חמי רודנר במעבדה באיחור קל

../images/Emo168.gifחמי רודנר במעבדה באיחור קל../images/Emo168.gif

הבטחתי סיכום הופעה ואכן אקיים למרות האיחור הפראי. טוב אז ראשית למי שלא יודע ההופעה הייתה ב25.5.07 במעבדה בירושלים. טוב אז העסק לא התחיל הכי טוב בעולם. נכנסים ומגלים שברחבה אין אף אחד ואיזה 50-100 איש ישבו על הכיסאות. קיוויתי שהירושלמים כרגיל מאחרים ועוד יתמלא אבל לצערי זה לא קרה. חמי עלה בסביבות 23:00 לבמה לעיניי 100-150 איש ש90% מהם יושבים במרחק גדול ממנו. למעשה החלוצים היחידים שהיו בקרבת הבמה היו אני חבר שלי ו2 חברים שלו ועוד מישהי שאני מכיר מפורום אביב גפן והידיד שלה,אה כן וגם הסדרן,ביחד 7 איש. חמי עלה לבמה עם מלאכים נופלים ואחרי השיר הבין את גודל המבוכה ואמר לקהל "יאללה בואו תתקרבו תרקדו למה אתם רחוקים" הבקשה של חמי חצי עזרה ו20-30 איש ירדו לכיוון הבמה ולמרות שזה עדיין היה מביך זה כבר היה הרבה פחות. בערך בחצי ההופעה כבר היו קרוב ל50 בקרבת הבמה אבל אז המושבים היו חצי ריקים ואיך שלא הסתכלו על זה היה ריק מאוד וקצת עצוב,אומן כמו חמי צריך למלא בקלות כל מועדון שמאכלס 500 איש ומטה. ולהופעה עצמה. חמי התחיל את ההופעה עם שירים מכל הזמנים. בעיקר את הלהיטים(הביאו את הסתיו,סוד הדברים הפשוטים,מה שעובר עלי) ואז שר קצת מהדיסק החדש(זה אותו הקיץ הגלגל"צי,השארת אותי עם רוח הנחמד,פעם אחת ביום ההזוי משהו וכלא החופש שבשמיעה ראשונה נשמע שיר מצוין) אחר כך עוד קצת להיטים(רק בשביל לקבל חיבוק,מלנכוליה,אימפריות נופלות לאט) ואז קצת קאברים,למה לא,התחילו עם שיר שכתב מאיר אריאל שנקרא "לילה בלי טיפה של דלק" אחר כך הגיטריסטית האקוסטית של חמי(תמר גלעדי) שחמי סיפר שהוא הולך לעזור לה בדיסק החדש שרה את "האהבה מתה", ולסיום חמי שר את "נכון להיום" של זוהר ארגוב,שמעתי את זה כבר ברוק עצמאות,ביצוע מצוין של חמי. ובחזרה לחמי הישן עם השמיים הגבול המצוין,מישהו שומע אותי,אולי בכל זאת סאלי עם סולואים מטורפים ובואי ניפרד בגירסא מהירה ושמחה(וטוב שכך) וסיים את הפלייליסט עם מכונת השירים הגדולה ונוסע מהדיסק החדש. חמי עלה להדרן עם 2 שירים לא מוכרים אבל מצוינים של איפה הילד "אחד אלוהים" האדיר ו"זוהי סדום" שלדעתי לפחות אחד השירים הטובים של איפה הילד. וסיים את ההדרן הראשון עם נפלת חזק. הקהל כבר התחיל להתפזר,אף אחד לא האמין שחמי יחזור לעוד הדרן,אבל הוא חזר עם עוד שיר חדש שנקרא אחת לדרך ארוכה. וסיים כמובן עם גאולה הנפלא והסיומי כאשר הקהל משתף פעולה. סך הכל אחלה הופעה. בלט בהעדרו "לבן בחלום שחור" שחמי דווקא עשה ברוק עצמאות וחשבתי שיעשה גם כאן. אבל חוץ ממנו חמי עשה הכל(לפחות כל השירי חובה) אגב מה שחמי לא עשה זה שירים מחמלה הדיסק סולו האחרון שלו שכשל כשלון צורב מסחרית. גם אני אישית פחות אוהב אותו,מבחינתי טוב שהוא לא שר ממנו שירים שיתפסו מקום של שירים אחרים טובים. לגבי הדיסק החדש. מעניין מאוד מוזר מאוד. חמי אמר שהוא עשה אותו בהשפעת התוכנית טלוויזיה שלו "מרגיש בבית" שם הוא פגש זמרים שונים ומגוונים. ובאמת היה אפשר לשמוע המון סיגנונות בשירים החדשים. היה שיר אחד בסיגנון רגאיי,היה שיר אחד בסיגנון יווני משהו,עוד אחד נשמע קצת קאנטרי,עוד אחד אלקטרוני,אחד אחר רוק בועט שהזכיר את איפה הילד,בקיצור קיבוץ גלויות. האמת מאוד מעניין ומאוד אייכותי,אני ממליץ בחום לקנות את הדיסק. בקיצור הופעה מאוד טובה ומומלצת,וכמובן מומלץ לשמוע כמה פעמים את הדיסק לפני
מאוד נהנתי ותודה ליפית על הכרטיס
פלייליסט: 1)מלאכים נופלים 2)הביאו את הסתיו 3)סוד הדברים הפשוטים 4)מה שעובר עלי 5)זה אותו הקיץ 6)כלא החופש 7)רק בשביל לקבל חיבוק 8)מלנכוליה 9)השארת אותי עם רוח 10)פעם אחת ביום 11)לילה בלי טיפה של דלק 12)האהבה מתה 13)אימפריות נופלות לאט 14)אולי בכל זאת סאלי 15)נכון להיום 16)השמיים הגבול 17)בואי ניפרד 18)מישהו שומע אותי 19)מכונת השירים הגדולה 20)נוסע הדרן1: 21)אחד אלוהים 22)זוהי סדום 23)נפלת חזק הדרן2: 24)אחת לדרך ארוכה 25)גאולה

Oyster Girl

New member
שמחה מאד שנהנת

חמלה הוא הדיסק הכי טוב שלו לטעמי והוא הדיסק האהוב עליי בכלל. הוא אף פעם לא שר אותו בהופעות. הייתי כבר פעמיים, אני אלך שוב בקרוב

ב ר 3

New member
מצטרפת להמלצה../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

הייתי במופע ההשקה שלו לאלבום ונהנתי מכל שניה. השירים החדשים יחד עם הישנים מאוד מתקופת איפה הילד בתוספת של הישנים פחות מאלבומיו האישיים נתנו הופעה מדהימה. חמי הוא רוקר לגמרי. ולהקה שלו יושבת בול. כרובי בתופים, ערן וייץ בגיטרה חשמלית, תמר גלעדי בגיטרה אקוסטית, ורד פיקר בקלידים, וחמי עצמו על הבס שזה מה שעשה אותי הכי מאושרת. יום שישי הקרוב הוא בבארבי כ"ס..

Oyster Girl

New member
../images/Emo99.gif

מתארח אצל יהודה עדר ב12 במועדון התמונע,מופיע בלהבות חביבה ב14 וכן ,ב15 הוא בכפר סבא הקטנה והמכוערת שלי
את באה?

nils11

New member
אתה לא נוסע לשום הופעה לפני

שאתה שם בצד כסף להופעת בכורה של היהודים, אתה מבין את זה?!

למעלה