!עד כמה?!!!אתה לא יודעת עד כמה:S איזה עונה את הכי אוהבת?קיץ!!

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחח הקטע הוא שזה אמור להיות בהפתעה..

וופתחתי שרשור לפני יומיים מי רוצה ומי לא אז אף אחד לא התנגד, וחוץ מזה זה לא שיש פה 100 ילדים שצריך להירשם והכל .. זה פשוט בא בהפתעה וזהו :) ואם מישהו לא רוצה שיכתוב לי , לא רוצה ואז אפשר לשנות את השם של הקורבן בשניה .. חחח זאת לא בעיה .. :) ותודה בכל זאת

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifרק אמרתי לך קצת טיפים

וגם יהיה לך יותר פשוט ככה, בלי לחשוב יותר מדי את מי לשים בתור "הקורבן" ותראי, אפילו בפורום טים ברטון שזה פורום דיי קטן עשיתי ככה יש לי ממש רשימה של אנשים שנרשמו אני ממליץ לך לעשות ככה: לפתוח שירשור הסבר למי שרוצה להצטרף לעשות ככה: כתוב את השם, שיר אהוב של 30 ו2-3 דברים שהוא עושה... פנאן? ^_^

STEMINEM

New member
אפשר?.

מה מרגש אותך? מה מעצבן אותך? מתי בכית בפעם האחרונה? מה הדבר הראשון שאת מסתכלת על בן? מה כולם לא יודעים עלייך ואת רוצה שידעו? איזו תכונה היית רוצה לשנות בך? חמוץ או מתוק? לצאת עם חברות או להיות עם החבר? אבא או אמא? משפחה או אהבה? תשלימי את המשפט: תפסיקו כבר... מה את רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך? O_ם

../images/Emo13.gif

מה מרגש אותך?חיות מה מעצבן אותך?אנשים<: מתי בכית בפעם האחרונה?לפני שבועיים מה הדבר הראשון שאת מסתכלת על בן?עיניים מה כולם לא יודעים עלייך ואת רוצה שידעו?אין משהו מיוחד איזו תכונה היית רוצה לשנות בך?כעס יתר
חמוץ או מתוק?חמוץ לצאת עם חברות או להיות עם החבר?חברות אבא או אמא?איזו שאלה זאת?X: משפחה או אהבה?משפחה תשלימי את המשפט: תפסיקו כבר...לעצבן אותי^^? מה את רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך?יש לי עוד זמן לחשוב על זה

STEMINEM

New member
מה נכון לגבייך?..

סמני וי איקס... צניעות ביישנות קפדנות אחראיים מעשיות התמדה חשיבה שכלתנית מוכנות דאגנות ביקורתיות לוחמנות שמרנות פרפקציוניסטיות

adiiiXD

New member
יאללה סתיו'וש (;

איך ההרגשה להיות הקורבן? מתי את מסיימת ללמוד? את מתרגשת מזה? איך היה ל"ג בעומר? כמה אחים יש לך? יש לך שם שני? אם כן, איזה : איך הבית ספר שלך? בא לך שהוא יישרף? איזה חג את הכי אוהבת? למה דווקא אותו? אוהבת אותך 3>

למעלה