והעידכון השבועי

Adrienne

New member
../images/Emo168.gifוהעידכון השבועי../images/Emo168.gif

אוקיי אנשים, יש לי רעיון, כל שבוע אני אעלה לכאן עדכון של מה שעבר עלינו השבוע... ככה מי שהפסיד דברים תמיד יוכל לחזור ולראותם שוב! אז מה עבר עלינו מאז שנפתח הפורום? פיווו עבר עלינו הרבה...
קודם כל נפתח הפורום! בתאריך ה 23/9/02... מה תקנו לו ליום הולדת??
כולכם הגעתם! הדבר הכי טוב שקרה לפורום הזה(חוץ משהו נפתח)!
נפגשנו, הכרנו, שאלנו שאלות, החלפנו מספרי אסק ואפילו ניהלנו ויכוח נוקב על מיניותו של אלכס - הוא הומו
הללו את האיש...
הספקתי להביא לכם 2 קליפים של הלהקה - Adrienne and Wherever you will go
פינת המאמרים נפתחה סוף סוף, קיימים בה המילים של כל השירים של הלהקה + רינגטון מיוחד שדרור הביא לנו!
נכנסו המון תמונות לגלריות, בינתיים יש שם הרבה תמונות של אלכס ושל הלהקה ביחד ותמונות מוואר אבר יו וויל גו!!!
דרור הביא לנו את הקליפ החדש Could it B any harder באיכות גרועה אם מותר לי להגיד וelknetld2kil הביא לנו את הקליפ באיכות יותר טובה!
דרור פתח לנו שרשור הכרויות חדש!
דרור לא ידע שיש בסטיגמטייזד את המשפט I DONT GIVE A DAMN
דרור הביא לנו את המילים של KEEP YOUR HANDS TO YOUR SELF
הלהקה זכתה במהלך החודש שעבר בשיר הרוק הטוב ביותר בשביל אדריאן! מזל טוב!
התחלנו לדבר על מפגש פורום-צ´אט... בוקר טוב אנשים!
דרור הביא לנו הוכחה שאלכס ממש מחומצן!
יפעת הביאה לנו תמונות שלה עם אלכס!!! היא ממש פגשה אותו אנשים ויש לנו הוכחות!
יש לנו כבר 7 דפים פורום פעילים!
דרור הביא לנו את האקורדים שהוא כתב בעצמו בשביל KEEP YOUR HANDS TO YOUR SELF אוקיי, זה הסוף נראה לי. אני יודע שעברנו עוד הרבה יותר מזה אבל זה כל מה שאני יכול לזכור, אם אתם זוכרים משהו שלא נמצא פה פשוט תרשמו!
כמו כן, החל משבוע הבא אני גם ארשום את כל החדשים שהגיעו לפורום במהלך השבוע הזה...
ואיש השבוע של החודש הוא - דרור
שיהיה לכם שבוע טוב! מה יתן ויעבור עלינו עוד שבוע(חודש) כמו זה עם עוד הרבה אנשים חדשים! כנראה גם שבעידכון השבועי של שבוע הבא או של עוד שבועיים אני אציג בפניכם את המנהל החדש של הפורום(במידה ויהיה אחד כזה, זה עוד לא סגור) C ya RaMaTi

Dror Lavie

New member
או! כבוד! מסמיק ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

איזה כבוד! וואי
אני מסמיק מרוב אושר :) לה לה לה אני איש השבוע של החודש חחחחחחחח, איזו הגדרה :) וואלה תודה איתמר, לא חיכיתי לזה
קבלו את שבי!
!

Dror Lavie

New member
האאא ואיתמר! ../images/Emo60.gif!

זה לא: I don´t give a damn זה: i don´t really give a damn אם כבר הכנסתי את זה לחתימה שלי אני צריך לתקן אחרים לא??!!? I DONT REALLY GIVE A DAMN

Adrienne

New member
כן סורי... ד"א אנשים אני מרשה לכם

להגיב, על כל דבר, גם סתם איזה יופי על ההשקעה או משהו, וזה לא בגלל שאני דורש צומי אלא בגלל שאתם ממש לא מגיבים כאילו זה עולה לכם כסף או משהו... אפילו תדפקו פרצוף שמח, פרצוף עצוב, פרצוף אוכל תחת, וואטאבר, אבל פשוט תראו סימני חיים!!!

Charmed by love

New member
להראות סימני חיים. מממ.....

קראתי את זה ממש כשזה הגיע אבל לא היה לי מה להגיד יותר מדי... אבל עכשיו כשחושבים על זה... אתה גדול

Adrienne

New member
תודה אבל אני לא רוצה מחמאות,

כאיל אני רוצה, ממש תודות אבל דיברתי על מה שרשמתי, תגיבו, תפריחו, תאשרו תעשו משהו פור גודס סייק!!! אתם יכולים להוסיף דברים אתם יודעים. ד"א אם ראיתם מילת המפתח הייתה "דרור", דרור הביא, דרור עשה, דרור פה, דרור שם. הגיע הזמן שזה יהיה גם אתם... אם בא לכם כמובן

Charmed 4ever.

New member
ארג.. איתמר.... לא שכחת ש...

אני הבאתי לפה לינק לאתר מדהים שיש בו את קיפ יו´ר הנדס? חוצפה! ובאותו אתר גם הייתה התמונה בה רואים שאלכס מחומצן...

Dror Lavie

New member
../images/Emo6.gif וואו! כמה הזכרתם אותי ../images/Emo60.gif

בשרשור הזה! תודה :)

Dror Lavie

New member
נו באמת איתמר! ../images/Emo60.gif

איך שכחת את ניצ? היא הביאה לכאן את הלינק לשיר החדש! ניצ אני מוריד בפנייך את הכובע ומציע את התואר הנכסף שקבלתי לך...! דרור

לאנה

New member
אה...

Keep Your Hands To Yourself?, שיר חדש?, בבקשה תעדכנו אותי.
או, וגם לי יש את "Could It Be Any Harder", קיבלתי אותו מהאתר הרשמי..., אגב, תרשמו למיילינג ליסט!, אמ, אוח, רציתי להגיד שאני יכולה לשלוח את הקליפ באימייל למי שמעוניין..., ודבר שאתם צריכים לדעת עלי - אני ממש לא יודעת להתנסח...רואים.

למעלה