זה השיר שמתנגן לי בראש

../images/Emo168.gifזה השיר שמתנגן לי בראש

מהיום בו לקחתי רמדי...
הרי את מקודשת לי הרי את מקודשת לי- כך אני אומר כשאת תלבשי שמלת כלה ואת הנשמה המתוקה שלי- ישיר לך הזמר ואני אסכים איתו בשני קולות או כלה יפיפיה בשם האהבה- אני נשבע או כלה יפיפיה אבקש ידך גם בעולם הבא תני חיבוק ונעצום עיניים ונשאר לנצח שני פרחים אני ואת זוג מהשמים אז בואי נעשה חופה כזאת עם כל האוהבים הרי את מקודשת לי- כך אני אלחש ואקח אותך לרקוד ברחבה כשתגמר המסיבה יפה שלי אסע לירח דבש וננצור לנצח את האהבה או כלה יפיפיה בשם האהבה- אני נשבע או כלה יפיפיה אבקש ידך גם בעולם הבא תני חיבוק ונעצום עיניים ונשאר לנצח שני פרחים אני ואת זוג מהשמים אז בואי נעשה חופה כזאת עם כל החברים ***************************** מבצע: שלומי שבת לחן: שלומי שבת ומה תגידו על זה????

הפרשה

לאחר שהאדם לוקח רמדי קורה תהליך הכרוך בהתחברות עם העצמי הפנימי. בני אדם בדרך כלל חיים במצב של פיצולים. קיימים בהם צדדים רבים וחלק נכבד מהם אפילו הפכים גמורים. פעמים רבות הם רבים אחד עם השני והאדם עומד בתווך. התוצאה של הדברים היא כשלונות, מפחי נפש, וסבל גופני. זהו הקלקול האמיתי. הסכסוך שבין הרצון וההבנה שבאדם. כל צד שבו רוצה להתגשם. זה רוצה ככה וזה רוצה ככה ואין שפה משותפת. זוהי המטפורה של מגדל בבל. מגדלים שנבנים להם במשך חייו של אדם, והוא אפילו לא היה שותף לכך. בסוף יצא מזה מה שיצא. אחרי הרמדי אחד הדברים שמצאתי בהרבה מאוד מקרים, זה שהאדם מתאר מצב של איחוד. כאילו
שברמות מאוד גבוהות הותר ומצא את מקומו. "זכר ונקבה בראם". תחילתה של כל הבראה אמיתית היא איחוד פנימי. בעיקבותיהם יגיעו השאר.

noati

New member
זהו שיר יפיפה :)

עם מוזיקה נפלאה תפורה למילותיו ואת לפי פרשנותו של אלי <שאהבתי> התחברת והתקדשת לעצמך איזה כייף לך

למעלה