ליאור המקורית8
New member
עובדים עלינו
אמנם לא שייך לבישול אבל אני חייבת לספר............. אנו קשורים עם חברת פלאפון. כשרכשנו את המכשירים בפעם הראשונה היינו תחת חבילת משפחה, כלומר, בין חבר משפחה אחד לשני השיחות לא עולות ולא חשוב כמה שנדבר. כשהחלפנו את הטלפונים קיבלנו חבילת משפחה של 100 דקות לכל אחד בשיחה עם חבר המשפחה השני. לפני כשנה התקשרו אלי מחב' פלאפון והודיעו לי כי היות ואני לקוחה ותיקה הם רוצים לתת לי מתנה. תנו, אמרתי. אתם לא צריכים את רשותי. לא, הם טענו, על מנת לקבל את המתנה אני צריכה (הדגש הוא על צריכה) לארח בביתי נציג שלהם. וכי למה אתם מתנים את המתנה (שורש מ.ת.ן) שאלתי? וכאן התחילה הנציגה להתפתל. עזרתי לה לסיים את ההתפתלות עם סיום שיחתנו ואמרתי שאני לא מעוניינת לא בעוקצם ולא בדובשם. עברו כמה חודשים ושוב הם מבקשים להוריד ממני חצי מעלות השיחות. וואו, אמרתי לנציגה, את בטוחה שאת נותנת שרות בישראל? פה, כשכולם מנסים רק לזנב בכסף שלנו. בטח, ענתה, את לקוחה ותיקה (כאילו מילים אלו ממש עושות לי טוב על הנשמה
. הפעם, הסכמתי לנציג שרות שכמובן לא הגיע בזמן וכשהתקשר אחרי כמחצית השעה נאמר לי על ידי לא להגיע כלל. עברו כמה חודשים ובשעה טובה הגענו לחודש האחרון של תוכניתנו (3 שנים) ושוב אנו מקבלים היום שיחת טלפון עם רצון ענק מחברת פלאפון לתת לנו את המתנה המפוקפקת הזו , וכמובן, שלא תטעו, אנחנו חייבים לקבל נציג שלהם בביתנו. טוב, הסכמתי, למרות שטענתי מאד ברור באוזני אותה נציגה שאני לא מתכוונת לשדרג שום טלפון ושום בטיח. ולמרות זאת, קבענו לשעה 17:00 היום. 17:10 ..... עבר. אם נצא מנקודת הנחה שמי שיבוא רוצה למכור לי משהוא, הוא כבר הפסיד בגדול. ב- 17:15 קבלנו טלפון שעוד חמש דקות הוא מגיע... אני לא יודעת באיזה שעון הוא משתמש........... אולי שעון שמש, מי יודע, הבחור הגיע מלווה בעוד בחור בשעה 17:40 . נו ,שוין. לא אלאה אתכם בפנינים שיצאו ממני, אבל מה שהסתבר הוא, כי אני, לא חלק ממשפחתי ולא ידעתי זאת עד היום. איזה מזל שבא מציג מחברת פאלאפון להאיר את עיני. לי אין 100 דקות חינם לשיחה עם משפחתי. אני לא שייכת!!!!! מיותר לציין שהטיפול שלי, רק מתחיל. אז שלא יעבדו גם עליכם ושווה לבדוק כל דיל מידי כמה חודשים ולא להיות שאננים, כמוני. לא יותר. אלינוער נ.ב. - אגב, אם אתם מתקשרים לסלולרי ולא מוצאים אותי, זה בגלל שהלכתי לחפש את משפחתי..........
אמנם לא שייך לבישול אבל אני חייבת לספר............. אנו קשורים עם חברת פלאפון. כשרכשנו את המכשירים בפעם הראשונה היינו תחת חבילת משפחה, כלומר, בין חבר משפחה אחד לשני השיחות לא עולות ולא חשוב כמה שנדבר. כשהחלפנו את הטלפונים קיבלנו חבילת משפחה של 100 דקות לכל אחד בשיחה עם חבר המשפחה השני. לפני כשנה התקשרו אלי מחב' פלאפון והודיעו לי כי היות ואני לקוחה ותיקה הם רוצים לתת לי מתנה. תנו, אמרתי. אתם לא צריכים את רשותי. לא, הם טענו, על מנת לקבל את המתנה אני צריכה (הדגש הוא על צריכה) לארח בביתי נציג שלהם. וכי למה אתם מתנים את המתנה (שורש מ.ת.ן) שאלתי? וכאן התחילה הנציגה להתפתל. עזרתי לה לסיים את ההתפתלות עם סיום שיחתנו ואמרתי שאני לא מעוניינת לא בעוקצם ולא בדובשם. עברו כמה חודשים ושוב הם מבקשים להוריד ממני חצי מעלות השיחות. וואו, אמרתי לנציגה, את בטוחה שאת נותנת שרות בישראל? פה, כשכולם מנסים רק לזנב בכסף שלנו. בטח, ענתה, את לקוחה ותיקה (כאילו מילים אלו ממש עושות לי טוב על הנשמה
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo10.gif)