יום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה...

אושRתי

New member
../images/Emo168.gifיום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה...

סופ"ש הגיע שנסכם?
שם:
תמונה עדכנית של האווטר שלכם:
בילוי השבוע שלכם
טיפ כל שהוא שיכול לעזור בסקנד לייף:
תמונה שראיתם ואתם רוצים לשים:
משהוא טוב שקרה לכם:
משהוא שהרס לכם את השבוע:
מאכל השבוע שלכם
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם
מסר כל שהוא לפורום: נ.ב- אם יש לכם רעיונות לשאלות חדשות אתם מוזמנים לשלוח לי אותם במסר... סופ"ש נעים לכולם

DragonChan

New member
=^_^=

שם: גיל: 19+ ניק בסקנד לייף: Aruruu Stawberry (זה תמיד ישאר ככה, זה לא ישתנה) תמונה עדכנית של האווטר שלכם: אני לא בבית כרגע, כשאגיע הבייתה אני אשים בילוי השבוע שלכם: עם הכלב שלי =^.^= טיפ כל שהוא שיכול לעזור בסקנד לייף: אם אתם מוצאים באגים אצל דברים שאנשים יוצרים תדווחו להם על כך, קיבלתי ככה דברים חינם משום שעזרתי להם. משהוא שהרס לכם את השבוע: יש לי יותר מידיי דברים לעשות מחוץ לבית ופחות זמן להיות בSL (גרר...) מאכל השבוע שלכם: אוכל טעים... D= סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם: Romeo x Juliet (האנימה) מסר כל שהוא לפורום: תהנו

|טיפה|

שם: טל גיל: 16 ניק בסקנד לייף: Tal Yer תמונה עדכנית של האווטר שלכם: יאפ
בילוי השבוע שלכם: חופש :D טיפ כל שהוא שיכול לעזור בסקנד לייף: נע. תמונה שראיתם ואתם רוצים לשים: אני רוצה לשים הרבה תמונות. אבל כבר שמתי תמונה של האווטרית
. משהוא טוב שקרה לכם: שביתה =]
משהוא שהרס לכם את השבוע: ממ.. שומדבר :} מאכל השבוע שלכם: טוסטים למיניהם. סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם: אבודים. עונה 3. פרק 16.
מסר כל שהוא לפורום: נע.

אושRתי

New member
../images/Emo168.gif

שם:אושרת
ניק בסקנד לייף:girl24 Abismo
תמונה עדכנית של האווטר שלכם:
בילוי השבוע שלכם:כל מיני
טיפ כל שהוא שיכול לעזור בסקנד לייף: אין
תמונה שראיתם ואתם רוצים לשים:אין
משהוא טוב שקרה לכם:כל מיני
משהוא שהרס לכם את השבוע:לא היה
מאכל השבוע שלכם:לחמניות
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם:אין
מסר כל שהוא לפורום: תנו חיוך הכל לטובה

a d i d a s 1 8

New member
בבקשה אתם יכולים להגיד לי אם אתם

יכולים לעשות TP וכל מינני דברים אחרים? כי אני לא;(

DragonChan

New member
בעיות הTP למיניהן לא חדשות

יש כמה דרכים לפתור אותן: 1. לבקש ממישהו שישלח לך TP 2. להשתגר דרך החיפוש 3. להשתגר דרך LM 4. להשתגר דרך המפה לאיזור קרוב קודם ואז לאיזור הרצוי 5. להשתדגר דרך הפרופיל שלכם 6. לשנות בהגדרות את שם המפה שבה תירצו להיות כשאר תיכנסו למשחק, לצאת ולהכנס למשחק. 7. לשנות בהגדרות את המיקום שבו תיצאו ל"home location" שלכם, להכנס למשחק ואז להשתגר למקום הרצוי או שזאת בעיה כללית מעצבנת שיש רק לחלק משחקני המשחק והיא חולפת לאחר זמן מה

מצאתי סקין ממש יפה בחינם:]

והוא ממש יפה על הדמות שלי. ונראה לי שזה הסקין שיש לאוואטר של טל, אז טל אני יכול להשתמש בסקין הזה?^^"

אז זה מתחיל ככהP:"

אני למרות שאני בן הייתי בסימס, אהבתי מאוד ליצור בנות ואני אוהב גם מאוד לצייר.. אז חשבתי שזה כמו בסימס שיש פחות אפשרויות וזה פחות יפה.. אז עשיתי לי דמות בת:p.. הבנת?^^"

DragonChan

New member
אל תמכור אותם

זה טוב לשמור דברים, אין לדעת מתי תצטרך אותם. תבנה דברים משלך ואותם תמכור.

למעלה