יאללללהההה חחחח

../images/Emo168.gif יאללללהההה חחחח

מחרר נגמרו המשחקים!! חחח מחר אתם מתחילים ללמוד!! לקרוע תתחחחחתת!!
אני היום הלכתי לבי"הס
היה מזה כיףףףףףףף!! פגשתי את חברות שלי היו מזה צחוקים!! המורה איך שנכנסה לכיתה ושמה תתיק...הסתכלה עליי ואמרה "שירןןן שלום שלום מה קורה מה המצב הרבה זמן לא התראנו" התחלתי לצחוק ואמרתי הכל טוב והנה אני פה...חחחחחח והיא אירגנה משחקים קטנים כאלה והיה מזה צחוקים!! בקיצוררר שיהיה לכולם מחר בהצלחחההה!!!!

יו היתרגשותתתתת

חחח מצד אחד זה כיף לחזור מצד שני ממש לא... קניתי היום חולצות,פגשתי ילדים מהכיתה,היתקשרו מהבצפר.. מחר אני יספר איך היה

../images/Emo168.gif חחחחחח... ניקול ההתרגשות

תעבור כשתיכנסי לכיתה!! בטח כולם יתחבקו יתנשקו...חחחחחח... את רואה אצלנו מי שנכנסת לכיתה שלנו רצים אליה ביידים פתוחות (חחח אני אחת מהם) מתנשקות מתחבקות...יואווו ניקוללל חחחחח...את לא יודעת איזה כיף לחזור ללימודייםם!! תאמיני לי אני לא רוצה חופש!!...אני כבר מתה שיתחילו לנו הטיולים! את יודעת איזה צחוקים ודאחקות אנחנו עושות?? תבואי איתנו יום אחד לטיול את נופלת את משתינה בתחתון!! הבי"ס מביא גיטרות יש בנות שמביאות דרבוקות...יש אחלה מצב רוח!! שיווווו חחח נזכרתי מה קרה לי היום בבוקר..אבל לא משנהה!!.. אמאלהה איזה מפחיד זה היה!! חחחחחח

מה באמת??????????????

יו עוד יום אפשר להיתארגן וכו'... מצד שני כבר קבעתי עם חברה שתבוא על הבוקר לעשות לי בייביליס.. אתה בטוח??

../images/Emo168.gif חחחחחחחחח כן

יש שביתה חחח...אבל לא לתלמידים!! הלימודים יתנהלו כרגיל! פשוט השביתה היא לעובדים...למנקים ענארף...אבל לתלמידים יש בי"הס!! ניקול תגידי לחברה שלך שתבוא לעשות לך בייביליס! חחחחחחחח

Music4Life

New member
חההה, אני מקווה בשבילכם

כי אני יודעת שאתם רוצים להשאר בבית עוד יום.

יאוווווווווווווווווווווווווווווו

אני נילחצת מזה מהכל אני נילחצת אבל לא יודעת חחחח פאדיחותתתתתתתתתתתתתתתת

חחחחחחחחחח את מצחיקה אותי

מטעויות לומדים..לפחות עכשיו את יודעת שכותבים תלתלים ולא טלטלים.. זהו תירגעי,מה ההיתרגשות?

בטח עכשיו

אנשים קרואים את זה וצוחקים ממני חחח לא דווקא בגלל זה בגלל איך שאני נילחצת מהכל....חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועות

יאללה מחר עבצפר עוד שעה אמא תבוא תגיד לי לישון..לא רוצההה חח אין לי מה ללבוש מחרררר חח..ולא עשיתי גבותת... יווו יש לי ת'מורה הכי חמודה בבצפר המעפןן הזה...חחחח אחח אמן ויהיה טוב מחרר..קיצר בהצלחה אנשיםם

למעלה