זה הסמל שלי ח...תמונה->

liel13

New member
../images/Emo168.gifזה הסמל שלי ח...תמונה->

אוקי אני חדשה ואני לא מבינה כאן כלום חח.. קיצר אני יפרסם תמונות שוות שלהם.. יש חלק לצערי שהם לא אמתיות כמו זה שהם הומאים.. כי דאגי לא הומו שהיה ברור! לאלה שמעונננים לדעת?! הנשיקה הראשונה של הייתה שהוא היה בן 13! חח....זה טוב!? וזה היה עם בת!בטח היא הייתה יפה:) ולארי הייתה חברה עד לא מזמן והיא אזבה אותו כי היא לא אהבה אותו או שהיא הייתה בהריון מימשהו וזה לא מארי!? סתומה! אני יגיד לכם בני כמה כולם לחדשים חח.. דאגי-17 תאריך לידה 30-11 יום לפני:p דני-18 טום-20 ארי-20 טוב דאגי היחיד שאני זוכרת אבל הכי שווה שם לדעתחי זה דני עם הקול השווה שלו! קיצר ביי אנשים אני ימשיך להדקן אותכם ואני לא עושה חתימות!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo13.gif

בבקשה
וברוכה הבאה

Hip Hop star

New member
מחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מהזה היה ליחרון?! וברוכה הבאה! תודה על המידע,אבל אני חושבת שהרוב כאן יודעות פחות או יותר את זה
ומאיפה הבאת את החברה של הארי?
אגב..כדאי גם שתלמדי את חוקי הפורום,אני תמיד שוכחת לשמור את התמונה... ואשמח לעזור לך

liel13

New member
משהו דפוקק!

ל-Hip Hop star אוקי בואי נתחיל בזה שאני ממש לא מבינה כאן כלום! ותודה עם את רוצה לעזור לי
קיצר לא הבנתי מה כתבת.. חחח... בקשר לארי אני יסרוק את הכתבה שזה היה כתוב ואני לא יודעת עם זה נכון... אוקי וסתם כתבתי את הדבר הזה פשוט היה לי משעמם... חחח.. קיצר שמרי על קשר?!

Hip Hop star

New member
יש לך מסנג'ר?../images/Emo12.gif

ואגב קוראים לי אלה
המסנג'ר שלי,במידה ויש לך הוא:[email protected] ואסור להעלות תמונות סרוקות,או מעיתונים.. תצטרכי להעלות את זה בקישור...

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני שחר.. חוקי הפורום את יכולה לקרוא פה אז לא להעלות תמונות/כתבות סרוקות לפורום. אני מציעה לך לעבור קצת על הפורום, תמונות, חדשות וכל מיני דברים שכתבנו כדי שכן תביני מה הולך פה ואיך הולך פה. ואם את צריכה עזרה במשהו אני תמיד אשמח לעזור

למעלה